![]() |
3 Eklenti(ler)
Çin karafili ve geçen seneden kışı atlatmayı başaran karanfilim.
|
3 Eklenti(ler)
Yeni açmaya başlayan hüsnüyusuflarım.
|
5 Eklenti(ler)
Satıcının bayla bayan çiçeği olarak verdiği bitki aldığımdan beri çiçeği üzerinden eksik olmuyor.
Buz çiçeği ve kolyoz çiçeklenmeye başlıyor. Bahçenin her yerinden tohumdan hercai menekşe çıkmaya devam ediyor. |
Ne güzeller Sevgili Çiçeksever. Çin karanfilini tohumdan mı yetiştirdiniz? Çin mallarına karşıyım ama Çin karanfili çok tatlıymış.
Benim de saksıda karanfillerin var ve bodur. Acaba(yaşarsa)seneye böyle uzun boylu olur mu? Bodur sardunyaların ilerleyen zamanlarda klasik uzun boylu sardunyalara dönmesi gibi. |
5 Eklenti(ler)
Yeni çıkan bir çiçek topluluğu (adını bilen söylesin), ısparta güllerim ve geçen hafta açmaya başlayan hanımelilerim.
|
Alıntı:
Çin karanfillerini 5-6 sene önce BİM den tohum olarak almıştım. Bahçede saksıda olanlar bu zamana kadar geldi. Bahçede toprakta olanlar leylak ağacı büyüyünce altında kaldığı için yok oldular. |
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerin bir kısmı toplu halde,
Sayın Mudadan aldığım bir çiçek, Küçücük saksıda olduğu için saksısını değiştirdiğim bir çiçek (ben dikmedim kendi çıkmış) ve onun kardeşleri. |
5 Eklenti(ler)
Güllerin (doğayla) savaşı.....
|
Ben de bimden bu sene aldım. Çimlendirdim. Şimdi 7-8 yapraklılar. Ufak bir saksıdalar. Kışı dışarıda atlatırlar mı acaba?
|
Alıntı:
Merhaba, Forum kurallarına göre bitki talebini her başlıkta yapmazsınız. Bundan sonra dikkat etmeniz dileğiyle..
|
2 Eklenti(ler)
Fide alıp diktiğim askılı poşetler.
Birinde bahçe begonyası, diğerinde petunyalar var. |
5 Eklenti(ler)
3 sefer yer değiştirmek durumunda kalan amerikan sarmaşıklarım ve bu sezon ilk defa yeni açmaya başlayan güllerim.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemden aslanağzıları
|
5 Eklenti(ler)
Beyaz ve sarı frezya, açmaya çalışan kanalarım.
|
4 Eklenti(ler)
Tomurcukta olan zambaklarımdan biri,
akşam sefaları tohumdan geç çıktığı için anca bu kadar oldular. Bu sene diktiğim böğürtlenimin ürünü olan 1 tanesi |
5 Eklenti(ler)
Gün güzellerinin 18 Hazirandaki açmamış ve 20 Hazirandaki çiçekli hali.
|
5 Eklenti(ler)
İşyerinden çiçekler.
telgraf çiçeği (İnşallah çiçeğini de görürüz) Fesleğen, hostes ve yanında çıkmış olan sabah sefası ile geçen seneden kalan tek gloksinyam. |
3 Eklenti(ler)
Ayrı bir saksıdaki telgraf çiçeği ile menekşelerim.
|
3 Eklenti(ler)
Çilli begonyamı birşeyler yapraktan götürüyor.
|
Gece olunca yakından gözlemleyin bence. Tırtıl olabilir. Benim de çileklerin yaprağında aynı durum vardı. Bir de baktım ki tırtıl var. Hemen alıp balkonun altındaki otların arasına bıraktım.
|
5 Eklenti(ler)
Hafta sonu Eskişehirdeydim. Yine bir sürü çiçek aldım.
|
1 Eklenti(ler)
Cuma günü açmaya başlayan zambakım.
|
2 Eklenti(ler)
Ben izindeyken çiçek açıp çiçeği geçmeye başlayan atlasım.
Kediler kırdığı için dalını başka bir saksıya diktiğim buz çiçeği tuttu ve tomurcukta. |
5 Eklenti(ler)
Sardunya çeşitlerinden bir demet.
|
5 Eklenti(ler)
devamı....
|
5 Eklenti(ler)
Güllerimden kareler...
|
4 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Hatmi, margarit ve yumru begonyalarım.
|
3 Eklenti(ler)
Değerli bir dostumdan gelen aşkın gözyaşları ve çizgili telgraf çiçeği aynı saksıda.
Saksıda aldığım bodur zambaklarım |
5 Eklenti(ler)
Sardunya, fide olarak aldığım yumru begonya ve sarkan petunyam
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025