![]() |
Teşekkür ederim Ligustrum. Aynen dediğiniz gibi çoook seviyorum gece 24'de bile işten eve gelsem hemen behçedeyim ve sulamaya başlıyor konuşuyor hemde ağlıyorum nedense...
Bilgi için teşekkür ederim.dediğinizi yapmak daha mantıklı. peki üre gübresini nereden bulacağımıda söylerseniz sevinirim. Saygıyla efendim.... |
Çitfçilerin gübre temin ettiği gübrecilerden dökme olarak üç dört kilo alırsanız en ekonomik temin şeklidir.
|
5 Eklenti(ler)
pazar sabahı İzmir boşalmış gibi. Tatil yok haftanın 7 günü iş..Bende bahçe bahçe dolaşıyorum..
biraz da bahçemden bu sabahki çekilen görüntüler.. Eklenti 234464 Eklenti 234465 Eklenti 234466 Eklenti 234467 Eklenti 234468 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Dün kardeşimin bahçesindeydik... Birde bu fotodaki yatmayı çok seviyorum kardeşim gibi...
Eklenti 234489 |
Sevgili fooflower,bahçeniz çok canlanmış,sarmaşıklarınız açmışlar çok beğendim...Dahlia lar da maaşallah çok keyifli görünüyorlar..Lupinlerin tohumlarını ilk defa gördüm, baklaya benziyor sanki. Kudret narları da güzel gelişmişler..Cam güzellerini nereye diktiğinizi pek göremedim, yol sırasına mı acaba ....Çimde uyuyan arkadaşında keyfi ne güzel....Görüşmek üzere ,selamlar sevgiler.....
|
sayın fooflower,
kardeşinizin yerinde ben olmak isterdim şimdi. ohhhhhhhh. ne rahat bir uyku çekiyor. saygılar |
Sevgili berrin hanımcığım hoşgeldiniz. Lupinlerin tohumları aynen baklaya benziyor dalında kurumalarını bekliyorum şu an. Cam güzeli cinsi olan yeni gine olan çiçekler 4 tanesi yol kenarında dikililer.Mesaj 58 de. Yine beklerim efendim. Saygıyla..
Sayın mavikartal hoşgeldiniz.Haftada bir sırf çimlerde uzanmak üzere ben gidiyorum. İzmir dışında yaşadığı için zor oluyor ama değiyor doğrusu.Saygıyla efendim. |
Kemalpaşa Damlacık köyünden selamlar.Bahçenizde kısa zamanda çok yol almışsınız,çok emek vermişsiniz ben 5 yıla yakındır uğraşıyorum sizin kadar yol alamadım.Güzel bahçenizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Saygıyla
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025