![]() |
adavci'nin bahçesi
1 Eklenti(ler)
Merhabalar, Kocaeli'nde bulunan evimin bahçesini geçte olsa sizlerle paylaşıyorum
Arsanın ilk hali |
4 Eklenti(ler)
Dünden bugüne doğru küçük bir yolculuk.
|
4 Eklenti(ler)
3 ayda bitirdiğim evin,bugünkü duruma gelmesi kolay olmadı.
|
5 Eklenti(ler)
Devam.İlk tohum çimlendirme işi epey zamanımı almıştı.Evin içi seraya dönmüştü.
|
5 Eklenti(ler)
Devam.
|
Çok güzel bir başlangıç ve bitiş.Umarım eviniz ve bahçenizde bir ömür huzurlu ve mutlu olursunuz.Saygılar
|
Neresi burası ayol, o çorak yerden iyi iş çıkmış :o iyi günlerde oturun ve bahçeniz bol çiçekli olsun :p
|
Yarım saat önce baktığımda inşaat henüz bitmemişti. Şimdi bu güzellikler nereden çıktı?:confused::D
İnsanoğlu yeterki istesin. Yaşadığı mekanı cennete çevirebiliyor. İşte örneği. Sevgili adavci; Güle güle keyfini sürün. Yarattığınız yeni güzelliklerin takipçisi olacağım. Selam ve sevgilerimle. Kolay gelsin. |
Sayın adavci, güle güle oturun yeni evinizde ve o güzel bahçenizde.
|
5 Eklenti(ler)
Devam,
|
4 Eklenti(ler)
Bazen dinlenme,bazende çalışma.
|
3 Eklenti(ler)
Babam ve Annem.Babamı malesef 20 mart 2010 tarihinde kaybettim.
|
Alıntı:
|
Aşama aşama seyredince ne kadar çok emek verildiği de çıkıyor ortaya.Ama değmiş çok güzel bir bahçe olmuş.Güle güle sağlıkla sefasını sürün .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Harikalar yaratmışınız. Tebrikler.. Uzun yıllar tadını çıkarmanız dileği ile..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Adavcı
Söylenecek fazla söz yok ama şapka çıkartılır bu durumda. Son resme baktım döndüm hemen ilk resme tekrar baktım ve derin bir ''Vay beeeee'' çektim :) yanlız sizden küçük bir ricam olacak gülleriniz açtığında biraz daha detaylı çekerseniz şu gülsever gözlerim daha da canlanır :) emeklerinize sağlık |
Sayın Adavcı bahçenizin dünden bugüne görüntüleri ile ne kadar güzelleştiğini görülüyor. Bahçenizde sevdiklerinizle güle güle oturun:)
|
Sayın Adavcı kısa sürede çok iş başarmışsınız sizi kutluyorum bu bahçede çok sürprizler göreceğiz güle güle keyfini çıkarın.
|
sayın adavci öncelikle babanızın vefatından dolayı başsağlığı diliyorum .bahçe mükemmel daha başka ne denir *** bu yıl bende yeni aldığım arsa üzerinde bahçe çalışmalarına başlayacağım buradan da gelişmeleri paylaşırım artık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tam iki sene de bahçenizi bu hale gelmiş sanırım.Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Bu arada başınız sağolsun.
|
Sayın Adavci bahçenize severek gezdim.Babanız için başınız sağolsun.Güle güle oturun evde güzel bahçede.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025