![]() |
Alıntı:
|
Bitti... Baştan sona büyük bir zevkle gezdim bahçenizi Sevgili çiçeksever. Doğanız, manzaranız, evinizin mimarisi, sizler, bahçeniz, çiçekleriniz, karlarınız, ceylanlarınız, odunlarınız... Yani herşey mükümmel, bayıldım, çok hoşuma gitti. Allah'ım bozmasın; daim etsin inşallah sevgili çiçeksever.
Paylaşımlar için çok teşekkürler; bundan sonrasını da bekleriz. |
Alıntı:
|
Merhaba sevgili ciceksever70.
Nasilsiniz? Umarim iyisinizdir. Arkadaslarin bahce sayfalarini gezerken sizin bahcenizi merak ettim dogru. Bu yil avusturyaya cok kar yagdi, kac gündür de durmuyor yine, kim bilir nekadar güzel bir manzara vardir sizin bahcede. Kendinize iyi bakin, Sevgiler..... |
5 Eklenti(ler)
Herkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra paylasacagim yeni bir seyler var nihayet. Uzak kalmamin nedenlerinden biri de bir yenilik olmadikca ayni görüntüleri tekrarlamak istemememdi. Iki diger neden de artik bilgisayar önünde oturarak zaman gecirecegime hareket ederek zaman geciriyorum ve spor yapiyorum. Ayrica kis sonunda büyük bir insaattan ciktik, evimizin isi yalitimi yenilendi ve sivandi, beton yerine parke taslari kondu ve üst kat balkonumuz genisledi. Belgesel gibi bastan sona resimledim merak edenleriniz icin bu isi yalitimi nasil bir sey diye.
|
4 Eklenti(ler)
Resimlerin devami...
|
5 Eklenti(ler)
Resimler biraz fazla kusura bakmayin ama her evresini eklemeye calistim.
|
5 Eklenti(ler)
Resimler...
|
5 Eklenti(ler)
Malzemelere bahcenin ortasina indikce benim de yüregime indi...
|
5 Eklenti(ler)
Bittigine inanamiyorum. Bir an hayatimizi iscilerle devam ettirecekmisiz gibi geldi.
|
5 Eklenti(ler)
Ve son resimler... Boyutlarini kücültür kücültmez bitki resimleri de ekleyecegim.
|
Elinize saglik. Cok Guzel olmus .)))
|
Gülr güle oturun :) Bayılırım tadilat yapmaya, resimleri de bir o kadar zevkle izledim.. ;)
|
Tadilat benim için gerilim dolu günler demektir :)....ama bittiğinde de büyük bir huzur duyarım .Sizin de neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.Güle güle oturun.
|
Alıntı:
|
Bu evi, bahçeyi çok özlemiştim. Beklediğimdende nefis bir ev çıktı karşıma. Sağlık içinde sefasını sürersiniz inşallah. Baksanıza bıcırıklar keyfini çıkarmaya başlamışlar bile.:p
Bahçe çok zarar görmüşe benzemiyor. Korkulan olmamış sanırım. Yaz boyunca, o güzel bitkilerinizi görebileceğim için çok mutluyum. Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bahcenizi zevkle izledim benim hikayemde sizinkiyle ayni insan herseyiyle kendi yapinca evi bahcesi cocugu gibi oluyor güle güle oturun
|
Sevgili ciceksever'im, nerelerdesin, bahçen cıvıl cıvıl olmuştur şimdi, yeni fotoğraflar ekle de özlem giderelim.
|
Sevgili çiçeksever70 gelmişsiniz hoşgelmişsiniz ben geldiğinizi görmekte gecikmişim. :( Özür. En son üçüncü bebeğinizin dünyaya gelişi (Maşallah büyümüş) döneminde kalmıştım. Ve inanın büyük keyf alarak, zevkle bahçe sayfanızı gezmiş idim. Tadilatlar yaptırmışsınız çok da güzel olmuş, güle güle oturun inşallah. Ve bundan sonraki paylaşımlarla devam diyelim inşallah.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025