![]() |
Sevgili berrinb sellukalarınız hemen gözüme çarptı, gayet sağlıklılar:) Ellerinize sağlık:) Kahve ağacını ben de tohumdan çimlendirmek istedim, fakat başarılı olamadım. Dudi arkadaşımızın da saksıda büyüttüğü güzel bir kahve bitkisi var, isterseniz ondan da fikir alabilirsiniz:)
|
Sevgili acemifüsun çok teşekkür ederim,ziyaretinize ve verdiğiniz bilgiye benim için çok mühimdi,sağolun.Görüşmek üzere..
|
Sayın Akhisarlı bahçeme hoşgelmişsiniz,memnun oldum.İyi dileklerinize teşekkür ederim.Görüşmek üzere efendim.
|
Ben de kendimi birşey yapıyor sanıyormuşum meğer. Bu bahceleri gördükten sonra, 10 fırın ekmem yemem gerektiğini anladım sayenizde:)
Herşey o kadar doğal, o kadar kendinizden ki. Sevdiklerinizle ve sizi sevenlerle mutlu yaşayın bu güzellikte inşallah. Sevgilerimle |
4 Eklenti(ler)
|
Doğum günümde bana gelen hediyeler,tohumlar haricinde. Sayın arkadaşlar hafta sonu yazlıktan bazı kareler ama daha baharı getiremedik,hayırlısı olsun.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sondan üçüncü resim bazı komşu bahçelerdeki son durum.Bu otların tohumları benim ve diğer bakımlı bahçelerin otlak haline gelmesine sebeb oluyor.Bu gidişimde bir orakçı bulup biçtiremedim.Oysa her sene bu zamanlarda orakçılar geçerdi.Onlarda havadan nasibini aldı.Herkese renkli bahçeler dilerim.
|
Sayın cemo yazınızı sonradan gördüm,ziyaretinize cok memnun oldum,her zaman beklerim.Sizin bahçelerinizde çok güzel,ve emek isteyen kaktüsleriniz harika l0 fırın ekmek yemenize gerek yok bence ,gayet tecrübelisiniz.Teşekkür ederimsevgili cemo görüşmek dileği ile efendim.
|
Mevsim çiçekleri ve ceylanlar:) Doğum gününüzü yakın bir tarihte kutladınız sanırım Berrin hanım:) Öyle değilse bile her yeni yaş yeni ve güzel başlangıçlar olsun diyelim değil mi sağlık ve huzurda dileyerek:) Sevgilerimle
Taşlar ve sedumlar çok hoş;) Opuntia meyve bile vermiş harika |
sevgili Sevim.K arkadaş Nisanın 27 si doğum günümdü ,Çocuklar ve kızkardeşlerim her seneki gibi bana sadece çiçek hediye getirdiler.Yazlıktaki kaktüs ün meyveleri geçen seneki çiçeklerinden, yerde de bir büyüğü var.Her sene sarı çiçek açıp meyva yapıyor ,ama benim çok defalar canımı yakmıştır.yine de söküp atmaya kıyamıyorum.Ama sedum dediğiniz kaktüsler her tarafı sarıyor,Çoğunu,söküp kuma dikiyorum.Ziyaretinize memnun oldumGörüşmek üzere arkadaşım,selamlar.
|
Bahçeniz çok güzel. Güle güle büyütün bitkilerinizi. Allah nazardan sakalsın
|
sayın Serkan İstanbul ,ziyaretinize memnun oldum,bende sizin balkon bitkilerinizi çok beğendim,çok hevesli bir arkadaşsınız,size bol çiçekli,ürünlü mevsimler dilerim,görüşmek üzere..
|
Teşekkür ederim.
|
Sevgili arkadaşlar,bugün hava harika ön bahçede çalışıyoruz,nihayet kendimizi bu tarafa atabildik,şükürler olsun.Fideler beklemekten l aydır,yüzüme dargın bakıyorlardı. İnşallah bu gün bitirebiliriz. Yardımcım sağolsun biraz ağır gidiyor,bana da bayağı iş düştü . Yazlıktan hoşafım çıkmış halde geldim,kol ve bacaklar tabiri caizse et kesmiş gibi sızlamalar içindeydi,apranaks ile durumu düzelttim.Bu gün bitirebilirsek yarın fotorafları ekliyeceğim.Herkese iyi çalışmalar,inşallah havalarımız böyle gider.
|
Bahçenizde herşey mutluluk verici. Bitkiler, kuşlar, ördekler :)
Ama ben nakkaş sarmaşığı görünce daha bir mutlu oldum :) Tohumdan denedim ben, epey sık çıktılar tohum kabında. Ancak gövdeleri çok cılız görünüyor. Okuduğum kaynaklarda ılıman bölgelerde çok yıllık, soğuk bölgelerde kendi tohumlarından her yıl ürediği yazıyordu. Sizin tecrübeniz ne? Bakımı ve nelerden hoşlandığı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Sevgilerimle.. |
Alıntı:
Bazan bende, sızılardan cok zor uyuyorum. Bu yüzden sizi cok iyi anlıyabiliyorum. Sabah olup bahceye cıkınca, geceki sızılardan eser kalmıyor tabi. Allah, gücünüzü kuvvetinizi arttırsın. Herşey gönlünüzce olsun. |
Sevgili Nurguldk nakkaş sarmaşık dediğiniz mor çiçek açan mı acaba .Onu ben l5 sene oluyor babamın mezarından bir kök söküp bahçeye mezar anısı olarak diktim,şimdi maşallah her yer doldu ,söküp söküp birilerine veriyorum,bazende atıyorum içim sızlayarak. Çok arsızdır bir köşeden her yere atlıyor.Bakımı filan yok toprağa dikerseniz ,sizi bıktırır.:)) Ziyaretinize sevindim sağolun,görüşmek üzere selamlar.
|
berrinb hanım;
görünen o ki Çok işiniz var, güzelliklere güzellik katmak için çalışmak gerekir. Sizde severek kısa sürede bahçenizin güzelliğine güzellik katarsınız. Tablolarınız; Sonbaharda baharı yaşatıyor içinizin güzlelliklerini katmışsınız yeni tabllolarınızıda bahçenizde takip edeceğim. İyi çalışmalar |
Merhabalar Berrin Hanım,bahçeniz çok güzel her köşesi sürprizlerle dolu.böyle bi bahçede ve manzarada şaiirde olunur ressamda. Resimleriniz çok güzel........sevgiler.
|
Sayın arkadaş Yakup Ünal doğru söylüyorsunuz ,ben bu senebahçe işlerimi hava muhalefetinden dolayı bitiremedim.İstanbuldaki ön bahçem çim düzenlemesi bitti,fakat saksılarım öylece duruyor.Bu gün biraz çıkmak istedim,ne mümkün öyle bir soğuk rüzgarla karşılaştımki içeri kaçmam elzem oldu. Her sene bu günlerde bitmiş olurdu,ben yazları yazlıkta olduğum için erken bitirmek istiyordum,ne yapalım Tanrı başka keder vermesin.Resimlerin arasında tablolarımın bazılarını sizlere sunacağım beğenmenize mutlu oldum arkadaşım,sağolun. Görüşmek üzere teşekkürler.
|
Sevgili Handan ,teşekkürler canım,ziyaretin için,sağolun.Bu yaz arkadaşlara saksı boyayıp ,bezeyip göndermeyi düşünüyorum,Gümüşyakada emin bir kargo bulabilirsem.Benim saksılarımı beğeneceğizi düşünüyorum.Çoğu yazlıkta olduğu için bu hafta içinde gidersem resimlerini sizlere sergileyeceğim. beğenilerine teşekkürler ediyorum canım,görüşmek üzere .Selamlar.
|
Alıntı:
sabırsızlıkla yeni tablolarını bekleyeceğim. |
sayın Yakup Ünal arkadaş,keşke boyaları tualleri atmayıp,biraz daha uğraşsaydınız,sizde mutlaka yetenek vardır,gizlidir, doğaseverlerin çoğunda vardır da keşfedilmemiştir.Resim yapmak insana herşeyi unutturur, o tual sizin dünyanız olur kendiniz yaratır,kendiniz bozarsınız,yani herşey sizin isteğinizdedir.Bir çiçek yetiştirirken ne kadar forma sokmak istesek,kendi naturasındaki şekle uygun büyümeye inat eder.Fakat resim de kesip,biçersiniz,olmadık rengi verirsiniz.Bence vakit yaratıp devam edin .Görüşmek üzere .Selamlar.
|
5 Eklenti(ler)
|
Sayın arkadaşlar üç gün önce çektiğim ön bahçedeki çalışmalar.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025