![]() |
günaydın
İyi pazarlar. begonviliniz çok güzel. Bodrumda her evin bahçesinde renk renkler. Ama ben en çok mor salkımları seviyorum. Bir tür leylak gibi, siz ismini bilirsiniz. Beyaz ve lila rengindeler. Uzun salkımları oluyor çiçekli ve çok hoş kokuyor. Bahçemizde mevcut. bazen eve kesip getiriyorum çiçeklerinden tek dezavantajı dokunduğun an çiçeklerini dökmesi. O yüzden kıyıp kesemiyorum. Ama kokusu çok güzel Saygılar |
Alıntı:
Pellionia repens. Bitkinizin adı bu yanılmıyorsam. Bu çiçeğin adı nedir başlığınada yazmıştım. Görmediniz sanırım. |
Çok güzeller ellerinize ve emeğinize saglık saygılar
|
Alıntı:
Bahçenizi gezmek herzamanki gibi çok keyifli :) Çelik için köklendirme hormonu kullanıyor musunuz? Yoksa hormonsuz mu yüzde elli ? |
Sayın ahmeter 4-5 gündür bahçenize uğramamışsınız. Harika fotoğraflarınız ile bahçenizdeki güzellikleri paylaşmanızı özlüyoruz, bekliyoruz:)
|
of of bu ne şirin bi bahçe böyle sn.ahmeter.
|
of of bu ne şirin bi bahçe böyle sn.ahmeter
|
Gene bir sürü güzellikler yüklemişsiniz . Ahmet bey.Ananası sizin teknik ile köklendirmeyi denedim olmadı, direk toprağa ektim gene olmadı. Sizinki ne durumda? Birde kafama birşey takıldı kavanozun kapagı kapatılınca ya da bitki strech veya folyo ile sarılıp çimlendirilince havasız kalmıyormu?
|
Saim bey,
İlk defa sayenizde en zor bitkileri satın almadan yetiştirmeyi deneyeceğim. Gönderdiğiniz selluka tohumlarını beklerken, sizin begonvillere özendim. Yazılarınızı okuyup çelik sistemini anlamaya çalışıyorum. yarın çevredeki rengarenk begonvillerden ve leylaktan çelik almayı deneyeceğim. biliyorum ki yaptıktan sonrada size danışıp yoracağım. Bize verdiğiniz emeklere teşekkürler. Saygılar |
Tünaydınlar Saim bey,
Rengarenk bir gün diliyorum. |
Merhaba
1 Eklenti(ler)
8 Aylık bir ayrılıktan sonra merhaba
|
Sevgili abim, sizin dün yazınızı görünce mutluluktan uçtum.
Hoşgeldiniz. Cattleyalarınızı çok merak ediyorum. Sevgiler. |
Merhaba Sayın Ahmeter;
Güzel bahçenizi, tekrar görmeye başlayacağımıza sevindim. :) |
Alıntı:
Siz neyi bekliyorsunuz? :) |
Yaz güzelliği
1 Eklenti(ler)
Ben sizleri unutmadım
|
Hoşgeldiniz safalar getirdiniz sevgili ahmeter:))
Gözümüz gönlümüz şenlenecek yine sayenizde. |
Sayın Ahmeter,uzun bir ayrılıktan sonra yeniden bu güzel çiçek ve fotoğraflarla buluşmak çok güzel.Sağlıklı ve huzurlu günler sizin olsun.
|
Iyi günler
2 Eklenti(ler)
Sonbahar geldi ve yapraklar
|
Sevgili ahmetter hoş geldiniz yine hoşluklar getirdiniz:)
|
Sn ahmeter; sizi yeniden burada görmek çok güzel. Bahçe sayfanızın aktif olması da.. Selam ve saygılarımla
|
2011 yazı
1 Eklenti(ler)
Bahçede çiçeklerle beraberdik
|
Kelebekler
2 Eklenti(ler)
Bizden ayrılmayan kelebeklerimiz vardı
|
Can dostumuz BOMBUS arımız vardı
1 Eklenti(ler)
çalışkan bombus
|
Bir çiçek
1 Eklenti(ler)
Her sabah gül verdiğim kadir dostlarım vardı
|
Yine muhteşem bir bahçede , yine muhteşem görsellerle birlikteyiz. Yüreğinize sağlık sevgili ahmeter...
|
Begonviller açmıştı
2 Eklenti(ler)
Begonviller açmıştı
|
Küstüm çiçeği
1 Eklenti(ler)
Sıçak bir ortamda çiçekleri
|
Kasımpatı
1 Eklenti(ler)
Çiçeksiz yan sürgünlerinden ev ortamında çelik yapabilirsiniz
|
Loniçera
1 Eklenti(ler)
Bahçenin gösterişli bir sarmaşığı kışı dışarda geçiriyor
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Lir
Teşekkür eder İyi günler dilerim
|
Paphiopedilum
1 Eklenti(ler)
Yetiştirmenizi tavsiye ederim Yurt dışından geliyor bu günlerde yılbaşı dolayısıyla marketlere gelebilir
|
cam güzelleri
1 Eklenti(ler)
Elimde bulunan cam güzellerinden ne yaptımsa tohum alamadım Her renkten birer saksı kalsın sıçak serada tutar çelik yaparım dedim ne yaptımsa çöktüler
İşte yabançı Tohumçuların amaçları Selamlar |
Sn.Ahmeter,hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Sizi tekrar muhteşem bitkilerinizle ve fotoğraflarınızla görebilmek çok güzel, çok sevindim.Saygılarımla...
|
Teşekkür
1 Eklenti(ler)
Bahçemde açmaz .sizleri görmezse çiçekler
|
Sayın Ahmeter;
Çiçekleriniz harika, bahçeniz bana huzur veriyor. Lütfen bizi mahrum bırakmayın bu güzelliklerden. Cam güzellerinden bende hiç tohum alamıyorum. Suda köklendirmiyorum. Çelik alıp hemen toprağa dikiyorum, genelde tutuyolar. |
SERA ve çiçekler
3 Eklenti(ler)
Serada devamlı bahar var
|
Serada selluka
1 Eklenti(ler)
Deneme amaçlı 2 saksı sellukayı serada yetiştirdik Gelişme ve çiçeklenme gayet güzel fakat arzu ettiğimiz kadar tohum bağlamadı
Seraya az sayıda arı girdiğinden döllenme zayıf oldu |
Sayın ahmeter çiçekleriniz gönlünüzün sanki dışa vurumu gibi,
Bu güzellikler ve çiçeklere olan sevginiz daim olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025