![]() |
adavci'nin bahçesi
1 Eklenti(ler)
Merhabalar, Kocaeli'nde bulunan evimin bahçesini geçte olsa sizlerle paylaşıyorum
Arsanın ilk hali |
4 Eklenti(ler)
Dünden bugüne doğru küçük bir yolculuk.
|
4 Eklenti(ler)
3 ayda bitirdiğim evin,bugünkü duruma gelmesi kolay olmadı.
|
5 Eklenti(ler)
Devam.İlk tohum çimlendirme işi epey zamanımı almıştı.Evin içi seraya dönmüştü.
|
5 Eklenti(ler)
Devam.
|
Çok güzel bir başlangıç ve bitiş.Umarım eviniz ve bahçenizde bir ömür huzurlu ve mutlu olursunuz.Saygılar
|
Neresi burası ayol, o çorak yerden iyi iş çıkmış :o iyi günlerde oturun ve bahçeniz bol çiçekli olsun :p
|
Yarım saat önce baktığımda inşaat henüz bitmemişti. Şimdi bu güzellikler nereden çıktı?:confused::D
İnsanoğlu yeterki istesin. Yaşadığı mekanı cennete çevirebiliyor. İşte örneği. Sevgili adavci; Güle güle keyfini sürün. Yarattığınız yeni güzelliklerin takipçisi olacağım. Selam ve sevgilerimle. Kolay gelsin. |
Sayın adavci, güle güle oturun yeni evinizde ve o güzel bahçenizde.
|
5 Eklenti(ler)
Devam,
|
4 Eklenti(ler)
Bazen dinlenme,bazende çalışma.
|
3 Eklenti(ler)
Babam ve Annem.Babamı malesef 20 mart 2010 tarihinde kaybettim.
|
Alıntı:
|
Aşama aşama seyredince ne kadar çok emek verildiği de çıkıyor ortaya.Ama değmiş çok güzel bir bahçe olmuş.Güle güle sağlıkla sefasını sürün .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Harikalar yaratmışınız. Tebrikler.. Uzun yıllar tadını çıkarmanız dileği ile..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Adavcı
Söylenecek fazla söz yok ama şapka çıkartılır bu durumda. Son resme baktım döndüm hemen ilk resme tekrar baktım ve derin bir ''Vay beeeee'' çektim :) yanlız sizden küçük bir ricam olacak gülleriniz açtığında biraz daha detaylı çekerseniz şu gülsever gözlerim daha da canlanır :) emeklerinize sağlık |
Sayın Adavcı bahçenizin dünden bugüne görüntüleri ile ne kadar güzelleştiğini görülüyor. Bahçenizde sevdiklerinizle güle güle oturun:)
|
Sayın Adavcı kısa sürede çok iş başarmışsınız sizi kutluyorum bu bahçede çok sürprizler göreceğiz güle güle keyfini çıkarın.
|
sayın adavci öncelikle babanızın vefatından dolayı başsağlığı diliyorum .bahçe mükemmel daha başka ne denir *** bu yıl bende yeni aldığım arsa üzerinde bahçe çalışmalarına başlayacağım buradan da gelişmeleri paylaşırım artık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tam iki sene de bahçenizi bu hale gelmiş sanırım.Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Bu arada başınız sağolsun.
|
Sayın Adavci bahçenize severek gezdim.Babanız için başınız sağolsun.Güle güle oturun evde güzel bahçede.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın adavcı; bütün bitki severlerin hayalini, boş bir araziden gönlünüzde ki evi ve bahçeyi yaratmışsınız. Bahçenizin takipçisi olacağım. Ayrıca baş sağlığı dileklerimi de kabul etmenizi dilerim. Acınız çok yeni, size sabırlar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu ve bol çiçekli günler sizin olsun. Sağlıkla kalın....
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Göbekteki begonyalar Aralık başına kadar bozulmadı.Trabzon hurması 2. yılında 35 tane verdi. Döküle, döküle ancak 15 tanesini yiyebildik.2 adet altın kirazım var.Onları budamadan önceki hallerini resimledim. Budadım ve budanmış hali..Donlara karşı gübre takviyesi yapıp samanla örteceğim.Altın çilekler Sayın Adalet Yağcı'nın gönderdiği tohumlardan bu hale geldiler.Bahçemde Altın çilekten her kim yerse,rahmetli eşine dua etmesini isteyeceğim.Toprağı bol olsun.Tekrar Allah rahmet eylesin.
|
Merhabalar,
Arsanızın ilk halinden şimdiki haline bu kadar kısa sürede gelmesi, eminim bir çok bahçeli ev hayali kuranlara umut verici bir örnek olacaktır. Bahçeniz çok ferah. Genelde çoğumuzun yapmakta zorlandığı şeyi becermiş ve az sayıda ağaç dikmeyi başarmışsınız.:rolleyes: Begonya adacığı da çok güzel görünüyor. Bakalım daha neler yapacaksınız? Elinize sağlık. Güle güle oturun. |
Kısa zamanda bu kadar başarılı olmanız ne kadar istekli ve becerikli olmanızın göstergesidir.
Eminim ki ileride çok daha güzel şeylere şahit olacağız bu bahçede. Kolay gelsin derken, sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde çok güzel günler geçirmenizi dilerim. Benim bahçemden de istediğiniz bir şey olursa lütfen çekinmeden yazınız, elimden geleni yaparım. |
Alıntı:
Özelinize bakabilirseniz, size daha gönce gönderdiğim yazılarımı görebilirsiniz.Saygılar. |
Sayın adavci, yeni evinizde ve o güzel bahçenizde güle güle oturun harika görünüyor
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025