![]() |
5 Eklenti(ler)
Domatesler bol bol ürün veriyor.
Eklenti 325147 Eklenti 325148 Eklenti 325149 Eklenti 325150 Eklenti 325151 |
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili tturt, tüm zamanlar için bu bahçeye bayılıyorum ve sizleri kutluyorum.
Salatalıklarda geçmiş yıllarda yaşadığım tecrubelerden dolayı yaklaşık 1 ay önce ikinci fideleme yaptım. Onlar aşağı yukarı salatalık verecek konuma geçtiler. Hatta bu fideleri bahçenin sebzelik bölümüne değil, diğer alanlara yerleştirdim. Örneğin yan duvardaki leylandilerin önlerine doğru sıraladım. ;) Daha uzun süre salatalık yemeyi planlıyorum:o:cool: Selamlar, sevgiler... |
Alıntı:
Merhaba efendim, Bu sene domates tohumları sizden olacak sanırım. Her bitkiniz çok güzel, emek verildikleri, sevildikleri resimlerden fışkırıyor âdeta. Sağlıkla afiyetle yeyin inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Sn ttrut domatesleriniz harika.. Özellikle küçük uzun domatesleriniz çok güzelmiş..
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Hibiscusler harika görünüyor Taner bey benim çeliklerde oluşan çiçek tomurcukları çiçek açmadan kuruyup dökülüyor neden acaba bir fikriniz var mı?
|
Sayın Günebakan,
Sorununuzun ve/veya buna benzer başka sorunlarınızı için bu linkte ki yazı size bildilendirecektir. |
Çok teşekkürler Sn Tturt şimdiden sizin ve ailenizin bayramı kutlu olsun:)
|
imrenmeyelim diye en şekilsizlerini özellikle mi seçtiniz. ;)
Eklenti 326203 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Pembe Trompetler açmıştı. Tek çiçek sapı var derken ikinciside gelmeye başladı.
Eklenti 326450 Eklenti 326451 |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Dahliaların neşedi yerindeydi.
Eklenti 326460 Eklenti 326461 Eklenti 326462 Eklenti 326463 Eklenti 326464 |
Ne de keyifle, ne de güzel anlatıyor ve fotoğraflıyorsunuz, ellerinize sağlık.
Zaten hibiscus denildi mi siz aklıma geliyorsunuz. Sabah sefaların renkleri de ne kadar güzel. Domateslere de diyecek yok valla, ellerinize sağlık. Bizim salatalıklar bitti artık, ama pembe domates ve salçalık kırmızı biberler halâ bol bol döküyor. Üzümlerimiz henüz tadlanmadılar ama Oğuz eli kulağında diyor. Bahçede yeriniz varsa mutlaka çavuş üzümü de ekin bir iki kök. İnce kabuklu ve nefis aromasına Ege bayılacaktır. Her şey çok güzel, mutluluğunuz daim olsun. |
1 Eklenti(ler)
Gala çiçeğinin içindeki bu oluşum tohum mu, soğan oluşumu mu bilemedim. Bilen arkadaşlar yazarsa bende öğreneceğim.
Eklenti 326474 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
İpek çiçeğinin tohumları sanırım geçen seneden kalmış. Bir saksıda çiçeklenmeye başladı.
Eklenti 326484 Eklenti 326485 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
İki clematis arasına ağ yapan bu örümceğin ağını bozmuştum ertsei sabah bu halde buldum.
Eklenti 326493 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Gallanız tohum yapıyor Taner bey, iyice olgunlaşıncaya kadar bekleyin, sonra hiç bekletmeden tohumları dış ortamda kalacak şekilde ekip üzerini toprakla örtün. İlk baharda hemen hepsini çimlenmiş bulursunuz. 2010 yılında olgunlaşan tohumları acele ile bir saksının dibine öylesine serpivermiştim, hemen hepsi çimlenmişti. Şimdi biraz daha geliştiler, baharda ayırmak lazım artık. |
3 Eklenti(ler)
Kumkuat bir yandan meyvelerini büyütürken bir yandan da çiçeklenmeye devam ediyor.
Eklenti 326510 Eklenti 326511 Eklenti 326512 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025