agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Kelebekçalısı / Bahçem (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/22753.htm)

fatma sunay 12-12-2010 17:04

Sayın Kelebekçalısı bahçeniz hayırlı olsun. Çiçekleriniz ve baheniz çok güzel emeğinize sağlık. Keyifle takip ediyorum.

kelebekçalısı 12-12-2010 17:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 725408)
Sayın Kelebekçalısı bahçeniz hayırlı olsun. Çiçekleriniz ve baheniz çok güzel emeğinize sağlık. Keyifle takip ediyorum.

Sayın Fatma Sunay emeği görmeniz ve bahçemi takip etme düşünceniz beni cok mutlu etti.teşekkkür ederim .

ayvasıl 12-12-2010 18:17

Sayın kelebekçalısı,ferah ve keyifli bahçenizde sağlıkla yaşamanızı dilerim.

Ayşe Yıldız 12-12-2010 18:24

Sayın kelebekçalısı, Çok renkli bir bahçeye benziyor. Kaktüslerin olduğu bölümü çok beğendim. Çiçekleri söylemiyorum bile, beğendim demek yetmez bayıldım doğrusu.

kelebekçalısı 13-12-2010 22:24

[QUOTE=ayvasıl;725451]Sayın kelebekçalısı,ferah ve keyifli bahçenizde sağlıkla yaşamanızı dilerim.

Sayın ayvasıl, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yücel Canpolat 13-12-2010 22:40

Sayın Kelebekçalısı bahçenizi ziyaret ettim çok harika zaman içerisinde daha da güzel olacaktır ellerinize emeğinize sağlık bu arada bitkilerinizin son derece bakımlı ve sağlıklı olduğunu gördüm anlaşılan Siz bu sıcak yaz aylarından etkilenmemişsiniz sağlıkla yaşayınız güzel bahçeniz de:))

kelebekçalısı 13-12-2010 23:10

Sayın ayse afyonlu , küçük bir kaktüs bahçesi yapmaya çalıştım kendimce elimden geldiği kadarıyla,rengi ise her mevsim açan bitki çeşitlerini dikerek yakalamaya çalışıyorum.Bahçeme misafir olmanız beni mutlu etti.Sevgiyle kalın.

Sevgi Durul 13-12-2010 23:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kelebekçalısı (Mesaj 725174)
Sevgili SDurul,sizin benim yanım da yeriniz bir başka siteye ilk girdiğimde beni foruma davet etmeniz çok sevindirmişti acemiliğimi sizlerin sayesin de giderdim çok teşekkür ediyorum,Sizin bahçenizin tamamını henüz dolaşamadım ama incelediğim kadarıyla sizin gayretlerinizi izledim emeklerinize sağlık iziniz den yürüdüğümü bilmeniz beni çok sevindirir vakit buldukça arkadaşların bahçelerini dolaşıyorum bitki isimleri konusun da oldukça zayıfım sizlerin desteği ile bu konuyu da çözeceğimize inanıyorum.Esen kalın:)

Sevgili kelebekçalısı, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Aslında ben de acemi sayılırım. Bitkiler konusunda o kadar biligili arkadaşlar var ki, zaman zaman ben de onlardan yardım alıyorum. Ama bildiğim konularda yardımı esirgemeyeceğimi bilmenizi isterim. Bahçeme her zaman beklerim. Eklentideki bitkinizin adını merak ettim. Biliyorsanız yazar mısınız? Teşekkürler...

http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1292075576

bettyycim 13-12-2010 23:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 725984)
Sevgili kelebekçalısı, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Aslında ben de acemi sayılırım. Bitkiler konusunda o kadar biligili arkadaşlar var ki, zaman zaman ben de onlardan yardım alıyorum. Ama bildiğim konularda yardımı esirgemeyeceğimi bilmenizi isterim. Bahçeme her zaman beklerim. Eklentideki bitkinizin adını merak ettim. Biliyorsanız yazar mısınız? Teşekkürler...

http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1292075576

Ben bitkinin sahibi değilim ama, sanırım Japon Şemsiyesi bu üstten çekilmiş resim :o

Yücel Canpolat 13-12-2010 23:50

Japon şemsiyesi doğrudur:)

Güler 14-12-2010 06:11

Sevgili Kelebekçalısı, bahçeniz hayırlı olsun.

Arkadaşlar da iletmişler; bu güzel fotoğrafların altına bitkilerinizin de adını yazmanız iyi olacak.
Biraz daha detay verebilir misiniz? Bahçeniz nerede, kaç m², ne kadar zamandır uğraş veriyorsunuz?

furkan yıldız 14-12-2010 17:59

Sayın Kelebekçalısı
Bahçeniz ve çiçekleriniz mükemmel. Ne kadar uğraşıldığı her halinden belli oluyor
Fakat benim de sizden ricam uygun bir zamanınızda çiçeklerinizin isimlerini paylaşmanız. Bu güzel çiçekler arasında adını bilmediğim çok fazla çiçek var :)

Sevgi Durul 14-12-2010 23:28

Aslında yıllar önce Japon şemsiyesi yetiştirmiştim. Ama fotoğraf üstten çekildiği için, hiç aklıma Japon şemsiyesi olabileceği gelmedi.:o Bitkiniz oldukça sağlıklı görünüyor, sevgili kelebekçalısı.

kelebekçalısı 16-12-2010 12:06

Sayın Yücel Canpolat çok teşekkür ediyorum bahsettiğiniz gibi sıcaklardan etkilenmemek için daha fazla bahçede mesai harcadık sonucu güzel bitti bahçe bakımı konusunda söyledikleriniz beni sevindirdi tekdirleriniz bizim enerjimiz tekrar teşekkürler.

kelebekçalısı 16-12-2010 12:13

Sevgili SDurul yazmakta geciktim bilgisayarımda ki arıza nedeninden dolayı,şu an da arkadaşımdan yazıyorum,bitki tanıma konusunu forum da ki uzman arkadaşların sayesinde aşacağız sorduğunuz bitkiye arkadaşlarım cevap vermişler onlara teşekkür ediyorum büyük bir heyecanla bahçelerimizi dolaşmaya başlamıştım ki bilgisayar arızası, umarım kısa sürede bahçende görüşebilmek dileğiyle.sağlıcakla kalınız.

kelebekçalısı 16-12-2010 12:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim (Mesaj 725985)
Ben bitkinin sahibi değilim ama, sanırım Japon Şemsiyesi bu üstten çekilmiş resim :o

Sayın bettyycim cevabınız için teşekkürler.Selamlar.

Satı Uğurtan 16-12-2010 12:20

Sevgili kelebekçalısı, resim gibi bir bahçe, her şey düzenli yerli yerinde,bitkiler çok bakımlı ve canlı, elinize emeğinize sağlık, sağlıkla tadını çıkarın sevgiler.

kelebekçalısı 16-12-2010 14:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 726011)
Sevgili Kelebekçalısı, bahçeniz hayırlı olsun.

Arkadaşlar da iletmişler; bu güzel fotoğrafların altına bitkilerinizin de adını yazmanız iyi olacak.
Biraz daha detay verebilir misiniz? Bahçeniz nerede, kaç m², ne kadar zamandır uğraş veriyorsunuz?

Sayın Güler Hanım çok teşekkür ediyorum bitki isimleri hakkında çok haklısınız yazmanın gayreti için de olacağım ayrıca bahçemin tanıtımını yeterince yapamadım haklısınız şu an bilgisayarım arızanlandığı için arkadaşın bilgisayarın da yazıyorum dediğiniz gibi tanıtımını yapacağım söz:)Selamlar.

kelebekçalısı 16-12-2010 14:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi furkan yıldız (Mesaj 726270)
Sayın Kelebekçalısı
Bahçeniz ve çiçekleriniz mükemmel. Ne kadar uğraşıldığı her halinden belli oluyor
Fakat benim de sizden ricam uygun bir zamanınızda çiçeklerinizin isimlerini paylaşmanız. Bu güzel çiçekler arasında adını bilmediğim çok fazla çiçek var :)

Sayın furkan yıldız çok teşekkür ediyorum bahsettiğiniz gibi çok çalışıyorum yazın bir de sebzeler cabası ama tabiatın size sunduğu güzellikleri görünce bütün yorgunluğunuz gidiyor tekrar teşekkürler:)

kelebekçalısı 16-12-2010 14:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 727248)
Sevgili kelebekçalısı, resim gibi bir bahçe, her şey düzenli yerli yerinde,bitkiler çok bakımlı ve canlı, elinize emeğinize sağlık, sağlıkla tadını çıkarın sevgiler.

Sayın Satı Uğurtan övgü dolu sözleriniz beni duygulandırdı çok teşekkürler ben forumun yeni üyesiyim kısmen eksikliklerim olabilir formu daha iyi kullanmak adına yardımlarınıza ihtiyacım olabilir bitkilerimi çok seviyorum onlarla çocuğum gibi ilgileniyorum,sizlerin bahçelerini kısmen inceleyebildim sizlerden öğreneceğim çok şeyler olduğunu biliyorum tüm arkadaşlarıma ve Size teşekkür ediyorum sevgiyle kalın:)

kelebekçalısı 16-12-2010 14:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 726410)
Aslında yıllar önce Japon şemsiyesi yetiştirmiştim. Ama fotoğraf üstten çekildiği için, hiç aklıma Japon şemsiyesi olabileceği gelmedi.:o Bitkiniz oldukça sağlıklı görünüyor, sevgili kelebekçalısı.

Sevgili SDurul çok teşekkürler fotoğraf çekme konusun da,iyi ki digital makineler icat edildi bir çok fotoğraf çekiyorum en beğendiklerimi yükletiyorum:)sevgiyle kalınız.

kelebekçalısı 01-01-2011 15:02

Doğa dostu tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlar,sağlık ve esenlikler dilerim.Yaşamlarının gülüstan bahçesi olması dileğiyle, seygiyle kalın.

ayvasıl 02-01-2011 12:14

Yeni yılınızı kutlar,sağlıklı ve mutlu nice yıllar dilerim.

ciceksever70 02-01-2011 13:09

Cok güzel bir bahce her sey yerli yerinde, düzenli.

asbilgiç 02-01-2011 15:37

Bahçeniz çok güzel.Emeğinize sağlık.

kelebekçalısı 02-01-2011 21:39

Sayın çiçeksever,ben hala istediğim düzeni tutturamadım geçen hafta yer değişimi yaptık.Bitki elimizde bahçede dolana dolana yer bakınıyoruz.Sevgiyle kalın.

kelebekçalısı 02-01-2011 21:48

Sayın asbilgiç,yüreğinize sağlık

kelebekçalısı 02-01-2011 21:52

Sayın ayvasıl,bu güzel temennilerinize kalben teşekkür ederim.

Uzaylı 11-04-2011 18:24

Sayın kelebekçalısı; Bahar geldi. Yeni güzellikleri ve bahçenizin şimdiki halini paylaşmanızı bekliyoruz.

kelebekçalısı 02-06-2011 23:01

kelebekçalısı / Bahçe

Kısa bir aradan bahçemi sizlerle paylaşıyorum.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025