![]() |
Kasımpatları ful açtı......
5 Eklenti(ler)
|
Kasımpatları......
3 Eklenti(ler)
|
Kalancholar......
5 Eklenti(ler)
|
Soğanlı begonyaların sonları yaklaşıyor....:(
5 Eklenti(ler)
|
Sogan begonyaları..Mavi ipomea ve Sundaville....
4 Eklenti(ler)
|
Begonyalar.....
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Dahlialarımm....
4 Eklenti(ler)
|
Dahlia ve ipomea sarmaşıklar....
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sonbahar da sağ kalmaya çalışanlar.....
5 Eklenti(ler)
|
Bahçeden görüntüler.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 457363
Eklenti 457364 Hava birden çok soğudu...Gece 7 C ye kadar düşmeye başladığı için hibüscusleri ön bahçeye aldım....Güneydoğuya baktığı ve rüzgardan daha korunaklı olduğu için..... Eklenti 457365 Eklenti 457366 Eklenti 457367 |
Bahçede açmaya devam edenler......
4 Eklenti(ler)
|
Ekim ayında İstanbul caddelerinden çiçeklendirme görüntüleri....
5 Eklenti(ler)
|
İstanbuuuuuuull Sokaklarııı.........:)
5 Eklenti(ler)
|
Caddelerden çiçekler ...Begonyalar.....
3 Eklenti(ler)
|
Çicekleriniz harika...İstanbul başka bir güzellik...Gürültüsüne,karmaşasına,koşuşturmacasın a rağmen herşeyiyle sevilmeye layık bir şehir..Ben çok seviyorum...
|
Sayın berrinb. ok nefis görüntüler.Çiçekleriniz çok güzelller. Bir ara kendimi orada gezerken hayal ettin. Ellerinize sağlık.
|
Sayın berrin hanım, yine renk kompozisyonu sergilediniz ellerinize sağlık efendim..
|
Sevgili sonkez, İstanbulu hep seviyoruz ama, artık alışveriş için dahi bir AVM ye gitmek saatleri alıyor..Trafik şahsen beni İstanbul dan bezdirdi....Silivri den İstanbul a 4 saatte geldiğimi biliyorum bu sene...Bu sadece gişelerden sonra yaşanan olay....
Benim İstanbul dan tek şikayetim bu.....:) Çünkü eşi bulunmayan bir şehirde yaşıyoruz...Güzelliğine elbet hiç diyecek yok..:) |
Sevgili fikreteren, ziyaret ve beğenilerinize teşekkürler....Bende sizin bahçenizin doğallığını ve çeşitliliğini çok beğeniyorum....Selam ve sevgiler....:)
|
Sevgili Yaylacı ziyaretinize memnun oldum hemşerim..:) Teşekkürler..Selam ve sevgiler..:)
|
Ekim sonu İstanbul ön bahçeden.....
5 Eklenti(ler)
|
Yaz boyunca bahçede kalanlar..
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu ön bahçedekiler....
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonunda küpeliler....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 458141
Eklenti 458142 Eklenti 458143 Eklenti 458144 Ekimde açelyalar açmaya başladı..... Eklenti 458145 |
Yazın dışarıda kalan orkideler de Açmışlar.....
5 Eklenti(ler)
|
Kendi kendine açan orkidelerim....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 458152
Eklenti 458153 Eklenti 458154 Çilli begonyalarımında durumunu çok iyi buldum..... Eklenti 458155 Eklenti 458156 |
Sukulentlerimden sağ kalanlar......
5 Eklenti(ler)
|
Ön bahçede sonbahar görüntüleri......
4 Eklenti(ler)
|
Bu bahçeye bir bayrak lazım artık.
|
Ekim sonu sarmaşıklar yine budanacak hale gelmişler..
3 Eklenti(ler)
|
Sarmaşıklardan her taraf yine kapanmış....
3 Eklenti(ler)
|
Arka bahçedeki sukulent aranjmanlarımı yabani otlar basmış...
4 Eklenti(ler)
|
Arka bahçede çok fazla ot çıkmış....
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçedekiler.....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu İst arka bahçeden.......
5 Eklenti(ler)
|
Merhabalar Sn. berrinb, kisa yaklastigimiz su günlerde bahcenizde bahari yasiyorsunuz ne güzel... malesef bizim bahselerdeki sölen erken sona eriyor, iyiki varsiniz sayenizde gözümüz gönlümüz bayram ediyor...
bir sorum olacak size; bu günlerde bir sukkulent aranjmani olusturmak istiyorum az evvel sizinde bircoguna sahip oldugunuzu gördüm... acaba ekim yapacagim saksinin dibi deliklimi olmali elimdeki saksinin delikleri yok bir bilginiz varmi... güzel günleriniz olsun, hoscakalin... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025