![]() |
Alıntı:
|
Yupii.İşte bu bana en büyük armağanlardan biri oldu;).
|
Kararınızı alkışlıyorum. Bazan yanlış anlamalar olabiliyor yazım dilinde.
İşte bu sitedeki dostluk örneğidir bu. Haydi bahçe turuna devam:) Yeni resimler, yeni tatlar bekliyoruz. Yeniden hoşgeldiniz. |
SDurul'cuğum kararına çok sevindim, buraya mesaj yazan, okuyan arkadaşlarımız çok üzülmüşlerdi, iyi ki geri döndün...
|
Sevgili SDurul, arkadaşım biz burda kocaman bir ayileyiz.
Zaman zaman böyle şeyler yaşanır önemli olan telafisi olsun geri aramıza döndün. Sevgiler. |
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Finduk, emreilhan, cemo, Fatoş, sevim4, Yücel Canpolat sizlere bugünlerde çiçeklenmesi doruklara ulaşan kırmızı sakız sardunyamın yakın çekim görüntüsüyle teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun.
Eklenti 159891 |
;)Çok güzel açmış.Teşekkür için teşekkür ederim(Biraz garip oldu.:D).Bende sardunya hastasıyım.Ama bir türlü sardunya tutturamadım.
|
Dile gelmiş yine sardunyaların sevgili SDurul, bir şeyleri kutluyor sanki :) Hem kırmızı, hem de katmerli:)
Ellerine sağlık... |
Ne güzel renktir şu kırmızı.... ellerinize sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
Sağolun arkadaşlar.
Kapımızdan adım attığı gün itibarıyla, evimize huzur ve mutluluk getiren, her geçen gün artan sevgisini ve saygısını içimizde hissettiğimiz, iyi ki bizim kızımız, oğlumuzun eşi olmuşsun dediğimiz sevgili gelinimizin çiçekleri. Eklenti 160164 Eklenti 160165 Eklenti 160166 Eklenti 160167 |
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili SDurul ne kadar güzeller . Sardunya çok güzel çok teşekkür ederim. Birde tam görüntüsünü ekleyebilirmisin ? Liliumun rengine bayıldımmm .
Ayrıca gelininde çok şanslı Allah bozmasın .Mutluluğunuz daim olsun inşaallah. Kucak dolusu sevgiler .. |
3 Eklenti(ler)
Çörekotlarım çıkmadı diye üzülürken onlar çiçek açmış da haberim olmamış. Nasıl sevindiğimi anlatamam.
Eklenti 160174 Eklenti 160175 Eklenti 160176 |
Sevgili Sdurul,
Saksı çiçekleri yetiştirmede de hüneriniz var maşallah:)Çörek otunu ilk defa çiçekli görüyorum seneye sizden tohumlarını isteyebilirim gerçekten çok hoş:)Ben de size yıldız çadırı yollarım tabi çiçek açarlarsa:) |
Alıntı:
Gelinimin şanslı olduğundan fazla bizler şanslıyız. Allah sizin evlatlarınızı da iyilerle karşılaştırsın. Benden de size kucak dolusu sevgiler... |
Alıntı:
Çörek otu, arkadaşların bahçelerinde var. Tohumlarını sevgili Güler hanım göndermişti. İnşallah tohum alırım ve sizlere gönderebilirim. |
SDurulcuğum sakızının rengi çok güzelmiş, çörek otları böyle güzel süprizler yapar, benim de saksıya ektiklerim çıkmadı,bahçeye tohumunu serptiğimi bile unutmuştum,uzaktan baktığımda a dereotları nerede çıkmış demiştim .
|
;)Sevgili SDurul,Çiçekleriniz her zamanki gibi çok güzel.Antep fıstığından sonra ilk defa Çörek otunu sizde gördüm.Çok değişikmiş gerçekten.
|
Ben de çörekotunun çiçeklerine bayılmıştım sevgili Güler hanım tohum yollamıştı.:) Çörekotuyla değil ama çiçeğiyle öyle tanıştım;)
|
Sevgili Fatoş hanım, emreilhan, öğretmenim, teşekkürler.
Çörekotlarını bahçenin çeşitli yerlerine ekmiş ve çimlenmesinden ümidi kesmiştim. Şimdi açanların, tomurcuklarını görüyor, fakat ne çiçeği olduğunu ,nasıl ve ne renk açacaklarını bilmiyordum. Pazar günü çörekotu olduklarını anlayınca tabi ki çok sevindim. Bana bu güzellikleri yaşatan sevgili Güler Hanım'a bir kez daha teşekkür ederim. |
3 Eklenti(ler)
Ektiğim tohumlar yavaş yavaş çiçek vermeye başladılar. Bu mor çiçeğin adını bilmiyorum ama çok sevdim. Mutlaka sizler bu çiçeğimin ne olduğunu biliyorsunuzdur. Adını öğrenirsem bakımı daha kolay olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler... Sevgiler...
Eklenti 160485 Eklenti 160487 Eklenti 160488 |
Mor çiçeğiniz çan çiçeği mi acaba ...Fikret beyin bahçesin de ki ile bir karşılaştırın isterseniz.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili nurcanaybay, teşekkür ederim. Baktım, çiçekleri aynı gibi ama yaprakları farklı.
Çan çiçeğini forumlarda ararken bugünlerde iki saksımda açan, ot mu, çiçek mi diye ikileme düştüğüm çiçeğimin kantaron olduğunu öğrendim. Eklenti 160499 Eklenti 160500 |
1 Eklenti(ler)
:)) Yine kafanızı karıştırmak istemiyorum ama, son gönderdiğiniz peygamber çiçeği değil mi ?
|
Sevgili nurcanaybay, ilginize teşekkür ederim. Yok, kafam karışmaz. Peygamber çiçeği de olabilir. Ben kantaronu tesadüfen buldum ve çiçeğini çok benzettim. Sayın Limon'un açtığı bir başlıktı. Fotoğrafı oraya da yükledim. Bakalım başka yorumlar gelecek mi? Doğruyu bulana kadar uğraşalım ki, bitkilerimizle onların dilince ilgilenebilelim.
Sevgiler... |
Sevgili Durul, 629 nolu mesajınızdaki Hazeran çiçeği.
Bir mevsimliktir, çok yıllık olanı da var, fazla bakım gerektirmez, suyunu kararında verin, ne az ne de çok. Bu sene dökülen tohumlarından seneye bolca çıkar. Geçen sene pek çok arkadaşa tohumlarından dağıtmıştım. |
Sevgili Adalet hanım, cevabınız için teşekkür ederim. Hızır gibi yetiştiniz. Okuduğumda yaşasın dedim. Artık benim de güzel çiçeklerim olmaya başladı. Hazeran, yani delfinyum. Hemen ilgili forumu okudum, dökülen tohumlardan yine çıkacağını ve soğuklardan etkilenmeyeceğini öğrendim. Bu tohumları bana ulaştıran sevgili Güler Hanım'a bir kez daha teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
Dün akşam üzeri, bahçeye giderken yolda ve bahçede çektiğim bazı görüntüler.
Eklenti 160659 Eklenti 160660 Eklenti 160661 Eklenti 160662 Eklenti 160663 |
5 Eklenti(ler)
Bahçede, pazar günü boşalttığımız havuza şöyle bir bakınca, her gittiğimizde bir yerlerde gördüğümüz yeşil kertenkeleyi serinlerken gördük. Havuz da yeni boyanmıştı, ne çabuk yosun tutmuş.
Eklenti 160668 Gazanyalar pek bir keyifli. Eklenti 160669 Aslanağzı da öyle. Diğer diktiğim renkleri pek gelişmedi. Eklenti 160670 Epey süre balkonda saksıda açtılar, epeyden beri de bahçede. Artık sökülmeleri gerekiyor galiba, ama kıyamıyorum. Eklenti 160672 Çörekotlarının çiçekleri çoğalmış. Eklenti 160671 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025