![]() |
İstanbul balkondan görüntüler...
3 Eklenti(ler)
Eklenti 441631
Yaz başında diktiğim sukulent aranjmanı olan toprak çömlek , temizlik yaparken , son anda elimden düşüp patladı...:( Tam işim bitmiş iken, tekrar iş çıktığına mı yanayımmm...Yoksa belki 80 senelik toprak çömleğime mi......:( [attach]441632[/attach Eklenti 441633 |
Yol resimleri.......
3 Eklenti(ler)
|
Gücüne, kuvvetine ve de zevkine hayranım.
Sen ve çiçeklerin harikasınızzzz |
İsmi sarı sardunya ...Ama saman rengi sarıymış....:)
5 Eklenti(ler)
|
Yazlık arka bahçe......
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Çakma gölet de üç günde bir açanlar.....:)
3 Eklenti(ler)
|
Yazlık ön bahçe.....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 441664
Eklenti 441665 Eklenti 441666 Ağustos ayında şemsiye altındakiler.....:) Eklenti 441667 Eklenti 441668 |
Arka bahçenin ağaç ve sarmaşıklarının gölgesi...
3 Eklenti(ler)
|
Sıcaklar japon güllerini açtırdı....
5 Eklenti(ler)
|
Bu sene aldığım kaktüslere güneş yaradı....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 441679
Dahlialar teker teker açıyorlar....Yaprakların bir kısmı sıcaktan yandı... Eklenti 441680 Eklenti 441681 Eklenti 441682 |
Tohumdan çıkan malabar ıspanağı....
5 Eklenti(ler)
|
Mart da dikilen tohumlardan çıkıp da sağ kalanlardan...
3 Eklenti(ler)
Eklenti 441688
Bu fideyi mor katmeri Tatula ya benzettim...Mart da dikilen tohumların arasında vardı...Ama etiketleri ıslandığı için tam bilemiyorum....Diğer fideler bana hiç tanıdık gelmediler... Eklenti 441689 Eklenti 441690 |
Bu sene dikilenler......
4 Eklenti(ler)
|
Denizden görüntüler......Kuşların mesafeyi koruyarak uçuşu....
3 Eklenti(ler)
|
Zakkumların zamanıı.......
5 Eklenti(ler)
|
Pembe katmerli ve beyaz zakkum ağaçları...
5 Eklenti(ler)
|
Kraliçeler açmaya devam ediyorlar....:))
5 Eklenti(ler)
|
Lilyumun başını dayadığı yere bakar mısınız....:))
4 Eklenti(ler)
|
Biz Çamlıca nın üç gülüyüüzzzzz......:)
4 Eklenti(ler)
|
Katmerli japon gülü....
5 Eklenti(ler)
[attach]Eklenti 441729
Eklenti 441730 Arap yasemini çiçekte..... Eklenti 441731 Eklenti 441732 Eklenti 441733[/attach] |
Japonlar yarış yapıyorlar.....:)
5 Eklenti(ler)
|
Lobelyalar....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 441739
Eklenti 441740 Sundavilin pembesi, iki beeyaz ın yanında durmaktan koyu pembeden ebruliye dönerek açtı..... Eklenti 441741 Eklenti 441742 Eklenti 441743 |
Gece çekimlerinden.......
3 Eklenti(ler)
|
Güller ve hatmiler ......
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin gülleri...
3 Eklenti(ler)
|
Arka bahçeden.....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 441761
Sevgili alcen in gönderdiği kolyoz....Rengini çok beğendim... Eklenti 441762 Eklenti 441763 Eklenti 441764 Eklenti 441765 |
Sevgili Cemocuğum , arada kaldığınız için şimdi gördüm....Teşekkürler sağolunuz..Bende sizin bahçenize ve gayretlerinizi çok beğenip takdir ediyorum..Sevgi ve selamlar canım..:)
|
Merhaba Berrin Hanım, bahçeniz harika görünüyor. Japon güllerinize hayran oldum. Çeşit çeşit, renk renk bayıldım görüntülerine. Ayrıca sarı sardunya ilk defa gördüm doğrusu. Nereden edindiniz sorabilir miyim? İyi günler dilerim...
|
Sevgili berrinb...O kadar güzel çicekleriniz varki hayran olmamak elde değil..Çeşit ,çeşit japon gülleriniz...sardunyalarınız...Alaca yapraklı mum çiceğiniz...Yaprağı güzellerini...Sarı sardunyayı internette görmüştüm sizdede görünce çok mutlu oldum..Bu güzellikleri paylaşmak isterseniz ilk sıradayım.....Sevgiler..Saygılar....
|
Sayın Gökçegökçe, sarı sardunyayı, face de üye bir sera dan aldım...Kargo ile geldi... Beğeni ve ziyaretinize teşekkürler......Selam ve sevgiler...:)
|
Sevgili sonkez, bu Ağustos sonu birçok sardunyalarım bozulup gittiler...Diplerini araştırdığımda küçük tombul beyaz gri kurtlar vardı...Hepsini ayıkladım...Ama yarısının ölmesine engel olamadım...
Sarı sardunyayı zor kurtardım ama, çoğu gibi o da pek keyifli değil şu anda...Belki de aşırı sıcak ve kuraklık dokundu..Yıldız sardunyaları da kurtaramadım...Tam bir gelişme göstermedi....Değişik bir cins olduğu için ne istediğini pek anlayamadım doğrusu.... Biraz büyüdüğü zaman tabi ki paylaşabilirim..Neden olmasın..:) selam ve sevgiler..:) |
Çok üzüldüm. :( Bende altı,yedi çeşit var isterseniz gönderebilirim....
|
Sağolunuz sevgili sonkez....Ama şu anda sardunya çelik yapmak istemiyorum..Çünkü kışın koruma sorunları çıkıyor....Ben size sarı sardunya ve alacalı yapraklılar iyileştiğinde çelik yapıp gönderirim...Selam ve sevgiler...:)
|
Angay Kaktüs den gelen atlas ve sukulet fideleri...
3 Eklenti(ler)
|
Pembeler......
3 Eklenti(ler)
|
Dahlialar ......
5 Eklenti(ler)
|
Dahlialar....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 442630
Eklenti 442631 Eklenti 442632 Çakma gölet den...Üç günde bir nilüfer açıyor... Eklenti 442633 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025