![]() |
Alıntı:
https://www.youtube.com/watch?v=s61P0bbMgfI |
Evet sayın ahmeter, kışın -8, - 10 olduğu zamanlar da oluyor, ne kadar sarsam, korumaya özen de göstersem yaşamıyorlar.
Kışa dayanıklı türü için Büyükada'da satışını yapan beye de gitmiştim ama o da yaşamadı. |
1 Eklenti(ler)
,,,,,
Çiçek yetiştirmek hayata bağlılık göstergesidir Çiçekçiden 2 saksı çiçek alıp su vermek değildir İnternette gezinip hal hatır sormak ,muhabbet etmek değildir Çiçek sizden bilği ister , ilği ister yoksa solar gider |
osmanlı çileği
1 Eklenti(ler)
Saklıyorum çünki komşularım benden evvel tadına bakıyorlar
|
orkideler
1 Eklenti(ler)
Özel serada özel servis yapılıyor
Üyemiz bir hanım özendi orkide yetiştirmeye başladı şimdi hepsini devretmiş gittim gördüm üzüldüm |
Canım arım
1 Eklenti(ler)
Üstü başı polen tozu içinde aman gitme sana ihtiyacımız var
|
Portakal çiçek açtı
1 Eklenti(ler)
,,,,ve taneye geldi
|
Gül
1 Eklenti(ler)
Gül gül ki güller açsın
|
1 Eklenti(ler)
,,,,
|
1 Eklenti(ler)
....
|
Güzel bir ilkbahar geçiriyoruz
1 Eklenti(ler)
Yukarda bir evvel koyduğum geçe mumundan sonra sardunya bu günlerin keyfini yaşıyor yüksek yaz sıçaklarında keyfi kaçıyor biraz fazla suyunu kaçırırsanız kök çürüklüğü oluşuyor
Geçe mumunun en büyük özelliği kışı dışarda geçirmesi ve köklerinden yeni bitkileri oluşması tekrar buluşmak üzere |
Sayın ahmeter, bahçeniz her zamanki gibi çok güzel...hele gece mumlarına bayıldım...elinize sağlık... Daha önce size havuz yapabileceğimden bahsetmiştim. Bu hafta sonu küçük bir havuz yaptım bende... İçine nilüferimizi de yerleştirdik. Şimdi merak ediyorum biz yosunlaşmayı nasıl önleyeceğiz. Kimyasalların nilüfere zarar vereceği ve kesinlikle yosunlaşmayı önlemeyeceği söyleniyor... siz yosunlaşmayı nasıl önlüyorsunuz?
|
iyi günler
1 Eklenti(ler)
Bitkilere ve balıklara bir zararı yok rahatlıkla kullanabilirsiniz internette almak için bulabilirsiniz Selamlar
|
Arap saçı
1 Eklenti(ler)
Her gün bir bardak
|
Meteoroloji
4 Eklenti(ler)
uyardı yarın kuvvetli sağanak
Nilüferler sevinecek ancak diğer bitkilerin çiçekleri biraz hırpalanaçak |
2 Eklenti(ler)
çan ve geçe mumu
Geçe mumu bu sene bu ne güzellik senin resmini çekmeye doyamadım |
Alıntı:
bilirdim kendilerini hiç bir şey istemeden büyüyor bol bol da çiçek acıyor eklemeden gecemiycegim ezan cicegi diye akşam ezan larını bekledim açarken göreyim diye ama bizimki vakitlerden pek haberi yokmus,sabaha karşı gözlerden uzak aciyorlar.Hoşçakalin. |
Sayın Yıldız
1 Eklenti(ler)
Ziyaretiniz ve güzel cümleleriniz için teşekkür eder sık sık bekleriz iyi günler
|
Duygularınızı yazınız
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri seviyorsanız iki elle sarılıp kucaklayınız bilgi edininiz
|
Şakayık
1 Eklenti(ler)
Seni seven gönülde aç şakayık
|
Ilk çiçeğini verdi
1 Eklenti(ler)
Özelliği daha fazla açılıp dağılmaması , aynı şekilde 1 ay kalması gülüm hoş geldin
|
.....
|
3 Eklenti(ler)
,,,,,lobelia ,sera . Ada begonvil geçen senenin çeliği
|
1 Eklenti(ler)
Bu hafta isteklerinizin tümü kargoya verilmiştir Selam ve sevgiler
|
5 Eklenti(ler)
Baharın gülleri açtı Günaydın
|
Alıntı:
Kenarda ufacık bi mangal, içinde alevi geçmiş meşe ağacının köz ve külüyle dolu. Küllerin ortasını eşip iki kişilik bakır cezveyi koyup üzerini kül ile örtmeli. 15-20 dk. da anca olur zaten. Uzanmalı tekrar şezlonga. Aslında şezlong yerine ahşap tv koltukları var, minderini dolgun olursa onlar daha iyi, daha rahat ve yere yakın. Yere yakın olsun ki aşağı saldığımız parmaklarımızı havuzda gezindirebilelim... - Baharın gülleri açtı âh yine mahzûndur bu gönlüm - Etrafa neş'eler saçtı beyhûde geçti bu ömrüm - Âh gülemem gülemem hiç gülemem - Öyle sırdır âh bu derdim kimselere söyleyemem - Âh bu gönül - Kime canım dedim terkedip kaçtı - Üstelik başıma binbir dert açtı - Âh gülemem gülemem hiç gülemem - Öyle sırdır âh bu derdim kimselere söyleyemem - Âh bu gönül |
Ben evinizi kiralamak istiyorum Sn.Ahmeter.:pYoksa böyle bir bahçeye sahip olmam imkansız:eek:.Maşallah.
|
4 Eklenti(ler)
,,,,,,Terrarium G.S Kalanchoe clematis
|
Bu geçe yağmur yağmış
Çiçeklerde güzelleşmiş
|
3 Eklenti(ler)
,,,,,
|
Alıntı:
3.fotoğraftaki sarı çiçekli bitkinin adı nedir acaba? |
Alıntı:
bende onu çok seviyorum |
iyi akşamlarHer
1 Eklenti(ler)
.......Her taraf yeşillendi çiçeklendi sulama sisteminden ayrı elle sulamaya da başladık
Bu sene yalovayla beraber İstanbula çiçek yağıyor ve fiatlar bayağı düşük ,Sizde evinizi bahçenizi çiçeklendirin |
1 Eklenti(ler)
.....Bu günlerde İstanbulda doğa çok güzel pek tabii bütün çiçeklerde memnun
Siz Günaydın |
Terrarium
1 Eklenti(ler)
Kavanoz bahçe çalışmalarını takip edermisiniz Minyatür bahçeçilik
|
Terrarium
1 Eklenti(ler)
Sizleri bekliyorum
|
Houttuynia
1 Eklenti(ler)
Peysaj çalışmalarında süper bir bitki uzun ömürlü yaprakları değişik renklerde
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
1 Eklenti(ler)
,,,,,Akantus
Süper bir peysaj bitkisi gölge İstanbul için ideal |
Müthiş Emekler Sonucu ortaya çıkmış bu bütün güzellikler burda yeniyim ama iyiiki buradayım burdan feyz alacağım çok şeyler var.
İzmir Siemens Servisi 0850 333 24 42 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025