![]() |
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 164613[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
Sellukam ne zaman çiçek açacak bilmiyorum. Tomurcuk çıkıntıları var ama kuruyorlar. Sabah Sefası desen aldı başını gidiyor. Size rengarenk bir köşe
, [ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 164618[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
5 Eklenti(ler)
Azıcıkta olgunlaşan meyvelerden tadalım.
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 164629[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
4 Eklenti(ler)
Erikler, ayva, elmalar ve armutlar
[ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 164636[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
2 Eklenti(ler)
Armut ve muşmula.
Armutları nashi armudu diye diktimiştik fakat diğer bir japon armut türü olan Hushi cinsi çıktı. bayağı bereketli dün eşim ve annem bir kasa toplayıp komşulara dağıtmışlar daha üzerlerinde çok var. [ATTACH]Eklenti 164638[/ATTACH] |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
İncirler nefis. yaşar Kemalin karıncanın Su İçtiği diye 4 kitaplık bir serisi vardı orada bütün meyveler için süper tasvirlerde bulunmuş ama incirin tasviri çok ama çok güzeldi hakkını vermişti.(ben 4 cü kitabını hala bulamadım kişiye özel gönderilmiş)
Civcivlerde bu sabah bahçemize konuk oldular. [ATTACH]Eklenti 164641[/ATTACH] |
Vaavv diye baktım armuta sondan başlayaraf bütün fotoğraflara baktım sonra. Harika hepsi afiyet şeker olsun. Emeklerimiz diyerek keyifle tüketin:)
Çiçeklerin de çok güzel nazlı. |
Armutlardan göndereyim mi? çiçekler zaten senin
|
ıhım ıhım, yutkundum yani,
çok güzel ve iştah açıcı görünüyorlar, güzel çiçeklerine bakarak güzel meyvelerden yemek çok keyiflidir bilirim.. elelrine sağlık. |
Sevgili Hüzün, çok teşekkürler
|
Alıntı:
|
Nazlı hanım, çok güzel bir bahçeniz var. Allah nazardan saklasın. İncirler, üzümler, erikler, elmalar... Dünyada sadece aldığını fazlasıyla geri veren sadece toprak var.
|
Nazlı'cığım, maşallah bahçen de ki meyvalar çok iştah açıcı, hele dalından yemek başka güzel, ellerinize sağlık
|
E nihayet yani, bahçenizi bizlere açtınız :)
Bahçe başlığınız hayırlı uğurlu, ürünleriniz bol ve bereketli olsun. Üzümler, incirler, armutlar, hepsi de iştah açıyor. Sardunyalar da çok keyifli. Sevgili Nazlı, keşke karpuzları da fotoğraflasaydınız. |
Adalet Ablacığım, karpuzların resimleri 3 cü sayfadan itibaren var. Birisinin cinsi alacalı ve uzun birisi de kara kabuklu siyah çekirdekli eski karpuzlardan.
Sevgili Fatoş Ablacığım güzel dileklerin için teşekkürler fırsat bulup gelebilseydin o güzellikleri yerinde görmüş tatmış olacaktın. Sayın t turabi, teşekkürler |
Bahçe ve çiçekler
Gezdim .gördüm beğendim .Komşunuz Saim Ergin İstanbul
|
Günlerdir, iş yoğunluğu nedeniyle gezemediğim bahçeleri gezeyim dedim. Demez olaydım!
Oruç ağızla, gezilmeyecek bir bahçeye dalmışım.:p Çiçekler bir tarafa, o meyvelerin güzelliği ne öyle? Valla 100 km. lik bir mesafede olsa, gelinirdi. Hem ziyaret! Hem ticaret;) Ellerinize sağlık. Sellukanız hala açmadı mı? Oysa iklim olarak en uygun yerdesiniz. Ama sorunu en iyi bilebilecek dostlarınız var baksanıza.;) Herşey gönlünüzce olsun. |
?
Nazlı'cım, çiçeklerin de hala güzel ama sıcaklar meyvelere daha çok yaramış maşallah. Emekleriniz boşa gitmemiş.
Afiyetle yemek nasip olsun. |
?
:confused::confused:
Alıntı:
|
Sevgili TUTA, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
Sevgili Orhan bey, sabah yola çıksanız akşama bizdesiniz gelin buğün iftarı birlikte yapalım ne güzel olur. Sellukama çok sinir oluyorum durmadan boy atıyor tomurcuk emareleri var ama kuruyorlar anlamadım gitti. Canım Fatmacım, hadi gelin beraber yiyelim sıcaklardan kavruluyoruz. Özkan beye de selamlar |
5 Eklenti(ler)
Sizlere son kareleri sunuyorum
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 183521[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
4 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach]Eklenti 183525[/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach][attach]Eklenti 183530[/attach][/attach][/attach][/attach][/attach]
|
4 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach]Eklenti 183534[/attach][/attach][/attach]
|
Yazdan kalma son kareler harika görünüyor sevgili Nazlı06:)
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 183539[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
Yarın bahçeme gidicem eşim çiçekler için sera yapmış onu göreceğim
|
Ben de merakla bekliyorum seranı ve sardunyalarını :)
Bir saksıdaki sakızım öldü derken sürgün verdi. Dilerim senden gelen kırmızı çıkar :) Sevgiler... |
Ben, yalnız bizim buralarda sonbahar yaz gibi yaşandığı için tüm bitkiler harika çiçeklendiler, zannediyordum.:eek: Valla sizin bahçenizdede, yaz hiç bitmemiş.;)
Bu sene yılbaşı çiçekleri daha erken açmış. Son kareler, istisnasız çok güzel. Güle güle sefasını sürün.:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025