![]() |
nazlı 06 maşaallah tek kelimeyle harika, bahçenizde yok yok her şey gönlünüzce olsun,sağlıklı günlerde büyütün ve afiyetle yiyin.
|
Teşekkürler Gurbik67, sizin bahçenizde çok güzel.
|
Sevgil Nazlı ,
Geniş bir bahçen ve güzel br yüreğin var . Bunca işe nasıl yetşiyorsun aklım almadı pek ;) Ayrıca çalışıyorsun galiba ... Tavuklar , civcivler , yavrun , evin , sebze bahçen ... hepsi çok güzel . Umarım ne kadar şanslı olduğunun farkındasındır - keşke benim de bu kadar arazim olsa . Bizim bahçe doldu , taştı , yakında patlar ve etrafa çiçek saçılır ;) Çok imrendim , çok ...;) Nazar değmesin ! Bahçene de mutluluğuna da . |
Sevgilki Jezebel, güzel duygularını paylaştığın için çok teşekkür ederim. senin bahçen dar geliyorsa gel buraya yer çok seve seve sana da bir köşe buluruz.
Evet ben çalışıyorum işten gelince doğru ot yolmaya girişiyorum. Eşim bütün gün bahçenin içinde. Çiçeklerin bakımı tamamen benim ama sebzelere ve ağaçlara ortak bakıyoruz eşim,ben ( annem sebzelerin ot yolucusu babam seyirci) beklerim buyrun gelin. |
5 Eklenti(ler)
Bu resimleri bu sabah çektim.
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 156420[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
İlk resimdeki karpuz uzun yerli karpuz gelip gidip kontrol ediyorum.
|
Sevgili nazlı06, mürdüm eriği, ve karpuz çok güzel, sağlıkla ye afiyet olsun.
|
Satı'cığım gel beraber yiyelim.
|
Alıntı:
|
Huriye'ciğim bahçe süper olmuş ve şükran ablasını bekliyorrrr.. Canım herşey çok güzel görünüyor, inşallah temmuz sonu gibi görüşeceğiz.. Daha önce işyerinden bu resimleri açamamıştım..Muhteşemler, öpüyorum.
|
Şükran Ablacım, ne hoş bir süpriz olmuş bende bahçeme kimse gelmiyor diyordum.
İnşallah bekliyorum sizleri. |
Sayın nazlı06;Ne güzel bahçeniz var. Herşey çok güzel. Karpuz iyi büyümüş. Bizimkiler daha çiçekteler.Bahçeniz büyük görünüyor.Afiyet olsun.Kolay gelsin.Ellerinize sağlık .Bize bu görselliği yaşattığınız için.
|
Sayın Minarislim, bahçemi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim. O resimdeki karpuz 2 akt büyüklüğe ulaşmıştı ve dün babam tarafından olgunlaştığı için koparılmış. Dolapta soğumayı bekliyor çekirdekleri önümüzdeki sene için ayrılacak.
|
2 Eklenti(ler)
Dün bahçemizdeki domateslerimizi salça yapmak için topladık. Daha çok var toplanacak domatesler yerli ve pembeler karışık
Eklenti 161375.Eklenti 161374 |
5 Eklenti(ler)
Şimdide Güller de sıra bu yıl farklılar daha çok açtılar geçen yıl 2 kez açmışlardı.
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 161380[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Biraz da karışık olsun
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 161388[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Buyrun meyvelerden alın. Elmalar yaz elması kalın kabuk ama içi yumuşak mayhoş lezzetli. Eriklerin birisi yeni kızarıyor birisi de morarmış cinsini bilemedik. Çünkü bu mor erik 3 cü parti de oluştu. şeftaliler bildiklerinizden.
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 161395[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
2 Eklenti(ler)
Bu yıl İpekler 2 renk açtı hoş ben geçen yıldan tohumlarını alıp ekmedim. Geçen yıl karışıktı.
[ATTACH]Eklenti 161399[/ATTACH] |
1 Eklenti(ler)
Şimdi sizin önerilerinizi bekliyorum. Burası benim fideliğim. baharda sebze ve çiçek tohumlarımı sulaması kolay olsun diye buraya ekiyorum. Geçen yıl fideler kalkınca buraya Kirli hanım çiçeğiyle doldurmuştum bu yıl ise diktiğim çiçekler çok verimli olmadı. Şimdi ben buranın otlarını ve kalan çiçekleri söküp temizleyeceğim. tekrar yeşillendirmek çiçek ekmek istiyorum. ŞU an elimde bir tane de olsa tohum yok ama bişeyler yapmak istiyorum. Neler yapılabilir?
Eklenti 161400 |
Sevgili nazlıcım yine bahçenden harika görüntüler.
Hasatlari toplamışsın güler harika emeklerine sağlık. |
gül
1 Eklenti(ler)
Emek verilmiş güzel bahçenize bir gül bırakıyorum Kolay gelsin
|
Sevgili Sevim4 ve TUTA çok incesiniz teşekkürler.
|
Alıntı:
Bende taze kedi tırnağı tohumları var, boş alanda değerlendirmek isterseniz hemen yollayabilirim, sevgiler:) |
Alıntı:
Sevgili arkadaşım çok teşekkür ederim. Öneriniz güzel değerlendirilebilir. Bu sıcakta da çok fazla şey çimlenmez sanıyorum. Çünkü sabah akşam suluyoruz çok sıcak. |
Huriye'ciğim ellerinize sağlık maşallah ne kadar bol hasat olmuş, boşluk olacak alana rozet çiçeklerinin fidelerini ekebilirsin, kırmızı, beyaz renkliler bir arada çok şık duruyor.
|
Elleri ve yüreği sevgi dolu insan. Nazlıcım teşekkürler. Ürettiklerin için. Ulaştıkların için, sevgiler:)
|
Sevimcim, çok teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
Sizlere bahçemden bir kaç kare sunayım burası resmen yanıyor
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 164608[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025