![]() |
bahçem.
5 Eklenti(ler)
genel bakış.
|
Ne diyeyim, allah muhabbetinizi artırsın, şapka da çok yakışmış.
Beğeni ile izledim, iyi keyifler. |
bahçem.
5 Eklenti(ler)
makro çiçek-1
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
sera içi tohumluk salatalıklar boy 50 cm civarında.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bahçem ve çiçeklerim.
|
Ben iki satır yazana kadar maşallah bahçenizde bir sürü çiçek açtı.
Hatmiler çok güzel ama mavi glayör de ilk defa gördüm bayıldım hepsi de çok güzeller Selamlar. |
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bu katmerli hatminin rengi de çok güzelmiş.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
geziye devam.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bahçe bereketi ahududu ve salatalık.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
hebe de farklı güzelmiş.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
renkli dünyam.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
elimdeki değerli küpeler.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
clematis ve glayör güzelliği.
Aynı zamanda ilk kez sahip olduğum ve açan clematis çiçeğim. |
bahçem.
5 Eklenti(ler)
çiçeklerim.
|
bahçem.
4 Eklenti(ler)
kuş bakışı seram ve bahçem.
|
Alıntı:
Böyle güzellikler herkese nasip olmaz.:)Bu şansıma düşendi diyelim.:) Ziyaretinize ve beğendiğinize memnun oldum. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Siz bahçeme sık sık uğrayın lütfen.:) Mavi glayörü geçen yıl alıp dikmiştim.Çok tatlı bir mavi rengi var. Hatmiler de geçen yıl avm den aldığım katmerli türünden . Bu çiçekler bize yaşama sevinci veriyorlar. Onları yaradana teşekkür ederim. Saygılar selamlar efendim. |
Gönlü sevgi ile dolu olan insanın dostu çok olur, çiçekler ve kuşlar bu gönül dostunu bildikleri için tüm güzelliklerini çekinmeden sunmuşlar. Ellerine sağlık, başka diyecek bir kelime bulamıyorum Adil kardeşim.
Trabzona gidecek olduğum zaman bu aylarda gideceğim karar verdim, güzellikler tavan yapıyor bu ayda :) |
Adil abi neden domateslerin yapraklarını bu kadar budamışsın? En fazla meyveye kadar budaman lazım. Bitkileri zayıflatırsın yeni çiçek tutmaz.
|
Alıntı:
Trabzonda yaz ın 4 ayı farklı güzeldir.Her ay Kendine özgü güzellikler barındırır.Yeşilin hakim olduğu bu coğrafyada insan aradığı güzellikleri görme şansı bulabiliyor. Gönlünden geçen o güzel günlerde ,gelmek nasip olur inşallah. Saygılar selamlar kardeşim. |
Alıntı:
|
Domates mildiyöye hassas. Hangi ilaçları kullandınız. Küf derken yaprak küfünden mi yoksa meyvedekinden mi bahsediyorsun Abi.
|
Bahçe olmuş renk cümbüşü... Bu ne güzellikler böyle. Hepsi birbirinden güzel. Maşallah!..
O katmerli gül hatmiler ve renkleri, nefis küpeliler... Gerçekten Sevgili Adil maşallah hepsi birbirinden güzel, harika. Tohumlarından isterim desem o sene çiçeklenmiyorlar maalesef. Bahçede bu senenin fideleri mevcut inşallah seneye onları görmek nasip olsun diyeyim... Ellerine, gönlüne sağlık. Hepsine maşallah!.. |
Alıntı:
Açık alanda pas konusunda Yapraklarda kuruma oluyor ve ve filizlerin büyümesi tamamen duruyor. Gittikçe kuruyarak köreliyor. Gövde de bir bozulma görülmüyor.Birde meyveler irilenmeden kalıyor. Berat gecemiz kutlu olsun. |
Alıntı:
Yeni aldığım katmerli hatmilerin şu ana kadar gözlemlediğim kadariyle tohum tutma olayını göremedim.Çiçekleriyle beraber koçanlarıda kuruyarak düşüyor.Eski boru hatmiler ise çok sağlıklı tohum veriyorlar.Yeni tür Belki ilerleyen zamanlarda tohum oluşturmaya başlar.Bekleyip göreceğiz. Bu çeşitlerin genleriyle oynanarak yapıldığını düşünüyorum.Böyle türler tohum konusunda problem olabiliyor. Berat gecemiz kutlu olsun. |
[sıze="7"]tüm müslümanların berat gecesini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.[/sıze]
|
iyi akşamlar adil bey
tüm müslüman aleminin kandilini kutluyorum.. bahçenizin hayranıyım sefasını güle güle yaşayın. hatmilerinizi meleklerin borazanlarını çook beğeniyorumm bende merak etmiştim katmerlilerin pek tohum verimi olmuyor şebboylardada öyle hatmileri merak etmiştim...selamlar.. |
Sevgili Adil; tohum takastan Sayın heyyamolanın bahçesindeki katmerli gül hatmilerden tohum gelmiş idi. Şu anda bende fide halindeler tabi. Bakalım seneye çiçeklerini görebilmek nasip kısmet diyelim. Teşekkürler.
Allah razı olsun, sizin de Berat Kandiliniz mübarek olsun, inşallah hep birlikte bu aylara çıkalım. |
Alıntı:
Sizde iyi bir gözlemcisiniz.Hatmiler konusunda hemfikiriz. Hatmilerin boru şeklinde olanları tohum veriyor katmerliler problemli. Selamlar saygılar. |
Alıntı:
Gübre ve su ihtiyacını dengelerseniz istediğiniz güzel çiçekler görürsünüz. Hatmiler çok yıllık . Bende diktiklerimde istediğim sonucu alamadığım oldu.AVM den aldığım tohumlar bile karışık çıktı.Hepsi katmerli değildi. Katmerli olanların tohum koçanları kuruyup düşüyor.Bir problem var fakat ne? Genleriylemi oynanmış acaba diye düşünüyorum.Herneyse. İnşallah hatmi fideleriniz istediğiniz katmerli türünden çıkarlar. Saygılar selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025