![]() |
gerçekten çok güzelmiş teşekkürler tohumları ne zaman ekmeliyim?
|
tohumlar cabuk cimleniyor, bence bazilarini simdi dikin digerlerini subat-mart gibi dikersiniz, daha sonrada topraga alirsiniz, gordugum kadariyla cok gelismis bir kok yapisi var, bu yuzden bitki yillandikca daha buyuk ve kalin govde yapiyor, bol dip surgunu veriyor, ben daldan koklendirmeyi deniyorum,
|
5 Eklenti(ler)
uzun zamandır sayfama resim yüklememişim :) işte bellam lacunosam ve plumeriamın son halleri
|
Hoyaların muhteşem gülşencim ellerine sağlık.
|
teşekkür ederim sevim hanım :)
bu arada farkettim yine yanlış sayfaya yüklemişim resimleri kusura bakmayın lütfen :( |
Rica ederim oluyor bazen.
|
5 Eklenti(ler)
iki sene Cengiz Beyden aldığım kumkuatım bu sene ilk defa meyvesini görüyoruz diğer kumkuatıma göre meyveleri daha iri
limnlarımın olgunlaşması için maalesef mevsim yetmedi ama yavrum hala meyvelerini büyütmeye çalışıyor diğer resmi yükleyemedim maalesef |
5 Eklenti(ler)
buda içeride ki kumkuat ağacım diğerine göre meyveleri daha ufak sanırım cinsi farklı :o
Yine Cengiz Beyden gelen tatlı limonum geldiğinde serçe parmağım kadardı şimdi üzerinde 3 tane meyvesi ve bir sürü çiçek tomurcuğu var :p yaz kış çiçeği eksik olmayan bir tür |
4 Eklenti(ler)
ve bahçedeki mandalina,portakal,limon ağacı ilk resim tatlı limonun çiçeği :D
|
Plumeria bu ayda mı açtı?
|
evet ama daha fazla açamadı maalesef tomurcukları döküldü şuan dinlenmeye çekildi kendileri :)
ancak bu kadarını görebildim çiçeğinin kokusunu da duymak kısmet olmadı maalesef |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025