![]() |
Merhaba Sayın Ahmeter,
En son fotoğraftaki turuncu zambaktan bende de var ama 2-3 yılda soğanlar saksıda çürüyüp kayboluyor. Siz çiçekler solduktan sonra soğanları nasıl saklıyorsunuz? İyi çalışmalar. |
Sayın Maktaş
1 Eklenti(ler)
Çiçeklerin açması geçtikten sonra çok seyrek sulama yapılacak Seneye saksısına yeni gübreli toprak konarak çiçeğe gelmesi beklenecek kolay gelsin
|
5 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
Hosta yaprağı ve bahçeden |
Sn ahmeter,
Begonville başta olmak üzere bahçenize bayıldım.Bu güzellikleri sağlıkla yaşamanızı temenni ederim.Saygılarımla. |
Bahçenize ve çiçeklerinize olan ilginize diyecek yok Sn. Ahmeter maşallah. Ayrıca fotoğraflarınız da gayet başarılı.
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Buz çiçeği Teşekkür ederim
Melissa beni candan takip ettiğinizi farkediyorum gel Ziraat mühendisi olma yoluna gidelim Selamlar iyi günler |
Geniş bilgi alabilirsiniz
1 Eklenti(ler)
AHMETER S,ergin
|
Clematis
Sayın ahmeter clematis lerde bir türlü tam başarılı olamıyorum. Ya sümüklü böceklere teslim oluyoruz ya da çiçekleri geçtikten sonra tam sebebini bilemediğim bir şekilde kuruyor. Gövde ve yapraklar uçlardan başlayarak kahverengiye dönüyor.
Sonraki sene yeni umutlarla yeşeriyor ama benzer sorunlar sebebi ile bir kaç çiçek görürsem seviniyorum, bir türlü uzayıp giden dolu çiçekli sarmaşık halini alamıyor. Siz nasıl bakım uyguluyorsunuz acaba? Şimdiden çok teşekkürler. |
Sayın Görer
1 Eklenti(ler)
Adalardan birinde oturduğunuzu tahmin ediyorum Bahçenizi zaman zaman geziyorum meraklı olduğunuz zaten çiçeklerden belli
Adalara gitmeyeli 5 6 sene var bilmiyorum adalarda clematis oluyormu Clematis bol güneş istiyor susuzluğa hiç tahammülü yok Ayrıça diktikten sonra 5 sene katiyen budama veya kışın dalları kuru diye kesmeyin Begonvil ve Mimozaya hayranım Adaların simgesi ADA BEGONVİLİ yetiştirebilirsiniz iyi günler |
1 Eklenti(ler)
,,,,
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün İstanbulda yağmur vardı
|
Iyi akşamlar
4 Eklenti(ler)
Bütün gün yağan yağmurdan sonra bitkiler bir başka yeşil oluyor son 4 gündür yağan yağmurlardan sonra inanın birer karış büyüdüler
Güzel kareler var umarım beğeneçeksiniz |
Emeğinize sağlık sn. Ahmeter
|
5 Eklenti(ler)
Saat 10 ,bahçeyi bırakıp eve odaya girmeye mecbur kalıyoruz yüksek nem bitkilere ne kadar iyi ise bizlere sıkıntı veriyor
Sabah çektiğim resimler iyi günler |
Amerikan beyaz kelebeği
1 Eklenti(ler)
Resim bu gün çekilmiştir
Dut ağaçı harıç bütün ağaçların kurumasına yol açmaktadır Adapazarı Bolu çivarında yayılmaya başlamıştır Derhal ilaçlama bilhassa elma ve fındık bahçeleri Resim Elma ağaçı |
Alıntı:
|
Teşekkürler
Sayın Ergin,
Uyarınız için teşekkür ederiz. Yazınızı okuduktan sonra burada (https://www.researchgate.net/profile...d265c0d75b.pdf ) Amerikan Beyaz kelebeği için tanıtım ve mücadele yöntemleri konusunda oldukça yeterli bilgi buldum. Ben de bahçemde eğer tespit edersem uygun yöntemlerini deneyeceğim. Güzel ötesi, mükemmel bahçenizi sürekli takip eden biri olarak bu bahane ile size yazmaya karar verdim. Sağlıklı, mutlu günler dilerim. |
Hoş geldiniz
2 Eklenti(ler)
Osman bey Teşekkür ederim her zaman beklerim
Emekli olduğum zaman 20 sene oldu Adapazarında bir yer aldım içinde fındık elma ve çeşitli meyva ağaçları var bu böcek her sene bu aylarda geliyor Önümüzdeki hafta ilaçlama yapılacak İyi günler dilerim |
Iyi haftalar
2 Eklenti(ler)
Doğanın güzelliğine ister istemez kendinizi kaptırıyorsunuz ve , hele yeni bir toprak sahibi olmuşsanız
Havaların ısınmasıyla yaptığınız çalışmalar sizi yorabilir insan kendini kaybediyor Güneşte fazla kalmamayı ,yapacağınız işlere bir yardımcı bulmaya öneriyorum Herkese kolay gelsin |
Alıntı:
|
Iyi günler
2 Eklenti(ler)
Toprak sahibi olmak arzulanan bir his ,emeklilikte güzel bir uğraş Şehir içinde pahalı yaklaşılmıyor Meçburen uzak yerlere bakıyorsunuz
Artık trafik sorunu her şehirde var Bir bahçeniz olsun eşinizde meraklıysa hiç korkmayın Benim de bahçem oldu haberlerini duymak arzusuyla iyi günler |
4 Eklenti(ler)
Nilüfer
Ada begonvili Hosta İsmi aklıma gelmiyor |
3 Eklenti(ler)
Bahçe düzenlemesinde
Manolya dikerseniz bütün yaz her gün bu yapraklak dökülecek Bahçeye bir şıklık veriyor bu taşlar Ağaç altlarına arap saçı sizi kara topraktan kurtarıyor |
Anormal sıçaklıklar
3 Eklenti(ler)
İstanbulda aşırı sıcaklık yaşıyoruz
Her sene bahçede aynı yerlere diktiğimiz çiçekler bu sıcaklığa dayanamıyorlar Cam güzelleri ne kadar su verseniz kuruyorlar Yeni begonvil ,yaprakları simsiyah oluyor Sardunyaları mecburen gölgeye aldık Çimenler sararmaya başladı Moralimizde bozulmaya başladı Hayırlısı olsun |
1 temmuz
5 Eklenti(ler)
Bitkiler için zor bir ay fazla ilgi istiyorlar hepsinin su ve sıcaklık arzuları değişik Siz bir doğa aşığı iseniz bu isteklerini kırmayacaksınız
Begonviliniz menekşeniz nilüferiniz varsa kıraçakmısınız Yoksa sizde hiçbiri mi yok ? Domates olmadan olurmu pembe domates ,yürek domates benim resmimi çekme dedi |
5 Eklenti(ler)
Doğa sevdalılarına
|
3 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
Ahmeter bahçe
5 Eklenti(ler)
Beraber bakabiliriz
|
5 Eklenti(ler)
Bir yaz geçiyor
|
Günlerden salı
1 Eklenti(ler)
Bu sabah bu güzeli gördüm ,selamlaştık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025