![]() |
Su hayat be abla.Susuz ceviz olmaz...
|
Balıkesir de pazar da, en az 5 sene de yetişen ürünlerden kg. olarak elma 4 tl, armut ve üzüm 6 tl,ceviz 20 tl yken , 2-3 ayda yetişen domates 12 tl,biber 10 tl,salatalık 5 tl, demet olarak marul 5tl, roka-tere-dereotu 2 tl. Gülermisin, ağlarmısın güzel ülkemde....
|
1 Eklenti(ler)
|
Başınız sağ olsun.
|
Başınız sağ olsun. Sabır diliyorum.
|
Başınız sağolsun... Mekanı cennet olsun.
|
Allahtan rahmet ,Ailesine sabırlar diliyorum
|
Yeni öğrendim, başınız sağ olsun , allah rahmet eylesin.
|
Abla kim vefat etti, başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...
|
Başınız sağolsun.. Allah sabır versin
|
Allah rahmet eylesin.
|
Alıntı:
Alıntı:
Yazmaya elim, söylemeye dilim varmadı ama maalesef 8 Mayıs 1922 günü, çok sevgili eşimi kaybettim. O yüzden laleler öksüz kaldı yazmıştım. :( Oğlum babasının kaldığı yerden devam edecek. Çalışma hayatından arta kalan sürelerde bir şeyler yapmaya çalışacak. Üzgünüz, hem de çok. |
Sabırlar dilerim, başınız sağ olsun.
|
Başınız sağ olsun Sevgi hanım, Allah sizlere sabır versin
|
Sabırlar diliyorum. Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin...
|
başınız sağolsun allah sabırlar versin
|
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
|
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
|
Ablacığım tekrar dan başın sağolsun, Rabbim gani gani rahmet eylesin, Yüce Mevlamız dan niyazımız ve temennimiz, inşaallah cennete gider, ENİŞTEMİ o kadar çok sevmişsin ki tarih olarak 8 Mayıs 1922 yazmışsın, unutulmamalı ki, Bizleri yoktan var eden YÜCELER YÜCESİ, iyi kalpli insanların yanındadır...
|
Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun.
|
Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum...
|
5 Eklenti(ler)
Babasının oğlu işlere yetişmeye çalışıyor.
Eklenti 727936 Eklenti 727939 Eklenti 727937 Eklenti 727938 Eklenti 727940 |
|
|
Başınız sağolsun ben de Demirciliyim Sakarya da ikamet ediyorum. Babam sizleri tanıyor adı Nusret AYTEKİN emekli öğretmen o da.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
:( Bahçenin her santimetre karesinde izi var. Hatta bahçede birlikte daha çok vakit geçirdiğimiz için gittiğimizde kötü oluyorum. Elden bir şey gelmiyor. Oğlum rutin bakımları yapıyor. Çoluk çocuk hep birlikte domates biber diktiler. Benim çiçeklerin tadı yok. Sace karakafes otu çiçek açtı. Çok güzel bir çiçeği var. Bir kaç güncel görüntü ekleyelim.Eklenti 728636 Maalesef fotoğraf yüklemede sorun yaşıyorum. Hem yan geliyor hem de çoklu fotoğraf yüklenmiyor. :) |
Hissettiklerinize söyleyecek söz bulamıyorum.Ne yazık ki birlikte gidilmiyor her zaman...Biz de Akhisar da yaşıyoruz.Demirciye gelirsen sizi ziyaret etmek tanışmak isterim.
|
Beklerim, çok sevinirim, Sevgili i.sunaz.
Teşekkür ediyorum. :) |
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025