![]() |
Begonyalar.....
5 Eklenti(ler)
|
Begonyalara devamm....
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Dahliaların sonbahar coşkusu......:)
5 Eklenti(ler)
|
Serin ve yğışlı havalar ile yeniden canlananlar....
5 Eklenti(ler)
|
Sayın berrinb...Seyretmesi bu kadar güzel, bu kadar zevkliyse burada yaşamak kimbilir ne kadar güzeldir...Sevdiklerinizle birlikte huzur içinde yaşayın...
|
Teşekkür ederim sevgili sonkez...Selam ve sevgiler..:)
|
Bahçede sonbahar ......
3 Eklenti(ler)
|
Geri sayım başladı....Artık sökülecekler.....:(
5 Eklenti(ler)
|
Ekim ayı ortalarında......
3 Eklenti(ler)
|
Ekim ayı ortalarında bahçeden....
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Küpelileriniz ve yumrulu begonyalarınız çok güzel. Kışı dışarda mı geçiriyorlar?
|
Her zaman ki gibi harika görüntüler ellerine sağlık abla. Sevgılerımle
|
Sevgili Berrin Hanım, herzamanki gibi maşallah hem bitkilerinize hem size...
:( Fakat son zamanlarda neden karşılaşamıyoruz... YeniGine'yi terkettiniz, yalnız bıraktınız... |
Sayın yağmur, küpeli ve begonyaları kışın mini seralarda korumaya alıyorum.....:)
|
Sevgili serkan , teşekkürler Ama harika terasınızda bahçelerime bin basar yani..:)...yine beklerim ..selam ve sevgiler....
|
Sevgili Yeni Gine...Sonbaharda yazlıktan taşınmak , oradaki bitkilerin bazılarını korumak için çakma seralar kurmak gibi işlerim yoğundu....Şimdi İstanbuldaki orman olmuş bahçeleri tekrar ele aldım..Bazı bitkileri kaldırıp yeni yeni bitkiler diktim...Havanıın müsait olduğu kadarı ile tabii.....
İstanbuldaki işlerim daha bitemedi....Mini seraları da kurduktan sonra ancak rahatlarım..Bu yüzden sıkça sahçeye yazıp resim eklemedim...Çok geç kaldım resimler için Kusura bakmayınız canım.... Artık kış gecelerinde yine buluşmak üzere ..Selam ve sevgiler size....:) |
Eylül sonu ipekler.....
5 Eklenti(ler)
|
Eylül sonu...Serin hava begonyalara yaradı....:)
5 Eklenti(ler)
|
Yazlık arka bahçedekiler....
5 Eklenti(ler)
|
Sonbaharda gelişenler.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 454416
Eklenti 454417 Kelekler ancak pazara çıktılar....Her seneki gibi turşu oldular.....:) Eklenti 454418 Eklenti 454419 Eklenti 454420 |
:) Sevgili Berrin Hanım hoşgeldiniz, sevindim... Şimdi aklıma geldi yine güldüm çoğu çiçeğinizi mutfağa almıştınız bir o anınızı, bir de sera gezintilerimiz büyük bir zevkti benim için...
Her zamanki gibi ipekler ve begonyalar harika görünüyorlar... Maşallah!.. |
Çok sevdiğim çift katlı hibüscus......
5 Eklenti(ler)
|
:) Size cevabı yazarken turşularınızı görmemiştim, ellerinize sağlık görüntüleri harika, afiyetle tüketesiniz inşallah...
|
Yazlık arka bahçede Eylül sonu....
5 Eklenti(ler)
|
Mavi ipomea her sene bu aylarda açıyor....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 454437
Katmerli cam güzelleri bu defa yerde...:) Eklenti 454438 Bu kaktüsüm bu yaz devamlı açtı...Eylül sonunda da çiçekli... Eklenti 454439 Eklenti 454440 Beyaz pasiflora çok gelişme gösterdi.... Eklenti 454441 |
Sevgili smunal ın gönderdiği tatula açmak üzere....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 454442
En sevdiğim gülüm....Rengi ve yoğun kokusu bir harikadır.... Eklenti 454443 Eklenti 454444 Eklenti 454445 Eklenti 454446 |
Sevgili Mutlu Kutlu dan gelen Burgmansialar.... :)
4 Eklenti(ler)
Eklenti 454447
Kütük bahçesindekilerde büyüme görüyorum....:) Eklenti 454448 Eklenti 454449 Küçük nolinam ve ismini bilmediğim bir sukulent... Eklenti 454450 |
Bordo siyah gülüm ve bahçenin demirbaşları ipomealar...
5 Eklenti(ler)
|
Eylül sonu arka bahçeden....
5 Eklenti(ler)
|
İpomealar yan komşunun duvarına kadar uzandılar...
3 Eklenti(ler)
|
İpomealar gülleri de hapis ettiler..Tohumlarını nasıl ayırd edeceğim bilmiyorum.??
3 Eklenti(ler)
|
Açık kırmızı gülüm...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 454470
Dahlialarım tekrar açmaya başladılar....Hiç açmayanlar da onlara katıldı...Yağmur ve serin hava bütün çiçeklere ilaç gibi geldi bu sene.....:) Eklenti 454471 Eklenti 454472 Eklenti 454473 Eklenti 454474 |
Yeniden canlananlar.......:)
4 Eklenti(ler)
|
Dahlia ve güller.....
5 Eklenti(ler)
|
Suda Köklenen hoya tricolor çeliği......
4 Eklenti(ler)
Eklenti 454489
Eklenti 454490 Sevgili Kaptanzst kardeşimden sonbahar sezonu hediyelerii.....:))Çok teşekkürler ...:)İsmini bilmediğim bir çiçek...Yayladan toplanan sukulentler...katmerli hatmiler ve rus ortancası... Eklenti 454491 Eklenti 454492 |
Sonbahar ile birlikte Kasımpatı hediyelerim başladııı....:))
5 Eklenti(ler)
|
Nemli havada salyangoz kurbanı bir gülüm....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 454502
Eklenti 454503 Eklenti 454504 Bir salyangoz kurbanı daha....Resmen dantela örmüşler....:) Eklenti 454505 Küpelilerin bazıları da yeniden açmaya başladılar... Eklenti 454506 |
Güller yenilendilerr........:))
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025