![]() |
Iyi akşamlar
Mesajlar gelinçe bir kapıyı aralayım dedim açaba burası bizim bahçemizmi ?
Bahçe aynen duruyor Ağaçlar çiçekler .havuz aynı Bahçenin bakımıda yapılmış sulanmış içerde birkaç dost beni bekliyor Diğerlerinin haberi yokmuş olsun Eller ayırsa bile . yillar ayırsa bile biz ayrılamayız Sevgili doğa dostları İyi akşamlar |
Hoşgeldiniz sayın Ahmet ER
|
Bahçeniz, bitkileriniz ve anlatımınız çok güzel. maaşallah. Bu arada baya ara vermişsiniz buralara ben yeni gördüm bahçenizi. begonvillere bayıldım. paylaşımlarınız için teşekkür ederim saygılarımla.
|
Sn ahmeter merhaba:) Sizinle ve güzel bahçenizle yeniden birlikte olmak güzel:)
|
Sn. ahmeter,
Yokluğunuz hissediliyordu, varlığınızla bizleri sevindirdiniz. Doğru bilgi, tecrübe ve deneyimler, buna ihtiyaç duyanlar için başvurlacak bir adrestiniz siz. Hoş geldiniz, iyiki geldiniz. |
Sayın ahmeter bu güzel bahçeyi tekrar burada görmek çok güzel:) Sizin deneyimleriniz , bilgileriniz bizim için çok değerli. Bu açıdan da bakınca ayrıca sevindim, hoş geldiniz:)
|
cok guzel bir bahce ellerinize saglik
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
günaydın
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Susadığınızı biliyordum
Buyurun kana kana içiniz |
Sevgili ahmeter,çok sevindim tekrar burda olmanıza.
suyunuzdan kana kana iştim. |
Sayın ahmeter; Ben aranızda yeniyim. Bahçe sayfanıza iyi ki dönmüşsünüz. Gezdim, gördüm, bayıldım... Tecrübelerinizden faydalanmak dileği ile...
Sağlıcakla Kalın... |
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim
Sizler için bu gün çektim Orkide Cymbidium ve begonvil |
Orkide cattleya
1 Eklenti(ler)
Birde koklayabilseniz
|
Sn ahmeter çok güzeller ellerinize yüreyinize sağlık.
Onları seven kokularını hisseder hepsinin ayrı ayrı kokuları var. O güzeller güzeli bahçenizde sağlık mutluluk dilerim. |
Sayın ahmeter; çok güzel bir bahçeniz var.Bugün gördüm.Keyifli bir gezinti yaptım. Sizin bahçeden benim bahçenin düzenlemesinde faydalanmak isterim. Yazın çokça ziyaret edeceğim bahçelerden biri olacak.
Maşaalllah. Allah nazardan saklasın. |
Ahmeter bahçe
Teşekkür ederim
Bahçemiz sizlere açıldı Bu sene havaların ılık gitmesinden serada begonviller bütün güzelliğini gösterdi |
Begonvil
4 Eklenti(ler)
begonvil
|
Muhteşem bahçenin yeni güzelliklerini nihayet görebileceğiz.
Hoş geldiniz sayın Ahmeter. |
Teşekkür
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim .Sayın Yağçı İyi günler dilerim
|
Cattleya
1 Eklenti(ler)
yeni açan beyaz
|
Camelia
1 Eklenti(ler)
Bu güzeli çelik yaptım
|
Sayın Ahmeter bahçeniz mükemmel.Bu bahçe tekrar açtığınız teşekkürler.Hoşgeldiniz.
|
Sevgili Ahmeter bahçenize hoşgeldiniz sizi tekrar burda görmek güzel oldu:)
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İYİ HAFTALAR
Bu günlerde bahçenizi çuha çiçekleri ekebilirsiniz .Yanlız don olaçağını öğrendiğiniz akşam üstünü örterseniz onu sevindirmiş olursunuz |
Sadece kendi yetiştirdiğiniz bitkilerin fotoğraflarını yüklüyorsunuz değil mi?
|
Sizin hala şüpheniz mi var Yazdığınız yazıyı siler misiniz
|
Bütün bu bitkiler ve çiçekler seramda ve bahçede mevcut Adresimi verebilirim
Buyrun gelin bakabilirsiniz Sizin bu kanaatte olmanıza eşim ve ben üzülüyoruz Selamlar |
Sakız sardunya
2 Eklenti(ler)
Geçen yaz çok sevilen bu sakızları süratlen çoğaltıyorum
|
Sayın Ahmeter;
Çok güzel bahçeniz ve çiçekleriniz var. İmrenmemek elde değil. Ellerinize sağlık kolay gelsin. |
topraksız çilek
1 Eklenti(ler)
organik gübre ve çilek
|
organik gübre ve menekşe
1 Eklenti(ler)
organik gübre
|
küpeler tutdu
1 Eklenti(ler)
çelik
|
sardunyalar çeliğe hazır
1 Eklenti(ler)
sardunya
|
hediye getiren ismini bilmiyor
1 Eklenti(ler)
Ben beğendim
|
vazoda güzel duruyor
1 Eklenti(ler)
cattleya
|
selluka
1 Eklenti(ler)
yılbaşında dikilen sellukaların son durumu yaz sonu çiçeklenmelerini bekliyorum
|
Sellukanın güzelliği
1 Eklenti(ler)
Selluka
|
Su sümbülü
1 Eklenti(ler)
Sevdiği sıcak ortamda yeni yavru veriyor
|
Yeni güzeller geçite başlamış adını bilmediğiniz bitkinizin adı Rhipsalis ben de çok beğendim çok güzel bir bitki.Maşallah küpe çelikleri de sağlıklı görünüyorlar.
Selluka aşkınız yüzünden olsa gerek (aşık olunmayacak gibi de değiller gerçi sayenizde güzel kokusunu duymuştum) su sümbülü yerine de selluka resmi eklemişsiniz ne yazık ki ben gönderdiğiniz su sümbüllerini yaşatamadım çok üzüldüm |
Çiçekleriniz gerçekten çok güzel. Ayrıca fotoğraf çekmeyi çok iyi başarıyorsunuz. Bu yüzden yanlış anlamalar olabiliyor sanırım. Fotoğraf çekmek gerçekten ustalık gerektiren bir sanat adeta. Herkes sizin kadar iyi çekemez bu çiçeklerin resimlerini. Ellerinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025