![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dutlu bahçe
Bitkinin ismini hatırlıyamadım ithal 10 senedir bende araştırıyorum |
Sayın Ahmeter acaba süs havuzunuzu nasıl kurdunuz acaba satılan hazır süs havuzundan mi aldınız yoksa kendi yapımınız mı acaba
|
13 yaşında öğrençi olduğunu yazmıştın bu konular sana ağır gelebilir ılerde bol bol görüşürüz
|
Peki o Zaman siz daha iyi bilirsiniz
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Sayın Muda
Teşekkür ederim |
4 Eklenti(ler)
4 gün evdeyiz kuvvetli poyraz bahçeye çıkılmıyor soğuk
Pek tabii mesajlarda yazılan usluba ve kullanılan kelimelere önem veriyorum Foruma girdiğimde saçlarım siyah dı şimdi bembeyaz Meraklılar zaten kendini gösteriyor Saksı toprağı soğuk oluyor koklerde çürüme oluyor dedi saksiları bir günde siyaha boyayan öğretmen Okan bey Selluka tohumlarını çıkıp çıkmadığını kontrol için sabahı beklemeyip geçe birkaç defa bakmaya giden Melahat hanım Unutulmuyor Selamlar |
Sayın ahmeter, İstanbul'da cenneti kurmuşsunuz. Ne mutlu... Herkes çiçek diker, bahçe düzenler de sizin bahçenizdeki detaylar bir başka. Clematis armandinizi gördükten sonra hemen ben de sipariş verdim. Umarım sizinki kadar güzel olur. Lobelya ise bende de vardı ama inanın değerini kaybettikten sonra anladım. Balkon saksılarıma dolgu çiçeği olarak kullanmıştım. Oysaki tek başına sergilenmesi gereken bir güzellik...
|
Başarılar dilerim
1 Eklenti(ler)
Takip ederseniz memnun olurum umarım devam eder peysaj mimarlığını mesleğinize ilave ederiz iyi günler
|
3 Eklenti(ler)
Bahçemden
|
Alıntı:
|
İyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Okumak ve araştırma yapmak şart
Çiçekçide gördüğünüz çiçek hakkında bilginiz yoksa paranıza yazık olur bilgi edinin sorun okuyun çiçek ağlıyabilir ben kimin eline düştüm diye |
Hayırlı ramazanlar iyi günler
3 Eklenti(ler)
Ve pazar , içimde sanki yarın iş günü sokağa çıkaçakmış hissi var çiçekler ve sayfalar sizin bol bol yazabilirsiniz
Orta yerde HOSTA En altda LONİÇERA |
Güneşi bekliyorum
2 Eklenti(ler)
Güneş doğmadan kendimi bahçeye attım ,yapılaçak işler çok
|
3 Eklenti(ler)
Yazılaçak başlık bulamıyorum en kolay ,sıhhatli iyi günler diliyorum
Ortada peru zambağı serada erkenden açtı ilk zamanlar fidanlıklarda pahalı idi alamadık yetiştirilmesi çok kolay ve albenisi var yumru köklü |
Mugo çamı
1 Eklenti(ler)
35 sene evvel dikildiğinde bir karış idi ilk defa kozalak veriyor
|
Bergamot
5 Eklenti(ler)
Altın BERGAMOT
Reçeli Sıkılarak suyunun değerlendirilmesi Rendesinin kullanılması Yapraklarının kurutulup kullanılması ( çay) |
Alıntı:
|
Mor salkım
1 Eklenti(ler)
Bergamotu kışın sıçak serada tutuyorum
|
İyi akşamlar
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerle beraberlik devam ediyor
|
İyi akşamlar
5 Eklenti(ler)
Bu günün çiçekleri
Bu renk klematis renk güzel , ve bol çiçek veriyor Rex begonia Havuz bitkisi Lobelia Su vanilyası |
Alıntı:
Begonvillerinizin güncel fotoğrafı mı? Eğer öyleyse bu kadar erken açmaları nasıl mümkün oldu? |
Begonvil
1 Eklenti(ler)
Begonviller kışın ısıtılan serada en aşağı 15 derece
|
Sera
1 Eklenti(ler)
Kırmızı gözüken bir kısım begonvil
|
Zor günler
1 Eklenti(ler)
Evdeyız ve odanın içindeyiz Bitkiler moral yüklüyor
|
Iyi günler
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerleyim
|
İyi pazarlar
4 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Iyi günler
5 Eklenti(ler)
AHMETER BAHÇE
Bilgi edinebilirsiniz |
Kaybettiklerim
5 Eklenti(ler)
Özen göstermeme rağmen kaybettim ,yenilerini almak istiyorum , sokak izni yok Haziranda bir ümit
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025