![]() |
Sevgili Periş, küçük balıkçı restorantı ,çok doğal bir ortamda kurulmuştu, bir duvarın kıyısında Üç tarafı ahşaptı, duvarı nakkaşlar kaplamıştı..nemli olduğu için nakkaşlar orayı çok sevmişler...Birde sarmaşık gövdesi vardı fakat tepesini kesmişlerdi...sahibine de resmen hesap sorar gibi niye yeşilleri kestiğini sordum..:)).budamışlar seneye tekrar çıkacağını söylediler:)))...teşekkürler perişciğim...Görüşmek üzere.selamve sevgiler:)
|
Sevgili Adil,temennilerine ve bayram tebriğinize teşekkürler ederim...Sizin de bayramınız kutlu olsun iyi günlerde geçirin inşaallah:))
Resim yükleme ve küçültmede ,ben başka bir program kullanıyorum..kaptanzst nin programının resimleri daha sonra siliniyor diye bir yerlerde okumuştum...Çok teşekkürler ederim..Sizin proramınızı deneyeceğim:)) zahmetler verdim Sağolunuz..Selamlar ve sevgiler size ve sevgili ailenize:) |
Sevgili mrduran hepizin vefat eden yakınlarımızın ruhlarına rahmet olsun:( Bizler çocuklarımıza bazı değerlerimizi ,kendi yaptıklarımızla öğretmiş olduğumuzu sanıyorum..Artık onlarında aynı yollardan gideceklerine inanıyorum inşaallah:)....Bende sizlerin bayramınızı candan kutlar sevgili ailenizin bayramını ailecek kutlarız....
Vallahi çok güzel tabirleriniz var..Bende sizin mecazi kelimelerinize çok gülüyorum...Sağolunuz...Sizde bizlere hem moral,hemde neş'e saçmaktasınız..İyiki Var'sınız diyorum Ağaçlar net de.. Mesela şu NON STOP tam yerini buldu..Bugün yarın bayramı geçirmek üzere yazlığa göç var..Artık kedilerimiz, kuşlarımız,çocuklarımız ancak üç , dört arabayla kervan tamamlanır..Bir hengamedir sormayın gitsin:)) Telaş kıyamet:)) Benim ömrüm hep böyle pür telaş geçti,böyle de gider efendim..Tanrı sağlık versin..Gerisi gelir derim ben hep:) Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum:) |
Sevgili sevim.K ....Sayın selehattin67...Vallahi ben Karadenizlilerin bu anında kenetlenmelerine oldum olası hayran olmuşumdur:)).. Ben yarıştan vazgeçtim..Şimdi sevgili Cemo nun bir sözü geldi aklıma"""""Ben dokuz göletli Yücel le nasıl baş edeyim""""" demişti bir mesajda...Bende koskocaman Karadeniz le göl kadar küçük Marmara yı yarıştırma gafletine düştüm:))))) Şaka bir yana arkadaşlarım..Bende artık Karadenizli sayılırım ve eşimin memleketi olan bu bölgeyi ve insanlarınıda çok sever ve kendime yakın bulurum...Şakacı ,neşeli ve çalışkandırlar..Sıcakkanlı ve insanseverlikleri de başlıca özellikleridir... Ziyaretleriniz için teşekkürler ederim Yine beklerim..Selamlar ve sevğiler:)
|
Sevgili Fatoş, ne mutlu size ...Şehitlikde yatan amca ve dayınız için gurur duymalısınız:)
Tanrı ruhlarına rahmet etsin....Sizin Çanakkale ve Gelibolu yu görmüş olmanıza sevindim canım...İnşaallah en kısa zamanda ziyaretlerine gidersiniz.:) Bende sizin bayramını candan kutlarım..Hayırlı mutlu bayramlar dilerim..selamlar, sevgiler... |
Alıntı:
Selamlar Sevgiler |
Ey gidi Cetasule :) İki ay olmak üzere neredesiniz, vallahi ben sizi çok özledim ve de merak ettim acaba bir rahatsızlık mı var diye....Neyse şükür kavuşturana diyorum..Hoşgeldiniz..Bu arada bende sizin bahçeyi sinsi, sinsi dolaştım:)))İki aydır yok oluşunuzun sebebi anlaşıldı...O harika kasımpatları yetiştirildi ve bahçe kasımpatı bombaları ile doldu:))Hepsine bayıldım..Ellerine sağlık ..ziyaretin beni çok mutlu etti arkadaşım...Sevgiler..Selamlar..Rize ye....
|
Bütün arkadaşların Kurban bayramını sahifemden kutluyorum:) mutlu ve sağlıklı bayram günleri dilerim hepinize...Şimdi İstanbuldaki bahçelerden bazı sonbahar görütülerini paylaşmak istiyorum..Yukarıdaki sahifelerin hüznü dağılsın:)
|
Saksılardaki,sakız begonya ve açelya aranjmanları...
5 Eklenti(ler)
|
Açelyalar ..Salon sarmaşığı varendayı çok sevdi:))
5 Eklenti(ler)
|
Ön bahçedeki ördeklerimiz ve kediler..Bir sakat misafir kuş:))
5 Eklenti(ler)
|
Bir erkek ,iki dişi ördek...Sakat kuşun rengi ve biçimi çok değişik..
5 Eklenti(ler)
|
Rıhtım kuşların ve kedilerin istilasına uğradı.:))kedi kuşun peşinde.Kuş suya uçtu.:)
3 Eklenti(ler)
|
Yazlıktan döndüğümden beri arka bahçeye tam istediğim şekilde giremedim,yağmur ve seyahatim nedeni ile...Hala bir karmaşadır gidiyor..Dahliaların yerini değiştirmek ,ve yerlerine gül dikmek istiyorum...Birazda hercai ve kışlık çiçekler gerekli...Artık bayramdan sonraya bırakıldılar:)
|
Arka bahçenin sonbahardaki bakımsız halleri:(
5 Eklenti(ler)
|
l5 senelik vefalı kasımpatı kümesi ve Katledilen gülibrişim...
5 Eklenti(ler)
|
Nakkaşlar,çarkıfelek,salon yukkası,ve yasemin ..keyifliler:))
5 Eklenti(ler)
|
Küçük kasımpatları, ortancalar kızardı...Limonlarım:))
5 Eklenti(ler)
|
Küpelerin içinde,bu sene doğan yavru kedi...Büyümüş:))
5 Eklenti(ler)
|
Çiğdemlere geç kaldım..Sardunyalar açmaya devam ediyorlar:))
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Aslında bölgeci insanlar değiliz biz. Sadece karadenize değil ülkesine aşık insanlarız |
Sevgili Berrincim açelyaların görünümü mükemmel sardunyalar, küpeliler,dahlia, kasımpatı rengarenk cıvıl cıvıl ördekler,ve misafir kuşa bayıldım, hepsi çok güzel ellerinize emeklerinize sağlık Sevgiler...
iyi bayramlar diliyorum hepinize, sevgiler;) |
Berrinb hanım .
Bahçeniz otlarla kaplanmış.Biraz sizi yoracak.Budama ve ayıklama işi yapılması lazım.İşiniz biraz zor.Bayramdan sonra umarım fırsat bulursunuz.:) Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,Aileniz ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluk dolu güzel günler dilerim.:) Trabzondan saygılar selamlar. |
Sevgili arkadaşım tabiiçok haklısnız...Karadenize iki defa misafir olarak gittim ama ,uzun yıllardır Karadenizlilerle yaşıyorum...Yarı oralı sayılırıım:)))...çokda severim memleketinizin doğallığını ve panaromalarını...Bölgeci değiliz ama ,yinede alıştığımız bölgeleri ,bir başka severiz ...Değil mi:)))
|
Sevgili Periş,ziyaretine teşekkür ederim..Bahçeler artık hazan mevsiminde ..Son güzellikleri görüyoruz ister istemez...Bahara kadar,toprak rengi ve bazı yeşillerle idare edeceğiz:))) Bende bayramınızı kutluyorum..Sevgiler:))
|
Sevgili Adil arkadaşım,arka bahçeme istediğim şekilde giremselamlar:))edim...Zamansızlıktan,seyahatler, bayram herşey üst üste geldi....İnşaallah bayram ertesi güzel bir havada 2 saat bana yeterlidir:) bayramınızı sevdiklerinizle beraber,sıhhat ve mutluluk içinde geçirmeniz dileği ile İstanbuldan ailenize ve size sevgiler
|
Merhabalar efendim,
Kalan güzellikler ile iktifa edin ve bu havalarda bahçe işini askıya alın lütfen. Oğlunuza da ricamdır, sizi bağlıyacak mı, yoksa kapıyı üstünüze mi kilitleyecek, bir hal çaresi bulsun efendim. Ne güzel uğraşılarınız var, sanatsal, içerde de gerçekleştirebileceğiniz. Bahara kadar gönlünüze gem vurun lütfen. Bahçe sizsiniz, güzellikler sizde. Baharda tüm bahçeyi neş'eniz ile dizginlersiniz siz. Evirir çevirir bir hâl çaresi bulursunuz. Sağlıkla kalın cümleten, eşiniz bey efendiye hürmetler. Siz ve ailenize Saygılarımla lütfen. |
Berrin hanım,bahçe yine coşmuş.limonlar ,her şey çok güzel.güzel günlerde tüketin.sevgiler.
|
Sevgili mrduran, çok haklısınız.. Kış erken bastırdı gibi İstanbul da...bayramın üçüncü günü yazlıkta eşim rahatsızlandı..O günden itibaren bütün ev seferberlik ilan ettik sayılır.Çünkü bizi korkuttu sağolsun...Dağ gibi insan birdenbire iki büklüm ve zor yürür hale geldi..Dün tahlil ve mr neticelerinden şeker hastalığından mütevellit olduğu sinir uçlarının iltihaplandığı tesbit edildi..Biraz olsun rahatladık..ilaç tedavisi ve diyete devam ettiriyoruz...Bütün bunlar bizden gizli tatlı yemesinden kaynaklanıyor..Ama kötü yakalandı:)).Fakat hastahanelerde koşuşturmaktan ve gece başında beklemekten harap haldeyiz...neyse buna da şükürler olsun diyorum..Ani bir felç de olabilirmiş...
Önerileriniz ve moral verici güzel sözleriniz için sağolunuz..Sizi ailecek çok seviyoruz...Görüşmek üzere ...sevgili ailenize selamlar ve sevgiler efendim:)) Bu yüzden bahçeler yine kaldı...Sağlık olsun demekten başka |
Sevgili nuray topçu ...hoş geldiniz efendim...Bu haliyle de bahçelerimin beğeni aldığını doğrusu ,sevindim...Çünkü artık herşey sararıp solmakta ..malum hazan mevsimi:((...
Artık çok sevdiğimiz renkleri İlkbahara kadar görmek için sabır edeceğiz. tanrı sağlık versin hepimize de sabır etmek sorun değil....teşekkürler ederim...yine beklerim efendim..Selamlar sevgiler:)) |
Sn. berrinb,
Geçmiş olsun, eşinize acil şifalar dilerim. Ucuz atlatmışsınız, umarım kendisi de korkmuştur ve diyetine sadık kalır. Allah kolaylıklar versin, sevgiler, saygılar. |
Sevgili Berrincim çok geçmiş olsun eşinize acil şifalar dilerim üzüldüm Allah sağlık sıhhat versin canım
Sevgiler... |
Gelmiş geçmiş olsun Berrin hanım'cığım umarım tekrar olmaz.
|
Sevgili berin hanım,geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum.
|
Sevgili berrinb
Annenizin mekanı cennet olsun onlar bizim herşeyimizdi ama neyapalım mukadderat böyleymiş. Kuşlar ördekler hepsi çok güzeller. Çiçeklerinizde yine formundalar. Resimlerin hepsi çok güzel ve anlamlılar. Eşinizin rahatsızlığına çok üzüldüm geçmiş olsun. Bazan bu hastalığa neden şeker demişler kendisi çok acı birşey. Herşey gönlünce olsun canım kendine iyi bak moralini sakın bozma. Moral olmayınca hiçbirşeyin tadı tuzu olmuyor. Selamlar... |
Geçmiş olsun efendim,
ALLAH korumuş. İnşallah tez vakitte şifaya kavuşur beyefendi. Duacınız. Ailece saygılar lütfen. |
Alıntı:
|
Berrin Hanım geçmiş olsun. Önce sağlık olsun, gerisi nasıl olsa gelir.
|
Berrin hanım geçmiş olsun
Eşinize acil şifalar dilerim yüce yaradandan. |
Sayın Berrin hanım,
Eşinize geçmiş olsun, size ve ailenize sağlık huzur dolu yaşam dilerim, herşey gönlünüzce olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025