![]() |
Sayın Murtan,
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Çünkü herkesin hayallerinde yaşattığı fakat bir türlü bulamadığı bahçeli, küçük evi bulmuşsunuz. Umarım burada huzurlu ve muylu bir şekilde yaşantınızı sürdürürsünüz. Bahçeniz de çok geniş. Küçük de olsa bir havuz veya şelale tavsiye ederim. Su sesi bahçenize kuşları çekecektir ve cıvıl cıvıl kuş sesleri ile oldukça şen bir bahçeniz olacaktır. Ayrıca stresi alır. Herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle... |
Sn Murtan ne şirin ne güzel bir bahçe, evinizde öyle.Sağlık güzel günler geçirsiniz inşallah,Bayıldım.
|
Sn.limon, teşekkür ederim.Sebze bahçesi bir aksilik olmazsa bu hafta sonu fidelerle buluşacak.Tabi yine baş köşede pembe domatesler yerini alacak.
|
Sayın Alihan34, Hayalimi gerçekleştirebilmek fırsatını bana veren Allah'a hergün şükrediyorum bunun için, Havuz ve su sesi konusunda haklısınız çok yakışır, tabi zamanla yerini alcaktır diye düşünüyorum. Sizinde herşey gönlünüzce olsun.
|
Sayın dağ çiği, güzel yorumunuz ve dilekleriniz için çok teşekkürler.
|
Sayın murtan, emeklerinizin karşılığını görmenize sevindim.
Biz bahçemize üç kez çimlendirme çalışması yapmış, üçüncüsünde başarılı olabilmiştik. Her şey çok güzel ve doğal görünüyor :-)). Ellerinize sağlık. |
Teşekkür ederim sayın Özbey,Benim çim işindeki başarım uzmanlıktan değilde iklim,toprak ve iyi tohumun bir araya gelmesi ile alakalı gibi geliyor bana.
|
5 Eklenti(ler)
Geçen seneden kareler...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı..
|
evinize,bahçenize,pofuduk çimlerinize bayıldım...
|
ikinci sayfadaki resimler masallari andiriyor, hersey harika...
kiraz agacinda asilan saksidaki mor cicek acem halisi midir ? merak ettim... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025