![]() |
teşekkür ederim sayın çiçeksever
|
Canım Güllşen'ciğim, Bahçende çok güzel bir gezinti yaptım,Teşekkür ederim.:p
Güllerin hepside birbirinden güzeller. Bol çiçekli günler dilerim,Yüreğine sağlık. |
iyi dileklerin için tesekkür ederim ablacığım inşallah yolun düserse ve bu da yaseminle hanımellerinin açtığı döneme rastgelirse kahvemizi bu güzelliklere karşı yudumlarız :)
|
2 Eklenti(ler)
Haziran ayı gibi Sayın Cengiz Beyden aldığım tatlı limon.Bu sene çiçeklerini göreceğimi sanmıyodum, geldiğinde yaklaşık 10-15cm civarındaydı ama havalara aldandı sanırım şu an üzerinde bir sürü çiçek tomurcuğu var. Meyvesini görürmüyüm bilmem ama çiçeğini göreceğim kesin :p .
|
1 Eklenti(ler)
Yine Sayın Cengiz Beyden gelen pepino, bu sene 7-8 tane meyvesini gördük halada çiçeklenme devam ediyor. Bu yaz çiçeksiz bir dönem geçirmedi.
|
Gülşen hanım çiçekleriniz çok güzel enson eklediğiniz pepino dahada güzel.Sağlıkla oturun.
|
teşekkürler Fatma Hanım :)
|
Merhaba sevgili Gülşen hanım
bahçenize ne kadar güzel baktığınız her haliyle ortada kavuniçi güllerinize (aslında hepsi güzel ama bu başka güzel) ve kadife çiçeklerinize bayıldım. Sağlıkla besleyip seyredin |
Gülleriniz,sardunyalarınız çok güzel.Pepinoda sağlıklı ellerinize sağlık.
|
Sevgili gülşen sardunyalar çok güzeller.
Gülleriniz derdertlere deva gibi renkler harika. Daha güzeli bahçeniz çok düzenli temiz ve sade. Bayıldım alabildiğine rahat rahat gezdim. İçinde hamak aradı gözlerim:eek:, birde kahvelerin içilip doyasıya sohbet edileceği bir kamelya yoksa benmi göremedim:(. yakışır o güzel bahçeye sevgiler. |
Bahçen çok hoş, güle güle otur, sevgiler
|
sayın furkan yıldız,fikreteren ve bettyycim iyi dilekleriniz için teşekkürler...
Sevgili Bahar,gerçekten çok haklısın hamak ve kamelya konusunda, eksikliğini bizde hissediyoruz, inşallah önümüzdeki yaz yapılacaklar listesinin en başında ikiside :) |
bahçeniz çok güzel ellerinize sağlık..
|
Sayın gulşen ellerinize sağlık seneye eksiklikler giderilecek eminim çok farklı bir bahçe bizi bekliyor olacak,ancak ben eksikleri tamamladıkça başka eksikler çıkıyor Sayın Gulşen bizler de bu doğa sevdası oldukça galiba bu uğraş hiç bitmeyecek:))
|
Yücel Bey bahçeme hoşgeldiniz.Gerçektende işin içine bir kere girdimi eksiklikler bitmiyo hep yenileri ekleniyom yanlız ben bitki konusunda çok şanslıyım sanırım :). Çünkü annemle evlerimiz yanyana ve bahçe ortak bütün bu güzellikler onun sayesinde itiraf etmeleyim ki...Ne yalan söyliyim ben bu siteyle tanışmadan önce bu kadar bitki merakım yoktu evimde bir iki saksıyla idare ediyodum ama şu an evimdeki saksı sayısı 20 nin üzerinde,bahçedekilerede her zaman yenisi ekleniyo mesela baharda edinilmek üzere surinam cerry,avs.fırça kirazı, erik, kayısı sırada bekleyenler gerçi annem nereye ekilcek o kadar ağaç diye isyanlarda ama büyüklerimiz demiş ya sonradan uzayan boynuz kulağı geçermiş diye bizimkide o hesap bakalım nolcak :)
|
Gülşen hanım bahçeniz çok sevimli elinize sağlık
|
Gülleriniz çok güzel,bahçeniz çok bakımlı,ellrinize sağlık .
|
merhaba arkadaslar, bahar yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı,bahar hazırlıklarına başlamak lazım diye düşündüm yanlız bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var :)1. mesajımdakı kapının yanında görünen beyaz boruya çikolata sarmaşığı ekmeyi düşünüyorum,birde sitemizin belirli yerlerınde duvardan setler var oralarda duvar görmek yerıne yeşillikler ve rengarenk sarkan çiçekler görmek istiyoruz bu konuda tavsiye edebileceğiniz bitkiler varmıdır acaba ben bı kaç tane buldum.Benim bulduğum türler:Alyssum Harikalar Diyarı Karışık ,AUBRIETA Yayılıcı SARKAN Gül Pembe Çiçek 4 rengi kırmızı, mor, eflatun,bunlar sizce uygunmudur ?yardımlarınızı beklıyorum :)
|
5 Eklenti(ler)
bunlarda resimleri:
|
2 Eklenti(ler)
devamı:
|
Sevgili gülşen bunlar harikalar. Ben de bir süredir bahçemizdeki bir duvar için sarkan ve dayanıklı bir bitki arıyorum. Hoş daha çok sukulentleri araştırdım ama bunları görünce çok beğendim. Benim de aklımda Delosperma cooperi var. Burada bazı uygulama örnekleri var.
Delosperma cooperinin en hoş yanı her türlü toprakta ve hava şartında yetişebiliyor. Soğuğa dayanıklılığı benim için bir avantaj. Aklınızda bu da bulunsun. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
baharın gelmesiyle bahçem renklenmeye başladı bir kaç resmi sizlerle paylaşmak istedim.ilk olarak genel bir görüntü ve yürüyüş yolumdaki çiçekler
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
güneş sebebiyle renkler biraz farklı çıkmış kusura bakmayın resım kalitesi için :)
|
5 Eklenti(ler)
acem halısı,pembe gül ve mine çiçeği
|
5 Eklenti(ler)
sardunya,çörekotu çiçeği,kırmızı sarmaşık gül,pembe ısparta gülü,manolya ağacı
|
5 Eklenti(ler)
nar ağğacı, gül,mandalina ağacım,sardunyalar
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
5 Eklenti(ler)
camın kenarındaki beyaz gül pek gösterişli değil fakat yoğun bir kokusu var ve geniş bir alanı sarıyor
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025