![]() |
Alıntı:
Sağolun Bende üye arkadaşların değişik yörelerdeki bahçelerini dolaştıkça aynı duygulara kapılıyorum.:))) sağlıklı mutlu günler dilerim |
Alıntı:
Şu bizin - livadi- diye düşünüyorum :)).Acaba yanılıyormuyum.Mandalina ağacı ******* keşke kurumasaymış ama kurusunu bile kesemedim :)) ev yaptığımız yerde mandalina ağaçları vardı evin temeli için kazılan yerin topraklarını etrafa yaydık, ona toprak fazla gelmiş olabilir.Ondan kurudu herhalde diye düşünüyorum.Ama 2 tane daha mandalina ağacımız var o bize yeter sağlık olsun :))).Çay toplama zamanı da geldi-sizin de çayınız varsa imece yapalım :)))) selamlar-sevgiler |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Ben yeni yeni bahçe oluşturmaya çalışıyorum.Süs bitkilerini çok seviyorum.Onlarla ilgilenmekten keyif alıyorum.Eğleniyorum :)) selamlar -sevgiler |
Alıntı:
çayımız az ama var, imece (meci;)) yapmayalı çok oldu.Seve seve gelirim. Şimdilik uzaklarda olsam da pek yakında oralardayım :) |
Çok iyi.:)) Şimdiden iyi yolculuklar
selamlar-sevgiler |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 158136[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
doğa yürüyüşü esnasında çekilen birkaç görüntü |
5 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 158148[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
yöremizden manzaralar |
Manzara da görüntüler de muhteşem cennet bir ülke de yaşıyoruz gerçekten:)
|
Ülkemizin her tarafı çok güzel hele Karadeniz bambaşka güzel bu görüntüleri bizimle paylaştığınız için size çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
|
Ben teşekkür ederim Fatoş Hanım
biraz reklam yapalım kimbilir belki gelirsiniz :)) Selamlar-sevgiler |
İnşallah, oraları görmeyi çok isterdim, belki bir gün Karadeniz'e gezi düzenleyebiliriz, sevgiler.
|
Merhaba,
olağanüstü... 24 nolu mesajınızdaki 2.ve 3. resmi kartpostal sandım. Ellerinize sağlık... |
Atlas,fırça çalısı begonyalar bir harika elinize emeğinize sağlık...
|
Alıntı:
Türkiyemizin her tarafı biribirinden güzel selamlar-sevgiler |
Alıntı:
İNŞANLAH tez günlerde diyeyim :))) selamlar-sevgiler |
Alıntı:
sağlık ve mutluluklar dilerim |
Alıntı:
Canlısını görseniz kendinizden geçersiniz :)):)) Ben buralarda doğup büyüdüğüm halde seyrine doyamiyorum. selamlar-sevgiler |
Bu hafta ertelemek zorunda kaldığım seyahatimin üstüne bu fotoğraflar....
Sabırsızlık, heyecan, sevinç.... Seslikaya...:) Ağvan mı yani? Anneannemin köyünün karşısı.... |
Fotoğraflar muhteşem... Kuzeninizin eline sağlık.
Bizlerle paylaştığınız için de size çok teşekkür ederim. Gözümüz gönlümüz açıldı. :) |
Nutkum tutuldu diyebilirim.
Ellerinize sağlık bahçeniz güzel, yaşadığınız yöre çok ama çookkk güzel. Fotoğraflar beni kendimden geçirdi. Buralarda dolaşmak kimbilir ne büyük keyif vericidir. Dağ-bayır dolaşacaksın hem de avaz avaz bağıracaksın. Ne kadar hür olduğunu iliklerine kadar hissedeceksin. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. |
Yine bize harika fotoğraflar sunuyorsunuz, gözümüz gönlümüz bayram ediyor, inanın:) Biraz önce nefesimi çekerek seyrettiğimi farkettim, kuş olup uçmak istedim:) Çok teşekkür ediyorum, sevgiler:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
acemifüsun hanım kuş olmaya gerek yok :)) kuş gibi uçan birşey varya ona bindinizmi bir bakmışsınız o güzelliklerin içindesizin.:)) Allah nasip etsin inşanlah. selamlar-sevgiler |
Alıntı:
Evet :))) Sizin köyü söyle orasını da çekiyim :)) :)) Ağvan halamın köyü.Benimkisi Işıklı köyü selamlar-sevgiler Yolunuz açık olsun |
Alıntı:
Ben çok teşekkür ederim.Kuzenim harika resimler çekiyor.Bende herkes görsün istiyorum .Resimler bizim yöreye ait.Sizin bahçenizi de uzun zamandır takip ediyorum sessiz sedasız :)))Bahçeniz çok güzel.Emeğinize sağlık. sağlıklı ve mutlu günler dilerim |
Ah o manzaralar, ah o ciğerlerim, oksijen kaynağım, yeşilim. Teşekkürler fotoğraflar için
|
Sevim Hanım
O teşekkürler benden Sağolun Sevgiler |
4 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 158523[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
isimlerini bilemediğim binbir çiçek Dağlar taşlar hep çiçek |
Sevgili cetasule;
Bizler irili ufaklı bahçelerimizde, sizin bizlere fotoğraf karelerinde gösterdiğiniz doğal güzellikleri bir nebze, yakalayabilmek adına emek ve para harcıyoruz. ama sizde biliyorsunuzki, olmuyor.:( Yinede birçok şey, ''Ben yapayım!'' diye sırıtıyor. N'olur siz, bahçenize ilişkin görüntülerin yanısıra, yörenin güzellik ve farklılıklarını, fotoğraflamaya devam edin. Lütfen!:) Şahsen ben, bu fotoğrafları görmek için, mümkün olduğundan daha sık, bahçenizi ziyaret ederim kanısındayım. Her şey için teşekkürler.;) |
Alıntı:
Ama neyse şimdilik seni yormayalım, yakında geleceğim inşallah... |
Sayın Livadi
Gündoğana gitmek için bilirsin Işıklıdan geçmeden olmaz.Sizinle bayağı komşuyuz :)) Gelinde bir kahvemizi için ,bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varmış. sevgiler |
5 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 158707[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
Orhan Bey Bunlar size :)) |
4 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 158712[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] Orhan Bey bunlarda size
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 158713
Hurma hoşafını sevenler buyursunlar Böyle bir ortamda kurutulmuş hurmayı sevmeyeni düşünemiyorum :)) |
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 158715[/ATTACH]
Bu arının yaptığı balı yememek olurmu |
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 158720[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 158725[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 158731[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
Hepinize mutlu sağlıklı huzurlu günler geçirmeniz dileği ile... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025