![]() |
Alıntı:
Berrin hanımın fotoğraf isteğine ben de katılıyorum sevgili cetasule. Özlem giderelim güzel fotoğraflarınızda, sevgiler:) |
Sn. cesatule,
Herşeyin hayırlısı, umarım gelecek size güzel şeyler getirecek. |
Sevgili cetassule, Herkes hayatında zor anlar yaşamıştır eminim, Önemli olan güçlü olup o zor anların üstesinden gelebilmek. 2 sene önce ailecek hayatımızın en zor anlarını yaşadık,
Ençok da ben etkilendim. Sizin dediğiniz gibi Herşeyde bir hayır var deyip kendimi toparladım. Dilerim herşey istediğin gibi olur. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.Yaşamınızın her anını en güzel haliyle yaşamanızı dilerim.
Selamlar Sevgiler Saygılar.... |
Tebrik,
Merhaba;
Bahçenizin her sayfasını büyük bir titizlikle gezindim. Gerçekten yöremizden güzel örnekler sundun. Yaptığınız çalışmalarda büyük bir emek olduğunu gördüm. Sağlıcakla.... Kamelya Vadisi |
Degerli hemşerim sizleri yürekten ebrık ederım
ben yalovaya yerleşmiş Ardeşenliyim bu güzellıklerı büyütürken nasıl bir bitki besleme yaptınız nelerle destekledınız acaba... |
tespit
Alıntı:
|
haklısınız bölgenın ortamı yetıyor
bitkiler için ayrıca özel bır besleme yapılmış olmalı dıye düşünüyorum |
Sayın kamelya vadisi
Sayın Safranlı güzel cümleler için çok teşekkürler. Kamelya vadisinin yorumuna katılıyorum. Yalovayı bilirim çok güzel bir yer.Ordaki süs bitkilerine bakınca bizdeki devede kulak misali kalır.Yinede çok sağolun. Mutluluk dolu günler dilerim. Selamlar |
Sn. cesatule,
Hayat bahçenizde çiçekleriniz hiç solmasın diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar. |
Alıntı:
Sizin de ömrünüz hayallerinizi yaşamakla geçsin inşanlah :) Teşekkürler... Selamlar |
Ay,çok kıskandım vallahi.Bizde mi oralara gelsek bilmem ki.Resimler tablo gibi.Allah tarafından torpillisiniz,ne mutlu.Toprak,yağmur ve sizin ilginizle her yer cennete dönmüş.Mutlu kalın.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025