![]() |
Mor salkımınız şahane olmuş. Benim balkondaki mor salkim yaklaşık 40lt saksıda 3 yıldır henüz çiçeklenmedi😔
|
Mor salkım
4 Eklenti(ler)
Bu gün bütün güzelliği üzerinde 10 yaşında yere toprağa ekilmesini seviyor kuvvetli gıda istiyor
Eski bir İstanbul çiçeği beraber seyredelim |
Bahçeniz çok çok güzel,dilerim yeni günlerde hayatınızı böyle güzellikler getirsin,bende 1 yılı aşkın çiçeklerle uğraşıyorum, ya da onlar benle uğraşıyor bilemedim,geçtiğimiz pazartesi selluka ekimi yaptım, siz de görüp çok begenmistim,ayrıca bir küçük begonvil'im var saksida,saksı ve toprağını değiştirdim yapraklarda hafif sararma vardı, nasıl bir bakım yapmalıyım tecrübelerinizi paylasirmisiniz?
|
Bahçeniz çok güzel gerçekten net ve tertemiz bir görüntü,emeklerinizin karşılığını almissiniz.Maşallah.
|
Begonvil ve selluka
1 Eklenti(ler)
Sayın Yıldız hanım
İstanbulda yetiştirilmesi 2 zor bitki seçmişsiniz bitkiler Akdeniz bitkisi kışı siçak serada geçirmesi şart Forumda her 2 bitki hakkında geniş bilgi mevcut Mesajınızı düzeltmenize memnun oldum daha kolay bitkilerle şimdilik bitki sevginizi devam ettirmenizi tavsiye ederim Sormaktan çekinmeyin çünki o şekilde bilgi sahibi olunur Başarılar kolay gelsin |
Teşekkür ederim Syn:Ahmeter forumda da biraz acemilik yasiyorum,epey okudum forumda ama hani akıl akıldan üstündür sözünden yola çıkarak belki sizin basit gördüğünüz bir uygulama önemli bir fark yaratacaktır bitkilerde.
|
4 Eklenti(ler)
Havalar erkenden ısındı doğa her tarafta güzelliğini gösterdi biz doğayı ve çiçekleri seviyoruz
Bu gün senelerdir bahçeme uğramayan bir isim gördüm memnun oldum biz insanlarıda çok seviyoruz kımseyi kırmıyoruz Bahçeyi gezebilirsiniz hoş geldiniz |
Renkler bir harika, içim açıldı. Bir yandan da bahçe özlemim arttı... Emeklerinize sağlık, hepsi birbirinden özel...
|
Merhaba, 94. Sayfanızdaki ada begonvilini nasıl temin edebilirim acaba ? Büyük adadan aldığınız kişinin irtibat bilgileri var mı ?
|
2 Eklenti(ler)
,,,
|
Sayın Ahmeter söylediklernize katılıyorum bitki yetiştirmek yaşam demek hayat demek terapi demek ben bu bitkilerlen kanser hastasıydım allahıma bin şükürler üç seneden beri yaşıyorum atlattım bunların çoğunu çiçeklerime borçluyum Saygılarımla .
|
Gelin hanım
4 Eklenti(ler)
Bol çiçekli günler dilerim
|
2 Eklenti(ler)
Meraklıysanız her türlü soruyu sorabilirsiniz
Sayın Şenğün o fidanlık kapandı Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Gel şakayık sakın gitme ellee
|
1 Eklenti(ler)
Sen benim çiçeğimsin
|
1 Eklenti(ler)
FUJER
Kışın yumru toprak altında yaşıyor ve yeşillenmeye başladı |
1 Eklenti(ler)
Bir lav taşında yaşamlarını sürdürüyorlar
|
Günaydın
4 Eklenti(ler)
Yeni bir hafta başı iyi günler
Geçen sene haziran ayından çiçekler |
Clematiserin olduğu duvar çok güzel görünüyor. Bu kısım doğudan mi güneş aliyor acaba?
|
Sayın Samur
Clematisler seranın bir yüzünde seraya yazın gölge oluşturuyor sabah saat 8 güneş alıyor öğleden sonra 2 ye kadar yerlerinden memnunlar Selamlae |
3 Eklenti(ler)
,,,,,
|
Bu sabah
4 Eklenti(ler)
Hava güzel , çiçekler güzel sarı kız açmış sizinde gününüz güzel olsun
|
4 Eklenti(ler)
Havalar ısında seradaki begonvilleri bahçeye almaya başladık
|
Hosta
1 Eklenti(ler)
Bütün güzelliğini gösterdi
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün İstanbulda güneşimiz yoktu hava sıçak 24 bitkiler memnundular hava kararmadan fotoğrafladım
|
Meraklıysanız kavanoz bahçeye beklerim
1 Eklenti(ler)
Kavanoz bahçe
|
Iki sevgilim
1 Eklenti(ler)
Kelebek ve selluka
|
Mayıs papatyası
1 Eklenti(ler)
Kaybolmaya başlıyan mayıs papatyasını özel olarak yetiştiriyorum faydalarını GOOGLE okuyun şaşacaksınız iyi günler
|
1 Eklenti(ler)
Bekliyordum hoş geldin
|
1 Eklenti(ler)
Gül mü? gonca mı ?
|
1 Eklenti(ler)
Kuşum bekliyorum
Minyatur bahçeyede beklerim |
Ben sessiz kalıyorum
1 Eklenti(ler)
Siz konuşurmusunuz ,,,
|
Yeşili sevmek kendini sevmektir
2 Eklenti(ler)
Mugo bodur çam
Arap saçı |
1 Eklenti(ler)
Ve çiçekleri seviyoruz
|
iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Sebze tarla çalışmaları ,çiçek yetiştirenleri bastırdı bizler galiba yok oluyoruz
|
Papever rhoeas
1 Eklenti(ler)
Senin güzelliğini görmek için temmuz ayını heyecanla bekliyorum
Bir yıllık bir bitki Gelinçik |
Bahçenizin güzeliiği, onların emin ellerde olduğunu sergiliyor,ayrıca bilgi ve becerinin nelere kadir olduğunu da, emeklerinize sağlık.
|
Sayın Hozat
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim
Bahçemde açılmaz sizi görmezse çiçekler , iyi yazlar |
5 Eklenti(ler)
Bu gün bahçeden
Geçe mumu Hosta Orman gülü Clematis Açelya |
Harika renkler maşaallah. Kırmızı olanı bir an begonvil sandim. Ayyy çok güzel kırmızı begonvil diye bakarken açelya diye paylaştığınız o farkettim.😷
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025