![]() |
3 Eklenti(ler)
Uzun zambaklarım da çiçek açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Bayramın 2. günü Eskişehir Sazova (Bilim, Sanat ve Kültür Parkı) gittim. 5-6 öbek lavanta çiçeği yapmışlar. Çok güzel olmuş. İnsanlar çiçeklerini kopartıyorlardı. Parkın karşısına da Türki Cumhuriyetlerde bulunan yapıtların minyatürünü yapıyorlar. Henüz açılmammış, fakat 5-6 tane yapılanı gördüm çok güzel olmuş.
|
5 Eklenti(ler)
Eskişehir Baniodan aldığım 3 lü Meksika Kaktüsü ve Beaucarnea Recurvata ile diğer çiçeklerim...
|
2 Eklenti(ler)
Yeşil telgraf, kalanşo ve hoya tricolor aynı saksıda.
|
5 Eklenti(ler)
Fideden yetiştirdiğim ceylan çiçek açmaya başladı.
Eklenti 571086 Gonca olarak değil de tek çiçek açan sardunyam Eklenti 571087 Maviş çiçeği açmaya devam ediyor. Eklenti 571088 Bayla Bayan çiçeği çoştu.... Eklenti 571089 Gardenya limon tuzu ve demir tozuyla sulanmaya başlayınca bayağı kendine geldi. Eklenti 571090 |
2 Eklenti(ler)
Güllerimden bazıları.
|
3 Eklenti(ler)
Telgraf çiçeği çeşitlerim açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Mine çiçeğim.
|
2 Eklenti(ler)
Bu sene edindiğim yediveren çilek çiçek ve ürünü
|
3 Eklenti(ler)
Güllerim
|
2 Eklenti(ler)
Yeniden çiçek açmaya başlayan sıklamen ve çiçek açmaya devam eden tüylü telgraf
|
2 Eklenti(ler)
Aydında gördüğüm ve uzaktan kuşkonmaza benzettiğim çiçek.
İsmi ; Yıldız Çadırı (Ipomea quamoclit) imiş. |
3 Eklenti(ler)
Hocam100 den alıp saksıya ve bahçeye diktiğim göçgöç çiçekleri çiçek açmaya başladı.
Lotus yaprakları saksıdan yukarı çıkmaya başladılar. Bir de misafirimiz oldu. |
2 Eklenti(ler)
Bahçeden sonbahar manzaraları
|
5 Eklenti(ler)
Ekim ayı olmasına rağmen açmaya devam eden hanımeli,
çiçeklenen leş kaktüsü, topçu (karyağdı) çiçeği ile nakkaş sarmaşığı (duvar cimcimesi) ve küpe çiçeklerim |
Ekim ayında baharı yaşıyoruz Sn çiçeksever. Benim yıldız çadırı da, büyüdü serpildi. Kışa dayanamayacak. Aydın'da ki çok güzel olmuş. Hanımeline çok şaşırdım. Bitkiler kendilerini baharda sanıyorlar galiba.
|
3 Eklenti(ler)
Soğuktan etkilenen telgraf ve kurdele çiçekleri.
|
4 Eklenti(ler)
İnsan nereye giderse gitsin boş durmuyor. İzmitten 1 yılbaşı (5), 1 sıklamen (7) ve 1 mor rococo menekşe (5) aldım.Yılbaşının resmini ekledim.
Bir arkadaşımın verdiği Aşkın gözyaşları çiçeğim çiçek açmaya başladı. |
Çiçek rafı
2 Eklenti(ler)
Ekteki veya benzeri raf sistemlerinden bahçeye koymayı düşünüyorum. Acaba paslanma olur mu? Bunlardan açık havada kullanan var mı?
|
Alt resimdeki raflar ahşap gibi duruyor.Onların metal olanları var. Bunlara yazın saksılı çiçek koymayı düşünüyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Kardelenler açtı, sümbül ve nergisler topraktan çıkmaya başladı. Önümüzdeki Salı Afyonu 21 derece gösteriyor. Böyle giderse onlarda yakında çiçeğe dururlar.
Ayrıca çuhalardan da 1 tanesi açtı. |
5 Eklenti(ler)
Şu resim göndermeyi bir türlü anlamadım. Bazıları kocaman resimleri nasıl yüklüyor. Bizim küçücük resmi kabul etmiyor.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Geçen haftadan birkaç resim
|
5 Eklenti(ler)
Çilek ve çiğdemler.
Sümbül,lale ve mis zambağı. Laleler ve sarı nergisim. |
5 Eklenti(ler)
2014 sonbaharında diktiğim sümbüllerim.
Çizgili cezayir menekşesi ve kasımpatılarım. Genç kayısı ağacım. Bir grup lale. |
5 Eklenti(ler)
2 sene önce ön bahçeden arka bahçeye şaşırttığım beyaz çuha.
Bir diğer cezayir menekşesi. Çuha ve gün güzelleri. Yaprak çıkaran genç asmam. 2 senedir tomurcuk yapmayan 4 nergisim. |
3 Eklenti(ler)
2 ayrı mis zambağı ve menekşelerim.
|
5 Eklenti(ler)
Hafta sonu Eskişehir'e büyükleri ziyarete gittim. Tabi memlekete gidince boş dönmemek lazım demi.
Yeni aldığım Nilüfer. Mor ve eflatun sümbül. Askılı saksıda arapsaçı. ve ithal campanula (Banio dan aldım) |
2 Eklenti(ler)
devam..
Cam güzeli. |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025