![]() |
Alıntı:
|
Kulelere devammm....:))
5 Eklenti(ler)
|
Boğazdan görüntüler.....
5 Eklenti(ler)
|
22 senedir gitmediğim Istanbulu ve boğazı sayenizde gezdim..
Kuleler, gemi trafiği... Yok yok bana göre değil.:p İzmire gittiğimde de beni en çok çiçek soğanları ve tohumları pazara çekti:D Emeklinin yeri doğa ile iç içe olan mekanlar;) |
Sevgili yeni gine ...sevgili kaptanzst..Dün gece eklemeye çalıştığım Eminönü serüveni yarım kaldı...Kötü bir grip geçiriyorum.... Şu an yazlıktayım .Bahçe ve yağmurlu haava beni çarpmış olmalı...:)))
Bu gece inşallah yarım kalan eklemelere devam edeceğim....Teşekkürler ..Selam ve sevgiler sevgili arkadaşlar..:) |
Geçmiş olsun Berrin hanım.
|
Geçmiş olsun
|
Sevgili Yakup...Sevgili kaptan zst...Çok teşekkürler...Üç gündür grip hallerime ve öksürük nöbetlerime ancak Çare buldum....:)) Zencefiil+ bal+limon = Berrinbb ayakta.....:)))
Belki biliyorsunuzdur, ama yine de yazmakta yarar var diye düşündümm....:)) Selam ve sevgiler...:) |
Özellikle zencefilli içecekler grip olayında etkili..
|
Galata kulesi ....Yakın çekim....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 340664
İskele alabandaaa.......:)) Eklenti 340665 Eklenti 340666 İskeledeki alt geçite bir kez dahi tenha rastlamadım...Yine her zamanki gibi çok kalabalıktı.. Eklenti 340667 |
Eminönü camii önüne Açıkhava Sanat Merkezi çadırı açılmıştı..
5 Eklenti(ler)
|
Bir zaman Sanat çadırlarında oyalandım...
4 Eklenti(ler)
Eklenti 340673
Bu güzel havada Camii nin önü yine oturan insanlarla doluydu... Eklenti 340674 Eklenti 340675 Güvercini havada yakaladımm.......:)) Eklenti 340676 |
Nihayet çiçek pazarına gelebildik....Aman....Amaaannn...:)))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340680
Tanrıımmm...Bu ne fiatlar böyleeee....??? Eklenti 340681 Eklenti 340682 Bu satıcılar Bizi de Turist sanıyorlar herhalde...:)) En büyük sera ve marketlerle yarış yapıyorlar gibi....Aslında oralarda bu çiçekleri daha ucuz almaktayım..... Eklenti 340683 Yılbaşı çiçeğii........Toz pembee....:) Eklenti 340684 |
Kudret narı....Ve salon çiçekleri ....
5 Eklenti(ler)
|
Çiçek pazarına ben de gelmek istyorummm.
İstanbul ile ilgili güzel anılarım olmasa da fotoğraflar için çok teşekkürler, sevgili arkadaşım. Sevgiler... Beyefendinin sağlığı iyidir umarım. |
Ellerinize sağlık Berrin Hanım; ne olursa olsun çiçek pazarını ben çok seviyorum. Orada bıraksalar sabahtan akşama kadar kalırım. Fotoğraflar için teşekkürler Berrin Hanım.
|
Açelyalar, kaktüsler......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340748
Eklenti 340749 Eklenti 340750 Eklenti 340751 Çeşitli deniz ürünü kabukları..... Eklenti 340752 |
Su kaplumbağalarını çok severim...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340753
Eklenti 340754 Toprak testi ve kaplar..... Eklenti 340755 Eskiden çay bahçeleri olan yerlerdeki inşaat devam ediyor ve koruma duvarı yapılmış....:) Eklenti 340756 Nihayet Mısır Çarşısına girebildimm....:)) Eklenti 340757 |
Mısır çarşısından,Mahmutpaşa sokaklarına çıktım...
5 Eklenti(ler)
|
Kurdela seçerken dünyayı gözüm görmemiş...Hale bakar mısınız...:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340768
Suni çiçeklerde çok güzeldiler....:) Eklenti 340769 Bujiterinin önündeki kolyozlar,kalabalıktan hiç etkilenmemişler gibi mükemmeldiler.:) Eklenti 340770 Eklenti 340771 Eklenti 340772 |
Yine birbirimizi kaybettik.....:)Cep tel. sağolsun....:))))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340773
Eklenti 340774 Eklenti 340775 Mısır çarşısından geri dönüşe geçtik... Eklenti 340776 Eklenti 340777 |
Meşhur kuruyemişçiler......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340778
Sevgili Fatma Sunaycığımın kulaklarını çınlattım....:)) Eklenti 340779 Eklenti 340780 Eklenti 340781 Eklenti 340782 |
Kuruyemiş ve baharatçılara devamm.......:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340783
Eklenti 340784 Bu kapaklı hallerini sevdimm... Eklenti 340785 Kuyumculara göz atmaya hiç vakit kalmadı....:)) Eklenti 340786 Bu yasemin çayını çok beğeniyorum...Daha çok ;tomurcukların sıcak sudaki açılmış halini.... Eklenti 340787 |
Berrin Hanım fotoğraflar çok güzel; kendimi oralarda zannettim. Ellerinize sağlık.
O kadar giderim Çiçek Pazarına çok tuhaf; testileri ilk kez görüyorum sizin fotoğrafınızda. Hayret valla. Demek kii testi de varmış orada; çook teşekkürler. |
En çok ilgilendiklerim...Beni buradan ayırabilene aşk olsunnn..:)))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340788
Buraya da uğramadan geçilmez doğrusu....:)) Eklenti 340789 Ya şu güzellere ne dersiniz....:) Eklenti 340790 Beni çok ilgilendirmesede Uğur un alışverişini beklerken bu kareyi çektim..:)) Eklenti 340791 Ballar ve reçeller de ilgi alanımdadır ...Ama acaba hakiki bal mı ??..Artk ballara hiç inanasım gelmiyor...Rahmetli babamın bahçedemizdeki kovanlarından çıkan balların tadını artık hiçbir markada bulamıyorum..:( Eklenti 340792 |
Sağ ve sol ...İlgi çekecek o kadar çok şey varkii....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340793
Eklenti 340794 Eklenti 340795 Hiçbiri değil ama şekerlemelerden ; İşte bu güzele hiç laf yokkk....:))) Eklenti 340796 Eklenti 340797 |
Çok haklısınız Berrin Hanım şimdiki ballar maalesef glikoz yoğunluğunda. Duyduğum kadarı ile TEMA nın balları iyi imiş.
|
Çok güzeller ,ama böyle kapaksız ,açıkta duruşları hoş değil...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340798
Eklenti 340799 Eklenti 340800 Meyve şekerlemelerinin renk ve görüntüleri ilgi çekiciydi... Eklenti 340801 Eklenti 340802 |
Çok doğru; ben bu şekilde gördüğüm yerlerde uyarıyorum, rica ediyorum... Tabi o anda "Doğru, haklısınız kapatmak gerek" diyorlar ama sonra ne yapıyorlar bilemiyorum.
|
Turistler için harika alışveriş yerleri ..Her şeyleri ile cazib.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340808
Eklenti 340809 Eklenti 340810 Akşam üzeri kalabalık çoğalmıştı... Eklenti 340811 Mısırcıyı da görmezden gelmek olmazdı doğrusu.....:) Eklenti 340812 |
Kalabalığın çoğunluğu turist guruplarıydı....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340813
Bayrak satıcıları..... Eklenti 340814 Güvercinler ile insanlar iç içe..... Eklenti 340815 Yorgun turist misafirler...... Eklenti 340816 Bu güzel bayan,neredeyse bir senedir ,eşimin rahatsızlığında benim en büyük yardımcım olan ve hemşirelik mesleğini bizim derdimize deva eden ,sevgili kardeşim büyük teyzemin kızıdır...Ben bu geziyi; O' na merak ettiği bu çarşıyı gezdirip göstermek için tertipledim... Fakat zaman azlığından KapalıÇarşıya gidemedik...İnş. başka bir gün kendisini götüreceğim...:) Eklenti 340817 |
Eveettt..Bayram değil,seyran değil..Ama ben yine baklavaya koyuldum...:))
5 Eklenti(ler)
|
Çook güzeller Berrin Hanım çok; afiyet olsun, inşallah daha çok çok bir sürü baklavalar yapasınız.
|
Çiğbörekler yapıldı.........:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340823
Eklenti 340824 Hazır yufkadan pastırmalı börekler..... Eklenti 340825 Eklenti 340826 Vee bizim trakya usulu lokmalar .....:))) Eklenti 340827 |
Baklavalar,börek ve çörekler boşa yapılmamış...Beyefendi yürümeye başladıı..:)))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 340828
Eyül ayı ortalarında rehabilitasyon sona erdi... Eklenti 340829 Ve nihayet 3.5 aylık tedavi sonucunda Tanrının izniyle yavaştan yürütmeye başladık..:)))) Eklenti 340830 Çok sevindik...Ama bir okadar da işimiz arttı ...Düşüp bir yerini kırılması korkusuyla; herkes nöbetçi ...:)) Eklenti 340831 Uğur un yüzü düşmüüşşş...Çünkü zorla direksiyonu elinden alıp arabayı kullanmış...Yüz ifadesi "" Ahh..Ahh..Bu inatçıyla ..benim başım belada """....Diyor.......:))))) Bende kendisini tehdit ettim..:)) ..Araba kullandığı takdirde ,derhal trafiğe şikayet edeceğimi ve en ağır hapis cezası verilmesini rica edeceğimi ve bu konuda çok çok ciddi olduğumu ....:)))) Eklenti 340832 |
Sevgili yeni gine ...Canım yine karşılaştık..:)) Sizde benim gibi gececisiniz galiba...Ben senelerdir..gündüz yoğunluğundan dolayı,böyle sukûnet isteyen işleri gecelere bıraktığım için ;geç saatlere kadar oturma alışkanlığım oldu...:)
Evim çok telaşlı ve kalabalık olduğu için ,ancak geceleri kendime ayırabiliyorum...Ziyaretlerinizden çok mutluyum canım...Sağolasınız...Görüşmek üzere...Size iyi uykular...:)) |
Günaydın abla. öncelikle eşinize çok sevindim. Allah yaşaTmasın kimseye bir daha.
O baklava ve börekler neydi öyle sabah sabah oh dedim vallahi ellerine sağlık marifetli kadınsın. Hele diğer resimlerle de istanbul eminönü çiçek pazarı ve senin gezdiğin yerleri gezmiş gibi oldum. Teşekkür ederim. Sana kocaman bir maşallah diyorum. Sevgilerimle ablacım. |
Sayın berrinb ,
Muhteşem görsel şölenin yanısıra , hem göze , hem mideye hemde ruhumuza hitap etmeyi başarmışsınız. Elinize , gönlünüze sağlık .. Eşinizin sevindirici haberine gerçekten çok mutlu oldum , Allah sağlık içinde huzurlu uzun yıllar birlikte yaşamak nasip etsin.. İstanbul turu da çok iyi geldi , bir çok kareler tekrar istanbul da olduğumu hissettirdi.;) saygılar efendim... |
Sevgili S.Durulcuğum,çiçek pazarında çok değişik bir çiçek ve soğan bulamadım...Üstelik fiatları da normal değildi....İst .da her yer gibi buranın da eski özellikleri kalmadı....Büyük sera ve marketlerde daha çok çeşitler ve uygun fiatlarla çiçek, fidan ve soğanlı bitki hatta su bitkileri dahi bulabiliyoruz....
Bende o gün, inadım tuttu , hiçbir bitki almadan döndüm...:) Selam ve sevgiler....:) |
Sevgili Serkan istanbul, bizde adettir...Sevinçli günlerimizde mutfaklarda en zor çeşitler,yapılır ve dağıtılır....Geçen kurban bayramından beri ,neredeyse bir senedir. beyefendinin rahatsızlıkları ile üzüldük ve çok yoğun şekilde uğraştık....
Yürüyeceğinden ümidi kesmiştik...Şimdi bazı rahatsızlıkları devam etse de ; en azındn ayağa kalkması bizi sevindirdi...Kendisi de çok mutlu oldu..Asabiyetinden de eser kalmadı...:))) Yine de bakımı yoğun şekilde devam ediyor...Artık göz ve kulak olduk ,kendisini takip ediyoruz....Düşüp de daha kötü olmasın diyerek....:) Canım teşekkürler beğeni ve itifatlarınıza ...Selam ve sevgilerimi gönderiyorum..:)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025