![]() |
5 Eklenti(ler)
Agapanthus 15 hazirandan beri çiçekli.
Bu sardunyaları Bauhaus'tan alıp getirmiştim. Kırmızı çiçekli İspirya'da demir eksikliği var. Şimdi fotoğrafı görünce farkettim. Yarın dibine bir çay kaşığı demir sülfat veririm.;) Eklenti 428974 Eklenti 428975 Eklenti 428976 Eklenti 428977 Eklenti 428978 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
maşallah abi ellerinize sağlık
|
Sn. Orhan Özbilgiç; Maşallah Maşallah mevsim dolayısıyla tüm bitkiler çiçeklenmişler, yeşilin çok farklı tonlarıyla cennet gibi olan bahçeniz düzenine ve bitki çeşitlerine hayran kaldığım nadir bahçelerden; Farklı farklı açılardan yaptığınız paylaşımlarla izlemek keyifliydi, bizlere görsel şölen yaşattığınız için teşekkürler, ellerinize emeklerinize sağlık.
Saygılar esen kalınız... |
Orhan beyciğim döktürmüşsün yine .Ellerine sağlık. Benim monarda da çiçek naımıa bir şey yok daha...
|
Çiçekleriniz ,bahçeniz.... ne kadar da kıvamında herşey.Ellerinize sağlık.
|
Teşekkür ederim Sayın milaca.
Gerçekten, deneyimlerime göre bahçem, genellikle temmuz-ağustos aylarında daha renkli oluyor. Bunda, bitki seçimi yaparken yaz aylarında burada olabileceğimiz düşüncesiyle, çiçeklenme dönemlerine dikkat edişimiz olsa gerek. Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
Sağol. Monarda'yı sen belkide tohumdan yetiştirmişsindir. Sağolsun Zeki Bey, bizlere fide olarak dağıttı. Belki ondandır. Seninkide çiçeklenecektir elbette. |
Sayın perimar;
Ziyaretiniz ve güzel düşüncelerinize teşekkür ediyorum. Sağolun. |
sizlerin bahçeleri sayesinde gözlerimiz bayram ediyor Orhan bey ellerinize yüreğinize sağlık bitki seçiminden bahçe düzeninize her şey mükemmel ****** çekimlerinizde sağlık mutluluk vede huzur içinde bahçenizin keyfini çıkarmanızı dilerim sağlıcakla kalın....
|
Alıntı:
Sizleri burada görünce inanın mahcup oluyorum.:o Ben sizin balkonunuzu ziyaret etmeyeli çooook oldu çünkü. Gerçekten zaman ayıramıyorum. Gün boyu bahçe işleri beni yoruyor. Akşama da, ancak sosyal ve toplumsal yaşamıma zaman ancak yetiyor. Kendi bahçeme bile çok sık uğradığım söylenemez. Beğeni dolu düşünceleriniz beni mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla. |
Sevgili Orhan Özbilgiç :eek: :eek: hayretler, şaşkınlıklar, hayranlıklar, fazlaca beğeniler içersinde gezindim bu gece güzel bahçenizi, bitkilerinizi... Orhan Bey bütün bitkiler ne kadar güzel olmuşlar böyle. Hepsi birbirinden güzel çiçeklenmişler.
Ellerinize, gönlünüze sağlık. Maşallah!.. |
Sağol canım kardeşim;
Her geçen sene, onları biraz daha tanıyor ve isteklerini öğreniyor insan. Böylelikle daha sağlıklı bitkiler ortaya çıkıyor. Birkaç sene sonra sizde çok daha güzel bitkiler yetiştireceksiniz. Bundan eminim. Zira onları seviyor ve üstlerine titriyorsunuz. Selam ve sevgilerimle. |
Çok güzel bir bahçe yaratmışsınız sn Orhan Özbilgiç, her renk çiçek, her çeşitten mevcut bahçenizde, botanik park gibi her yer yemyeşil, ellerinize sağlık.
Sağlıka sürün sefasını... |
Sn. Orhan Özbilgic, bahcenize hayran kaldim, bende karadenizliyim özellikle bahcenizin tamamini findiklik yapmayip, epeyce büyük bir bölümünü güllük gülistanlik yapmaniza cok sevindim, tebrikler bahcenizde güzel günler dilerim...
|
Sayın aheste;
Teşekkür ederim. Öncelikle, yazın açan kokulu çiçekli bitkileri toplamakla işe başladım. Sonra kokusuzda olsa, yazı renklendirecek bitkilere daldım. Bir bakmışım ki, epeyce oluvermişler.:) Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
Beğendiğiniz için teşekkür ederim. Mesajınızı okuyunca gülümsemekten kendimi alamadım.:) Gerçekten çok doğru bir tesbit etmişsiniz. Ne yazık ki, insanlarımız ekonomik düşündüklerinden midir, nedir? Yoksa, Türkiye'mizin bu en yeşil bölgesinde, yeşili kanıksamış olmalarından mıdır? Evinin dibine kadar fındık bahçesi yapıyorlar. Bende size, sağlık ve mutluluk içinde, güzel günler dilerim. |
Sevgili öğretmenim, bu yıl da bahçeniz şenlenmiş. Sizin ve eşinizin eline, emeğine sağlık.
|
Merhaba Orhan bey ,bahcenizi cok begendim , mavi cicekli can sarmasigini ilk defa görüyorum gercekten cok güzel , acaba tohumlarindan temin edebilirmiyim , bu konuda yardimci olabilirmisiniz ?
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu arada sizin armağanınız ortaya çıktı. Daha önce S.Durul Öğretmenimde göndermişti. Ama onları çok sulayıp çürüttüm. Yani onunkiler öğrencelik oldu. Sizinkini daha bir dengeli suladım. Birisi çıktı. Diğeri henüz görünmedi. İnşallah yaşatabilirim.:confused: Tekrar teşekkürler. Eklenti 431850 |
Alıntı:
Merhaba. Bahçemi beğenmiş olmanız beni çok mutlu etti. Sağolun. Çan sarmaşığının görünürde tohum kapsülü yok! Oluştuğunda ceviz gibi görülüyor. Oluşursa şubat ayında kuruyor. Yani olgunlaşıyor. O günlerde size gönderebilirim. Selam ve sevgilerimle. |
4 Eklenti(ler)
Bu kış eşime bir arkadaşı, ''Bu fasulyenin turşusu çok güzel oluyor.'' Diyerek minicik tohumlar vermiş.
Bende birkaç öbek ektim. O minnacık tohumlardan, boyları neredeyse 60-70 cm. yi bulan bir börülce cinsi çıkmaz mı? Varlığını biliyordum ama ilk kez görüyorum.;) Eklenti 431852 Eklenti 431853 Normal börülcem zaten var. Eklenti 431854 Eklenti 431855 |
5 Eklenti(ler)
Şeker pembe çiçekli oya çok gösterişli olmaya başladı.
Eklenti 431859 Eklenti 431860 Toz pembe çiçeklisi, iki kez yeri değiştiği için onun kadar serpilemedi. Eklenti 431861 Gelecek yıl bu da, bahçemde açacak!;) Eklenti 431862 Eklenti 431863 |
5 Eklenti(ler)
Kısmet ağacı çiçeklenmeye başladı. Eylül ortasına kadar, her yer yasemin gibi kokacak.
Eklenti 431864 Eklenti 431865 Solanum Rantonetti'nin çiçekleri giderek çoğalıyor. Eklenti 431866 Eklenti 431867 İki yıl aradan sonra bu yıl Mor çiçekli Datura yetiştirmeyi başardım. Çiçek tomurcukları belirdi.:eek: Eklenti 431868 |
4 Eklenti(ler)
Duranta Erecta' da çiçeklenmeye başladı.
Eklenti 431880 Eklenti 431877 Eklenti 431878 Eklenti 431879 |
İyi akşamlar....
Bahçenize her girişimde içim açılıyor, dolaştıkça dolaşmak, çiçekleri avuçlayarak öpmek istiyorum. Ellerinize sağlık. |
Orhan Bey, bahçenize maaşallah ;) Alaca zakkumunuz pek güzel, kocaman olmuş.. İki yıldır bende de var. Henüz küçük. Geçen kışı saksıda geçirdi. Bu yıl artık toprağa geçirmeyi düşünüyorum.
Arasında resim çektirdiğiniz oyalar bordo mu yoksa kırmızı mı? Geçen günlerde Eminönü civarındaki sahil parklarında kıpkırmızı açmış oya ağaçları gördüm. Yeni dikilmiş gibiydiler(otobüsdeydim, tam seçemedim) o renk oya ilk defa görüyorum.. |
İyi akşamlar Güler Hanım.
Bu güzel sözleriniz beni motive ediyor. Teşekkür ediyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025