agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Kelebekçalısı / Bahçem (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/22753.htm)

fatma sunay 18-02-2012 14:05

Sevgili kelebekçalısı;
Son resimler çok güzel gene benim bam telime bastınız. Maharetli ellerden harika görüntüler çıkmış.
Benimde babamın tüfeği var onun için özel silah dolabı yaptırdım gidince senin için görüntülerim. Değişik bir dolap oldu.
Bahçe süslemelerine bende çok meraklıyım sanki o süslemeler bahçeyi daha zengin ve daha güzel gösteriyor. Gelmeden önce kalın kütükle vardı incecik seninki gibi kestirmiştim belki bir süslemede kullanırım diye. Senin kütüğü görünce hoşuma gitti değişik bir hava vermiş eline sağlık..

Umarım bir gün görüşmek dileğiyle...

kelebekçalısı 18-02-2012 18:21

Sevgili fatma sunay,süslemeyi hayal etmeyi hele bi de hayalimi sizin gibi seyretmeye doyamıyorum.Oyalanıyoruz işte arkadaşım.Ben köy ve yaşam şeklini bilmiyordum. Diyeceksiniz ki niye köyde
yer yurt edindiniz.Yüreğimde hep bi özlem vardı.Bu dünyada özgürce yaşamak böceği ve çiçeği ile iç içe düşüncesiyle köy yoluna düştük.Gelelim tüfeğimizin hikayesine,köy yaşamını bilmem dedim ya size, sizden iyi olmasın çok sevdiğimiz ve saygı duyduğum arkadaşımız 'köyde her evde bulunur'diye bizi tüfek hediye etti.Yazın bir iki havaya sallar kargaları bahçenden bir süre uzaklaştırırsın diye espiride yapmıştır.O günden beri de duvarımda asılı durur keyifle seyreder,baktıkça da kendisini anarız.Ama kargaları korkutmaya kıyamadık,onlarda ağaçlarımızın meyvelerini doyasıya yiyorlar.Sağlık olsun hep birllikte yiyeceğiz.görüşmek dileğiyle sağlıcakla sevgiyle kalın.

alcen 24-02-2012 19:05

Sevgili kelebekçalısı,
bahçenizi büyük bir keyifle gezdim,biraz yoruldum bankta oturdum susadım
ogüzel ceşmenden kana, kana su içtim ağaç merdivenine bittim.
Azıcık çiçek toplamak istedim, kıyamadım koparmaya.
Nekadar güzel bir bahçe ellerine emeklerine sağlık,sağlıkla oturun şirin evinizde inşallah.
sevgiler selamlar...

kelebekçalısı 24-02-2012 22:30

Sevgili alcen, bende kıyamıyorum çiceklerimi sizin gibi toplayamıyorum.Sadece seyrediyorum.Dalında güzel düşüncesiyle .Her zaman beklerim sizi ağırlamaktan da memnuniyet duyarım.Selamlar sevgiler

Yücel Canpolat 25-02-2012 22:28

Şu bahçenin güzelliğine bakarmısınız arkadaşlar, bir gezimi düzenlesek bu güzel bahçeye dermişim:)
Sayın kelebekçalısı bahçe düzenlemeniz dekorlarınız eviniz ve bitki çeşitliliği mükemmel gerçekten Siz'i tebrik ediyorum ve bayrak yarısında rakiplerinizi oldukça zorlayacaksınız,emeklerinize sağlık:)

kelebekçalısı 26-02-2012 00:57

Sayın Yücel Canpolat ,siz diğer arkadaşlarımla tanışmak beni çok mutlu eder. Bahçemi ziyaret düşünceniz beni çok onurlandırdı. Sizin ve diğer arkadaşlarımın uygun olduğu bir gün çay ve kurabiye ikramında
bulunacağımı bilmenizi isterim. Her zaman sevdiklerimizin başımızın üstünde yeri vardır.
Görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

Doğayla Barış 26-02-2012 10:06

Ne kadar zevkle düzenlenmiş bir bahçe, eviniz, biblolar, bahçe aksesuarlarınız harika. Keyifle dolaştım. Ellerinize sağlık. Rica etsem ilk sayfadan itibaren bahçenizdeki çiçeklerin isimlerini bulunduğu sayfaya resim üstlerine ekler misiniz. Bizim gibi yeni başlayanlara yararlı olacak. Sağlıcakla kalınız.

kelebekçalısı 26-02-2012 16:50

Sayın Doğayla Barış,ilkbaşlarda boş vakitlerinde yüklemeyi çocuklar yapıyorlardı.Ondan dolayı bitkilerin isimleri yazamadık.Şimdi yüklemeleri kendim yaptığımdan, dediğiniz konuya dikkat ediyorum ve yazıyorum.Yükleme şeklinden dolayı geri dönüp yazamıyorum.Baharla birlikte resimlerimi yüklerken yazarım ,sizlerin de ****** bilgisi olacaktır.Bahçeme her zaman beklerim sevgiyle kalın,görüşmek dileğiyle.

kelebekçalısı 27-02-2012 16:48

Bakıyorum arkadaşlarım eski değerli bir şeyler bulup buluşturup sergiliyorlar. Hepsinde de öyle bir yaşanmışlık var ki resimlerden belli oluyor. Benim de artık köyümün yoluna düşme vaktim gelmişte geçiyor. Bizim köyde toprak evler hala var, nenelerde evlerinde oturuyorlar.
Bi ziyaret edip kıyı köşelerinde eskilerden kalanlar var mı diye düşünüyorum.

Yücel Canpolat 27-02-2012 17:46

evet evet Sizde katılın Sayın kebekçelısı,anladığım kadarıyla Siz de kirli çıkınlar var galiba:)

fatma sunay 27-02-2012 18:57

Amanın kelebekçalısına çayamı davetliyiz yanlız bahçenin etrafına dikenli tel çek yoksa benim elim durmaz tam Eğin'e gidiş zamanı geliyor bulduğumu toplarım. Şaka şaka hemen heyecanlanmayın...

kelebekçalısı 28-02-2012 14:02

Sayın Yücel Canpolat,gün ola harman ola ,çıkınlar yakında serilecek gibi gözüküyor.Sizi biraz daha meraklandıracağım.Görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın:)

kelebekçalısı 28-02-2012 14:23

Sevgili fatma sunay,Yüreğimizin ve evimizin kapısı sevdiklerimize her zaman açıktır.Mini bir parti diyelim buna.Çiceklerim size feda olsun.Bilirim ki sizler benim gibi severek bakıp büyütürsünüz onları.Sizin diyarlara kokusunu ve güzelliğini verdiğini bilmek beni mutlu kılar.
Bence her şey de paylaşıldıkca güzel değil midir arkadaşım.Sevgiyle kalın.

hüzün 28-02-2012 19:17

Bahçenizin her adımını hayranlıkla dolaştım, çok beğendim, ayrıca salonunuzu da beğendim, ellerinize sağlık

kelebekçalısı 28-02-2012 20:08

Sayın hüzün,bir gün sizinde hayalinizdeki evi ve bahçenize kavuşacağız umudunu lütfen kaybetmeyin.Nasip ise vakti zamanı gelince olur.Sizin de o kadar güzel saksı çicekleriniz
var ki, seyrine doyulmuyor.Emeklerinize sağlık.

hüzün 29-02-2012 19:20

teşekkür ederim, pozitif enerji veriyorsunuz :)

Yücel Canpolat 01-03-2012 20:47

bahar gelmeden ben en iyisimi bu bahçeye de bir incir ağacı dikeyim yarışta tehlike arzediyor:D

hk50 01-03-2012 21:14

Sn Kelebetçalısı Ayinesi iştir kişinin.lafa bakılmaz.
Köydeki temin edilen kütüklerden istenirse neler neler yapılıyor.Dört tane buğday başağı sırf ismi fransızca diye güzel denilen çiçeklerden daha güzel görünmüyormu?
Bahçenizi gezdim.Bahçe gibi bahçe olduğuna ve olaçağına inandığım için içimden geçenleri yazıverdim.
Lafla Flamayla yarışa girmediğiniz için.
Teşekkürler İyi günler sizin olsun.

Yücel Canpolat 01-03-2012 21:45

Sayık kelebekçalısı,
Sayın hk50 nin yorumuna aynen katılıyorum''ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz''
Siz benim ayinem Y.C.B.B. bakınız,
laflarıma çok takılmayınız:)

kelebekçalısı 01-03-2012 22:23

Sayın hk50,bahçemi ziyaretinize teşekkür ederiz.

kelebekçalısı 01-03-2012 22:29

Sayın Yücel Canpolat,ocağıma incir ağacı diktin sözünü hatırlatlattınız bana.Zor ama

kelebekçalısı 01-03-2012 22:46

Sayın Yücel Canpolat,Y.C.B.B.aynanıza bakınca sizin ,tek başınıza herkese meydan Okuyarak bayrağı her türlü zorluğa rağmen'' ULUBATLI HASAN' GİBİ ölümüne Surlara dikeceğinizi görüyorum. Bayrak sizde de sancak kim de acaba (size ve ailenize sağlıklı ömür dilerim). görüşmek dileğiyle.

Yücel Canpolat 01-03-2012 22:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kelebekçalısı (Mesaj 919128)
Sayın Yücel Canpolat,Y.C.B.B.aynanıza bakınca sizin ,tek başınıza herkese meydan Okuyarak bayrağı her türlü zorluğa rağmen'' ULUBATLI HASAN' GİBİ ölümüne Surlara dikeceğinizi görüyorum. Bayrak sizde de sancak kim de acaba (size ve ailenize sağlıklı ömür dilerim). görüşmek dileğiyle.

şirineler gibi siz de sancağa adaysınız:)

kelebekçalısı 01-03-2012 23:01

Sayın Yücel Canpolat,artık işlerime ve yapacaklarıma konsantre olmalıyım.

kelebekçalısı 02-03-2012 00:04

Sevgili hüzün,Sizin gibi çicek seven yetiştiren toprakla haşır neşir olanın bir gün hayallerindeki bahçelerine kavuştuklarını gördüm.Mutlak sizin de olacak,sevginizden
ötürü görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

Sevgi Durul 21-05-2012 07:50

Sevgili arkadaşım, bahçenizdeki bahar güzelliklerini görmek istiyoruz. Sevgiler...

Satı Uğurtan 21-05-2012 19:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kelebekçalısı (Mesaj 815598)
ilkbahar resimlerimiz..

Sevgili kelebekçalısı, bu güzellikleri tekrar görmek istiyoruz sevgilerle:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025