![]() |
1 Eklenti(ler)
Aynı sene ve gün havuz
|
Sayın ahmeter, sizinle belgesel tadında bir röportaj yapılması kesinlikle zaruri. Tabi daha önce yapılmamış ise... Ustalığınız karşısında saygı ile eğiliyorum.
|
Alıntı:
Çiçekler heryerde güzel duruyor bence, yeterki çiçek olsun :) Mümkün olduğunca her öğlen-yemek arası, fabrikadan çarşıya, deniz kenarından, yeşillikleri, çiçekleri ve denizi seyrederek yürüyorum. O kadar dinlendirici ve rahatlatıcı oluyor ki... Yolda gelirken rastladığım çiçeklerden bir iki küçücük dal alıp, iş yerimdeki masama koyuyorum. Ya da pazardaki köylü kadınlardan aldığım, nergis, karanfil, beyaz zambak gibi kokulu çiçekler. Bana o kadar güç ve hayat enerjisi veriyor ki, küçük de olsa o çiçekler, anlatamam. Şu an masamda solumda küçük plastik bardak içerisinde bir dal çiçekli lavanta ve 3 küçük dal sarı çiçekli levantin duruyor, hemen sol yanımda da küçük bir saksı içerisinde 6 dal yavrulamış Afrika menekşesi yaprağı bulunuyor. Yavrular biraz daha büyüyünce iş yerindeki çiçek seven arkadaşlarıma dağıtacağım :) Çektiğiniz fotoğraflar çok güzel, takipdeyim. Sevgili eşinize de bol selamlar... Sevgi ve selamlarımla... |
Sayın Adacık
Teşekkürler Sayın Rhepsag 67 Güzel bir anlatım benim de gezdiğim gördüğüm yerler Başarılar dilerim |
Yetiştirmek ayrı marifey resimlemek ayrı maşallah sizde her ikiside zirvede.
|
Sayın ahmeter merhaba,
Sizin selluka yetiştirdiğinizi biliyorum.Sellukanızı tohumdan yetiştirdikten sonra o yıl alabildiğine uzamaya bırakıyormuydunuz?Benim tohum dikiminden bu yana 2 aylık olan sellukam 2 metreyi buldu hala da uzamaya devam ediyor.Bu uzamaya dur deyip tepe sürgününden budasam mı acaba, siz ne yapıyordunuz? Selamlarımla. |
Sayın Kartal
1 Eklenti(ler)
Budama yapmıyorum kendi halinde büyüyor ilerde 3 metreye kadar olan kısım odunlaşaçak bitkiyi havadar yarım gün güneşli bir yerde tutunuz 15 günde bir gübre şart Selamlar
|
1 Eklenti(ler)
İYİ GÜNLER
Kelebek mi yoksa sellukamı .? Kelebek bu günlerde gene uçuyor sellukayı bekliyor Sorular selluka ve begonvil üzerine yoğunlaştı ilgili bölümlere yazdım Gelmişken bir begonvil resmi koymadan duramadım |
Sayın ahmeter,
Begonville ilgili şöyle bir sorunum var. http://www.agaclar.net/forum/984273-post854.htm Begonvil uzmanı olarak sizin fikrinizi almak istiyorum. Saygılarımla. |
1 Eklenti(ler)
Sayın Kartal
İlk önçe örnek gösterileçek bir soru sorma ve beni resimlere yönlendirme şekli için teşekkür ederim Elinizdeki begonvil en eski bir begonvil varyetesi Gayet arsız. dikenli çiçeklerinin pek albenisi yok ve satışta insanı cezbedeçek bir durumu yok Bu çinsi Akdeniz ülkeleri bilhassa İtalyanlar otobanlarda çit olarak kullanıyorlar O kadar sık oluyorki içinden ne insan nede hayvan geçebilir Budamak için de özel budama traktörleri var Bakın güzel bir renk koydum siz güzellere doğru yönelin Selamlar |
Küstüm
1 Eklenti(ler)
Yapraklarına dokununça büzüşür güneşi sevmez suyu sever birde değişik ve fotojenik çiçekleri vardır
|
3 Eklenti(ler)
Bu günkü 33 dereçe sıçaklık bitkilerin keyfini kaçırdı
Toprak ıslak fakat gölgede 33 güneşte ne kadardı bilmiyorum Başta küpe . cam güzeli. ortança ve çilek |
2 Eklenti(ler)
Bu sıçaklarda 2 güzel ortaya çıktı
PERU ZAMBAĞI GELİN SOĞANI |
Alıntı:
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Acaba bendeki bu begonvilin soğukla arası nasıl?Ada begonvili gibi dayanıklıysa balkonda bırakmayı düşünüyorum kışın. Ama haklısınız sizdeki begonvillerin güzelliklerini görünce benim begonvil pek bir sönük kalıyor.Özellikle ara sıra fotoğraflarını paylaştığınız turuncu renkli begonvilinize hayranım. Selamlarımla. |
Günaydın
3 Eklenti(ler)
Bu gün kelebek gibi olunuz özgürçe uçunuz
Çiçeklere dallara. meyvalara konunuz Bu gün siz kelebeksiniz |
2 Eklenti(ler)
İYİ AKŞAMLAR
Bu gün kelebek olup bahçeye gezenler .teşekkürler |
1 Eklenti(ler)
Yaz sonuna doğru olgunlaşan bir tür kiraz
Ve çok sevdiğim vapur dumanı Bahçeyi her gün gezenler .Kapıyı çalıp içeri girenler. duvardan bakıp gidenler. Her mevsim bir kere uğrayanlar .bahçenin bulunduğu sokağa bile girmeyenler SONUÇ hepimiz doğayı ve çiçekleri seviyoruz |
teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Bir kelebek kondu TEŞEKKÜRLER
|
GÜNAYDIN lisianthus
1 Eklenti(ler)
Bu güzel çiçeği bu sene tohumdan yetiştirmek istemedim
Geçen sene beni çok uğraştırdı Hazır fide alaçağım İyi günler |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkiyi tanıyan olursa isminı yazarsanız memnun olurum
|
ahmet bey ne kadar güzel bir bahçe
|
Kelebeğin sellukaya sevgisi
1 Eklenti(ler)
uzaktan güzelliğini . yakından kokusunu alınça ayrılamıyor
|
1 Eklenti(ler)
Sevdiğim resimlerden biri
Begonvil ve arkada fujer |
Alıntı:
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Günaydın menekşem
|
En sevdiğim menekşe renklerinden biri... Maşallah.
|
frenk üzümü
1 Eklenti(ler)
Birbirine benzeyen 4 türü var bu günler en olgun zamanı orta güneş seviyor çelikle çok kolay çoğaltılabiliyor
Reçeli bilhassa marmelatı güzel oluyor Avrupa ülkelerinde pek seviliyor |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Neşeli bir hafta diler küpemi resimlerim
Akşam bir saat güneş gören küpemin keyfinin kaçtığını gördüğümden tamamen gölgeye aldım bu yaz tamamen gölgede kalaçak Kolay gelsin |
1 Eklenti(ler)
Bir büyük saksının kenarında sakız sardunyaları
Büyük saksıda selluka ekili boş yerlere çiçekli saksı koyunça güzel bir görüntü ortaya çıkıyor |
2 Eklenti(ler)
Seni artık tanımayan sevmiyen yok fazla güneşten hoşlanmıyorsun susuzluğa tehammülün yok İstanbuluda sevdin sen bizimlesin CLEMATIS
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025