![]() |
5 Eklenti(ler)
Birkaç evimiz ve çevresinden fotoğraflar
|
5 Eklenti(ler)
Bu sene ilk defa kudret narı yetiştirdik
|
Sayın Sercan1969,
Passiflora'nın çarkıfelek denen çeşidi bildiğim kadarı ile -20 derecelere dayanıyor Sapanca keçtiğimiz yıl -13 gördü bir problem olmadı hala çiçekleniyor ve hala meyve veriyor. Bursa da da bence çok rahat yetişir. |
5 Eklenti(ler)
Birkaç japon gülü fotoğrafı
|
2 Eklenti(ler)
Lisianthus
|
3 Eklenti(ler)
Yeni Gine,
|
2 Eklenti(ler)
Şu hibiscusun rengine bakarmısınız.
|
5 Eklenti(ler)
Sabah sefalarım bu sene beni çok mutlu etmedi oysa sezona birbirinden değişik sabah sefası tohumlarına ekerek başlamıştım gerek hava şartları gerek tohumların çimlenme sorunları nedeniyle hevesim yarım kaldı.
Sizlere bu olumsuzluklara rağmen genede bol miktarda sabah sefası fotoğrafları ekliyorum. |
5 Eklenti(ler)
Sabah sefalarına devam
|
5 Eklenti(ler)
Sabah sefalarına devam
|
5 Eklenti(ler)
Sabah sefalarına devam
|
5 Eklenti(ler)
Sabah sefalarına devam
|
5 Eklenti(ler)
Sabah sefası fotoğraflarına devam
|
4 Eklenti(ler)
Son sabah sefası fotoğrafları ve sabah sefası tohumları
|
3 Eklenti(ler)
Yalancı Orkide
|
4 Eklenti(ler)
Adalet hanım'ın çok başarılı olduğu adeniumlarda ben maalesef çiçek alamadım.Bu 3. sene tık yok. Çiçek için yeterli sıcaklığa ulaşamıyor sanırım.
|
4 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişen plumerialar çok gelişmedi sayın mutlu kutludan aldığım plumeriada yeterli sıçaklığı bulamadığı için çiçeklenemedi.
|
tturt, bir fotoğraf çalayım dedim, başım döndü bakmaktan. 2 tane çaldım. Siz ordan bitki çalın, ben de fotoğraf. Eğer müseadeniz olursa 15 Mart bitki delileri (Faceboopk) sayfasına adınızla koyacağım.
|
3 Eklenti(ler)
Glayöllerde güzel açmıştı.
|
3 Eklenti(ler)
Bu sene bir çok gülhatmi tohumu ektim bir tek bu cins çiçeklendi.
|
3 Eklenti(ler)
Passiflora çiçekleri bu sene bizi çok mutlu etti.
|
5 Eklenti(ler)
İsmi şu an aklıma gelmeyen bu sarkan çiçekde güzel açtı.
|
5 Eklenti(ler)
Mandevilla bu sene en çok keyif aldığımız çiçeklerden biri oldu.
|
2 Eklenti(ler)
Yaklaşık 1,5 aydır. Sayfaya bir şey eklememişim. Yoğun iş yaşamı ve yoğun geçen hafta sonlarından sonra artık siteye daha fazla girebileceğim. Bu 1,5 aylık süre içersinde Sapancaya da her hafta sonu gitme şansımız olmadı.
Sizlerle paylaşmadığım bazı fotoğrafları sizlere paylaşmaya başlayayım. Öncelikle sebze ve meyvelerden başlayalım. Bu sene şeftali ağacı klok hastalığına yakalamıştı bu nedenle çok çok az şeftali alabildik. Eklenti 175818 Eklenti 175819 |
4 Eklenti(ler)
Bu sene ilk defa yetiştirdiğimiz mini karpuz tek bir kökten dallandı budaklandı bir sürü meyve verdi. Bu pazar 3-4 saatliğine Sapancaya gitmiştik, hala üzerinde bir sürü meyvesi vardı, hala çiçekleniyordu.
Eklenti 175820 Eklenti 175821 Eklenti 175822 Eklenti 175823 |
4 Eklenti(ler)
Bu sene ahududunun da maşallağı vardı, hiç meyvesiz kalmadı. Her hafta sonu bir avuç iki avuç topladık.
Eklenti 175824 Eklenti 175825 Eklenti 175826 Eklenti 175828 |
2 Eklenti(ler)
Bu sene pepinolar fazla büyümedi pepinolar hala çiçekte hala meyvesi olgunlaşan var.
Eklenti 175829 Eklenti 175830 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Kırmızı Cherry domatesler her sene olduğu gibi bu sene de bol bol meyve verdiler.
Eklenti 175834 Eklenti 175835 Eklenti 175836 |
4 Eklenti(ler)
Pembe domateslerinde keyfi yerindeydi bol bol yedik.
Eklenti 175837 Eklenti 175838 Eklenti 175839 Eklenti 175840 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025