![]() |
Teşekkür ederim Sayın gilan ,oxalisler bahçenin birçok yerinde fışkırıcasına çiçekleriyle renk katıyorlar.Evet ağaçlar henüz küçük ,teyzemin elinde herşey hızlı gelişiyor sanki eminim çok sümez gelişirler.
|
Sevgili metafiz ,çok güzel geniş bir bahçe ,Teyzene sağlıklı bol çiçekli bir yaşam diliyorum. Selamlarımı ilet canım :)
|
Teşekkür ederim Sevgili arkadaşım,kendisine ileteceğim.
|
Sevgili metafiz nerelerdesin?Teyzen de yok şu güllerden bir kaç tane koparsam mı acaba?Mis gibi de kokuyorlar.
|
Buralardayım Sevgili KARADENİZ37 ,güller şimdi daha güzel ama ne zaman fotoğraf çekmeye karar versem bir aksilik çıkıyor bir kaç tane geçen aceleyle çekmiştim onları ekleyecem.Güllerden geldiğinde koparırız tabi ki, kardeşinin mezuniyeti ne zaman?
|
güller
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 145576
Eklenti 145577 Pembe ve beyaz yoncalar Eklenti 145578 Eklenti 145579 Aslanağzı Fotoğrafı yan çekmişim düzeltemedim kusura bakmayın |
OOOO buralar şenlenmiş renklenmiş ne güzel.Pembe gül ne bereketli MAŞALLLAH.Lütfen gülleri benim için şöyle içine çeke çeke kokla.Allah bir aksilik vermezse bu haziran mezun olacak.
|
Çok teşekkürler Sevgili KARADENİZ37 ,tamam senin için de gülleri koklarım.Haziran da misafirleriyle daha da şenlenir :)
|
Gerçektende çok güzel teyzenin ellerine salık.
|
Çok teşekkürler sevim4,kendisine ileteceğim.
|
Sevgili metefiz ; teyzenizin bahçesi bakımlı,düzenli bir bahçe Ferah insanın içi açılıyor. Çiçekler ,güller çok güzeller.Teyzenizin ellerine sağlık.Selamlar.
|
Çok teşekkürler Sayın Minarislim ,teyzeme de okutuyorum mesajlarınızı çok mutlu oluyor.Sizin de bu bahçeye katkınız olacak ,gönderdiğiniz goji ler çimlenince inşAllah teyzemin bahçesine de dikeceğim ; çokça yiyip sağlıklı olsun.Size teşekkür ediyorum.Saygılar...
|
Bu sıralar bahçe akşamları daha güzel
4 Eklenti(ler)
|
Sayın metafiz güller coşmuş teyzenizin ellerine saglık hörmetler.
|
Çok teşekkürler Sayın sevim4 evet bu sıra güller teyzeme teşekkür için yarışıyorlar :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025