![]() |
Bahçeden görüntüler.....
3 Eklenti(ler)
|
Bahçeden......
3 Eklenti(ler)
|
Bu sukulenti çok sevdim.......:)
3 Eklenti(ler)
|
Tek katlı hibiscüsleri de bu sene sevmeye başladımm..:))
3 Eklenti(ler)
|
Hibüscüsler.....
3 Eklenti(ler)
|
Bahçe görüntüleri......
5 Eklenti(ler)
|
Balkondaki ipomealar.....
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Yeni Gine.....Bunlarda benim çakma kuşlarımmm..:))
5 Eklenti(ler)
|
Küçük ağacım......:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 443996
Balkonun sukulent ve kaktüsleri.... Eklenti 443997 Eklenti 443998 Eklenti 443999 Eklenti 444000 |
Ağustos sonu bahçe.....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Sevgili Berrin Hanım sizin martılarınız var, ördekleriniz var, kedileriniz var ve eminim bu güzel bahçelerde kuşlarınız da vardır. Böyle güzel bahçeleri gördükçe çok şükür bende az biraz birşeyler yapmaya çalışıyorum ekiyorum dikiyorum ama ah keşke kendime ait bir bahçem olsa imiş demeden de duramıyorum. Kuşlar için teşekkürleer... (Ve eminim kısa bir süre sonra :D YeniGine bak ağaca kuş yuvası astım) dersiniz siz... |
Sardunyalar....
4 Eklenti(ler)
|
Ağustos sonu clematis çiçek ve tohumda....
3 Eklenti(ler)
|
En geç açanlardan ....
4 Eklenti(ler)
|
Baharda dikilen soğan begonyaları......
4 Eklenti(ler)
|
Ağustos sonu arka bahçe.....
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Yeni Gine, iki çam ağacı vardır bahçede onun gövdesine kuş yuvalarını taktım...Önlerine deyem ve kırıntı koyduğum halde bir tane bilekuş girmedi içlerine....Bu sene asmadım evleri....
Tahminim bahçede çok kediler dolaşıyorlar...Kuşlar onlardan ürküp gelmiyor....:) İnşallah birgün sizinde bahçeli bir eviniz olur....Çok isteyince Tanrı verirmiş....Niye olmasın...Ama yinede İstanbul gibi bir şehirde şanslısınız ..Çünki güzel bir bahçeyle ilgileniyorsunuz..Adeta cennete çevirmiştiniz son girdiğimde...Bu yakınlarda bakamadım ilk frsatta bahçenizi gezeceğim....Herhalde daha da gelişmiştir...:) |
Sevgili Berrin Hanım; evet benim de açlara astığım kuş yuvalarına hiç kuş girmedi, bir tanesine arılar geldi kovan yaptılar, bir tanesinin de 2 belki 3 sene olmuştur hiç kuş gelmemişti yerini değiştirdik komşumun bahçesine astık köpekleri var bahçede bu sene çok mutluyum 2 yavru uçtu o yuvadan çok şükür.
Güvenmedikleri yuvaya girmiyorlar e maşallah sizin bahçenizde de çok kediniz var o yüzden girmiyorlar demek ki yuvaya. Olsun ne yapalım sizin çiçeklerinizin güzelliği yetiyor zaten. Kuşlar da konsunlar, uçsunlar gitsinler. |
İlk önce bu güzellikleri yetiştiren,büyüten,resmini çekip bizlere gösteren elleriniz dert görmesin...Çok sağolun...Muhteşemler....Beğeni ve birazda sanki kıskanarak geziniyorum....Sıhhatli ve bol çicekli günler....Sevgiler....Saygılar....
|
Muhteşem görünüyorlar emeğinize sağlık .
|
Alıntı:
kedinin ulaşamadığını kuşlar test eder ve kullanmaya başlarlar. Sağlıklı günler. |
Sevgili Yeni gine...Olabilir...benim aklıma hiç gelmemişti..tabii kii ağaca kediler tırmanabilirler.....Bakarmısınız Kuşlar kadar aklım yokmuş....:)))))
Bende seneye yaza inşallah kedilerin tırmanamıyacağı bir yenre asarım kuş yuvalarını ...selam ve sevgiler...:) |
Sevgili sonkez çok teşekkürler...Yine beklerim.....Selam ve sevgiler..:)
|
Sevgili olcim...Teşekkürlr beğeni ve ziyaretlerinezi...Yine beklerim..Selam ve sevgiler...:)
|
Sevgili ligustrum, hoşgeldiniz...Vallahi aklınız ile bin yaşayınız..:) Hiç aklıma gelmemişti...Kedilerin ağaca çıktıkları...:)) Münasip bir yere inşallah, koyup deneyeceğim...Sağolunuz....Selam ve sevgiler....:)
|
Sevgili arkadaşım Smnunal dan gelen Z.yağları.......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 446182
sevgili smnunal, gerçekten tebrikler....Bu kadar nefis bir Zeytinyağını yetiştirip imal ettiğiniz için....Daha elimden kurtulamazsınız....Artık başka marka zeytinyağı almamaya karar verdik ailece.....:) Eklenti 446183 Bu süs kabaklarıda zeytinyağı kolilerinden çıktıı.....Z.yağı kadar da onlara çok sevindim..sağolunuz....Seneye yağımız ayrılsın lütfen....Sevgili eşinize de selam ve sevgiler.... Eklenti 446184 Eklenti 446185 Eklenti 446186 |
Bu kış seradan almaya etişemediğim süs kabakları geldi...:)
3 Eklenti(ler)
|
Bu yaz Çekirdeksiz üzümlerim..Sarmaşıkların arasına böyle sıkıştılar..:(
5 Eklenti(ler)
|
Kumda diktiğim kabaklarda başarılı olamadım...:(
3 Eklenti(ler)
Eklenti 446201
Eklenti 446202 Bu şekilde büyüdükten sonra en uçtan balon yapıp çürüme yaptılar....Sebebini anlayamadım....Sulanmaları da gayet boldu.... Eklenti 446203 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025