![]() |
Alıntı:
sizin de üyeliğiniz hayırlı olsun Sondaj yaptırıp dsi den izinli su çıkardık şimdiki yasalara göre su bizim ama ileride sayaç taktıracaklarmış dsi ye sayaç yasası uygulanırken sayaç taktıracağım diye taahhütname verdim elektrik abaoneliğimiz iki adet birisi tarımsal kullanım aboneliği diğeri konut aboneliği tarımsal kullanım motor için yaz aylarında 60-70 tl geliyor ayda sanırım aydınlatabilmişimdir saygılarımla |
Çatı
4 Eklenti(ler)
Konteynerin üzerini kapatmak şart olmuşdu
çünkü içerisi çok sıcak oluyordu sadece konteynerin üzerini kapatsak gölge alan ihtiyacı oluyordu yemek yerken dinlenirken kurutma yaparken faln filan en iyisi bütün alanı kapatalım dedik malzemeleri ve ustaları ayarladık sonuç başarılı hamdolsun |
5 Eklenti(ler)
Çatı devam
|
ilk sebzeler
3 Eklenti(ler)
kabak çşçeği
salatalık çiçeği |
çatınız çok güzel olmuş
geniş geniş kullanması çok güzel olucaktır gönlünüze göre güle güle kullanın |
Alıntı:
DSİ bu konuda bir de genelge yayınlamış, merak edenler için: http://www.dsi.gov.tr/docs/duyuru/20...m.pdf?sfvrsn=0 |
Alıntı:
|
Aşı
2 Eklenti(ler)
Armut aşılarının son hali
dallar hızla büyüyor ama kuşlar üzerine konunca kırılıyorlar henüz ağırlık taşıyamıyorlar 4 aşı o şekilde gitti ben de destek sağladım |
Kaplumbağa
2 Eklenti(ler)
Anne kaplumbağanın bu da yavrusu
anne ye ara ara rastlıyorduk yavruyu ilk görüşümüz |
sebze çeşitleri
5 Eklenti(ler)
domates fasulye barbunya bezelye kavun karpuz biber
|
sebzeler
5 Eklenti(ler)
sebzeler
|
domatesler
2 Eklenti(ler)
ilk domatesler görüldü
|
İşde böyle
şunu yap bunu yap şunu ek dik sula çapala derken günler geçip gidiyor haziranın son günü olmuşuz herkese iyi günler her şey gönlünüzce olsun |
Kaplumbağalar fasulyeye bayılıyor. Siz de ekmişsiniz gelmez mi?
Zaman çok hızlı akıyor. Dün yeni ekmiştim neredeyse bitecek benim sebzeler. ;) |
ellerinize sağlık ayhan bey,her şey çok güzel görünüyor.
nacizane bir tavsiyem olacak arı kovanlarının üzerlerinede küçük bir gölgelik yaparsanız daha verimli olurlar.kolay gelsin. |
Alıntı:
bir arılık yapmayı düşünüyoruz aslında fakat sürekli kalamadığımız için zaman yetmiyor koşturarak gidip geliyoruz ama planımızda var |
Alıntı:
umarım verimli bir yıl olur sizin için de... |
son resimler
5 Eklenti(ler)
Temelin kenarına nane maydanoz ekmek için sebze yastıkları yapmak istiyorduk bir deneme yaptık
yeni ekilen soğan turp tere ilk kabak salatalıklar |
Bu hafta sonu fasulye bezelye bamya biber toplamayı umuyoruz
|
fasulyeleri çok sulamışız çiçek açmamış gövde gelişmiş biz de bu hafta sulamadık
barbunyalar henüz olgunlaşmamış yeşil fasulye boyutundalar bamyalar çiçek açıyor gibi tam çözemedik bu hafta bunlar sulanmadı bezelyeleri topladık bezelyeler başarılı |
4 Eklenti(ler)
geçen hafta yaptığımız sebze yatağına Birsen hanım birşeyler ekti
sebzelerden seçtiklerim Karşı komşu çiftliğin üzümlerinden bir kare |
3 Eklenti(ler)
bu günden sonra daha fazla ürün toplayacağımızı umuyoruz
|
2 Eklenti(ler)
barbunyalar
|
Bamyalara pek su vermeyin. Su verdikçe bitki boyu uzar verim düşer. 15-20 günde bir sulama yapın. Bakın bitki ne zaman solar o zaman sularsınız. Fasulyeleri de ilk başta çiçek açtırmaya yönelik fazla sulamayın ama çiçekler meyveye dönmeye başladıktan sonra sulamanız lazım bu sefer de susuzluktan çiçek dökerler.
|
4 Eklenti(ler)
sebze yastığından başka görüntüler
ve domatesler |
4 Eklenti(ler)
sebze görüntüleri
|
5 Eklenti(ler)
Bezelyeler ve kavunlar
bezelyelerin ilk yemeğini yedik tadı tarif edilemeyecek kadar güzel |
3 Eklenti(ler)
kırmızı ya yakın kıvırcık tohum takasdan geldiler
bu sene tohum alırız |
Alıntı:
tavsiyelerinize uyacağım ilginize teşekkürler |
Bol hasatlar gerçekten de görüntüleri bile iştah açıcı artık tadını siz düşünün. Afiyetle tüketin. ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025