![]() |
1 Eklenti(ler)
İsmini yazana teşekkürler
|
Bu güzel çiçeğinizin adı http://www.agaclar.net/forum/bahce-s...ileri/9840.htm
|
Sayın Dündar
Teşekkür ederim bir dostum hediye getirdi oda ismini bilmiyordu |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzel ifadenize teşekkür ederim
|
Alıntı:
Bırakın tohum almayı, fideleri bile yetiştirmişsiniz. Yürekten kutluyorum sizi... |
1 Eklenti(ler)
Bu hayvanların canlı olmasını çok arzu ederdim
NOT -- Çimenlere uzanabilirsiniz |
Günaydın sn Ahmeter; alaca yapraklı begonvil çok güzel, dekoratif. Ben bu yıl ilk defa selluka yetiştiremedim. Geçen yıl tohum alamamıştım sellukamdan. Siteden de tohum alamayınca elemedim maalesef.:( Bu yıl mutlaka yetiştireceğim:) Bitkileriniz, fotoğraflarınız harika her zamanki gibi..
|
GÜNAYDIN Sayın K
1 Eklenti(ler)
Yeni tohum için sizi yazdım Neşeli iyi günler dilerim
|
Su sümbülü
1 Eklenti(ler)
Şimdi çiçek açma zamanı
|
Menekşe
1 Eklenti(ler)
Menekşesiz ev olur mu
|
Olmamalı diye düşünüyorum sevgili ahmeter :)
|
iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
iyi akşamlar
|
Güzel bir güne uyanmanız dileğiyle, iyi akşamlar sevgili ahmeter...
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
4 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
1 Eklenti(ler)
Müsait bir zamanda gezersiniz
|
1 Eklenti(ler)
Yağmurdan sonra
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
STREPTOCARPUS
Bende 2 rengi bir resimdeki . birde mavisi son senelerde o kadar rengini çoğaltdılar ki takibi imkansız hale geldi Tohumla . kökden ayırma. ve yaprak çeliği ile çoğaltılabiliyor |
1 Eklenti(ler)
Çiçeği olmadığı zaman bile güzel herhalde tanıdınız
Su sümbülü |
Sucul bitkilerin yaprak formları da apayrı güzel. Cicekleri kadar dikkat çekici. İlginçtir Nilüfer yapraklarının üzerinin toz, kir tutmadığını bir yerde okumuştum. Böyle bir gözleminiz var mı?
|
Gül hanım iyi akşamlar
Su bitkileri bilhassa nilüfer ve sümbülün yaprakları gayet bürüzsüz ve kaygan halde devamlı yeni yaprak verdiklerinden kir tutmuyor zannediliyor
Merak ve ilğinizden memnun oldum |
Alıntı:
|
Sayın ahmeter,
Merhaba,geçen gün Büyükada'dan bir saksı ada begonvili edindim.Şimdilik dikili olduğu yağ tenekesinde hayatından memnun gibi.Sizde de olduğunu bildiğim bu türün İstanbul kışına karşı durumu nedir?Kışın bahçede bırakıyormusunuz ada begonvilinizi? Selamlarımla. |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İstanbullular begonvil edindikçe bende onlar kadar mutlu oluyorum
Sayın Sevgi kışın 10 dereçenın altına düşmeyen bir ortama bırakmanız lazım sonbaharda çiçekleneçek biraz daha bekleyin Sayın Kartal isabetli bir karar Kışı İstanbulda poyraz rüzğarı almayan bir yerde rahatlıkla geçirir kasım sonuna kadar çiçek vereçek İyi günler Benim ada begonvillerim balkonda ve bahçede hiçbir önlem almıyorum Selamlar |
Sevgili abim, uzun tatil sonrası döndüğümde açan ada begonvilin çiçekleri beni karşıladı. Bahçenizi, sizi ve ablamı çok özledim. Bugün kaçırdığım güzellikler arasında izninizle sessizce dolaşacağım.
Sevgiler, selamlar... |
1 Eklenti(ler)
Sayın Jineop
Çiçekleriniz konuşsun |
1 Eklenti(ler)
Yağmur suyunun bitkilere olan faydası biliniyor
Yağmur yağdı geçti yoksa siz bitkileriniz için bir bardak bile su toplamadınız mı |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025