![]() |
Çok teşekkür ederim Sn SDurul . Şu anda bahçe kış modunda.Sedirin minderlerini de hazırladıktan sonra göstermeyi planlıyorum.Baharda ancak.İyi geceler...
|
.Şu kanıya vardım ki güneşi seven çiçekler bile yakıcı sıcaktan rahatsız oluyorlar
Ben de aynı fikirdeyim.Yaz boyu açacak diye düşündüğüm çiçekler mayıs-haziran ve eylül -ekim ayların da çiçeklendiler. Sardunya bile sabah güneşini severmiş ( ner de okuduğumu hatırlayamadım ).Tabii bu izlenimlerimiz yazı çok sıcak geçen bölgeler için geçerli. |
Merhaba sayın imgelem, bahcenizi ilk defa gezdim tek kelimeyle muhteşem herşe en ince ayrıntısına kadar düşünmüsünüz ellerinize salık.
|
Evet sevgili nurcanabay..Tabii biz de yazları sıcak geçen yerlere giriyoruz.İzmir Ayvalık'dan 3-5 derece daha sıcak...
Sevgili sevimk teşekkür ederim güzel sözleriniz için.Daha yapacak çok iş var... |
çok güzel olmuş güle güle sağlıcakla kullanın
|
Teşekkürler Sn Berke..
Bahçemden tüm ağaçlar.net ailesinin yeni yılını kutluyor ve kendilerine Penguen Alex'in şarkısını armağan ediyorum. http://links.mailing.greenpeace.org/...DAS1&mt=1&rt=0 |
Alıntı:
Gercekten o mozaik köşesine bakınca içim gitti, hayranlıktan ;) Sanat eseri yaratmışsınız. Çok beğendim çokkk. Evinizde, çiçek güzelliğinde yaşamnızı dilerim. Sedirin bitmiş halini, merakla beklemekteyim:p |
sayın imgelem,
bahçeniz ve sabrınıza hayran olmamak mümkün değil. çalışmalarınızı keyifle izliyorum. bu arada; sizin ve yakınlarınızın yeni yılını kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım. |
Sn Osman45,Sn. Kenan Tunçer güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.Ben de mutlu yıllar dilerim.
|
1 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiçeğim açtı.Yeni köklendirdim sayılır.Çiçeği henüz bir adet ama birkaç tomurcuk daha var.
|
2 Eklenti(ler)
Birkaç kez Kalonche aldım ama yaşatamadım.Bunlar yeni aldıklarım.Umarım yaşatabilirim.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da apartman askılı sepet.Üstte birkaç renk sakız sardunya ekil.Alttakinde maviş.Sardunyalar çok gelişti ama nedense çiçek açmadı.İç mekanda ve sıcak olmasına rağmen.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
İstersen sen de bahçene şöyle basit bir mozaik yapabilirsin.Ben çok beğendim.Üstelik Benimki kadar zahmetli değil.. |
kamelya
2 Eklenti(ler)
Karadeniz'den getirdiğim kamelyam nihayat ilk goncasını ve rengini gösterdi.
|
1 Eklenti(ler)
Hemen arkasından açmaya hazırlanan tomurcuklar da var.
|
İnşaattan artan epey kalebodur var. Şu havalar bir açsa, yapacak iş cok. Sabah kar durdu diye sevinmiştim, şimdi başladı yeniden. Buraya bahar zor gelecek arkadaşım:(
Kamelyan pek güzel açmış. Ben bahceye dikmiştim, açmaya başladı. Benim kamelya katmersiz açıyor ama:( inşllah diğerleri daha güzel açar. Küvet havuzda beklemede şimdilik. Bakalım neye benzeyecek son hali. :))) Sevgiler ve bir kucak dolusu kar yolluyorum Ege ye:)) |
Sayın imgelem, bahçeniz her zamanki gibi çok güzel.Güzel eserlere imza atmışsınız.Sardunylalar ve kalenço çok güzel.Kamelyalarınız ise beyaz da hasatalık var gibi geldi.Geçen sene benimki öyle olmuştu.açmadan döküldüler.inşallah sizinkiler öyle olmaz.Tam hatırlayamadım ama ya fazla sudan **** demir eksikliğinden olacak diye düşünüyorum.
|
Sayın İmgelem bahçenize hiç uğramamışsınız.Umarım yakında yine bize güzel bahçenizi gösteririsiniz .
|
Sayın imgelem; Bu bahçeyi bugün aktif görünce farkettim. Taş zeminli sedir'e ve mozaik çalışmanıza âşık oldum. Ah o kaplumbağa çalışmasına da söylenecek söz kalmadı artık. Ben de mozaik çalışması planlıyorum, fakat hobi malzemeleri satan yerlerden hazır renkli mozaik taşları alacaktım. Doğal taşlarla bu kadar güzel şeyler ortaya çıkacağını düşünmemiştim. İnanın zevkiniz konusunda hayran kaldım. Şu sediri kopya çekmeyi planlıyorum. Harikasınız, ne diyeyim... Ufkumuzu açacak fikirlerinizin devamını dilerim. ;)
Sağlıcakla Kalın... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025