agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

umutyolcusu 15-09-2011 09:53

Ben diyecektim ki ayın Uzaylı benden önce davranmış,kızınız size çok benziyor maşaallah,inşaallah gaz sorununu en kısa zamanda atlatırsınız,kolay gelsin.

umutyolcusu 15-09-2011 09:54

Ben diyecektim ki sayın Uzaylı benden önce davranmış,kızınız size çok benziyor maşaallah,inşaallah gaz sorununu en kısa zamanda atlatırsınız,kolay gelsin.

jineop 15-09-2011 13:01

Güzel kızımızın tatlı annesi merhaba,
melisayı denedin mi ya da papatya çayını?

ciceksever70 15-09-2011 13:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 859517)
Güzel kızımızın tatlı annesi merhaba,
melisayı denedin mi ya da papatya çayını?

Henüz denemedim arkadasim bildigimiz poset caylardan mi yapacagim? Milupanin rezenesini iciyor arada.

ciceksever70 15-09-2011 13:29

Tesekkür ederim sevgili uzayli ve umutyolcusu. Ben de kendi bebekligime benzetiyorum. Sevgili uzayli simdi bile bize oyuncak cikti. Abileriyle giydirip giydirip resim cekiyoruz.

Sevgi Durul 15-09-2011 13:29

Sevgili çiçeksever, son eklediğiniz çiçeğinize maşallah diyorum, çok şeker. Mis gibi de kokuyordur şimdi, bu benzersiz çiçek. Arkadaşı ellibeş günlük oldu. Aynı şikayetler hemen hemen bizde de var.:dilli: Rezene çayını, hem Karya hem siz için.;) Sütünüzden ona geçer.:p Bizimkiler öyle yapıyor da. Yararını gördüler. :)
Sevgiyle...

ciceksever70 15-09-2011 13:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 859534)
Sevgili çiçeksever, son eklediğiniz çiçeğinize maşallah diyorum, çok şeker. Mis gibi de kokuyordur şimdi, bu benzersiz çiçek. Arkadaşı ellibeş günlük oldu. Aynı şikayetler hemen hemen bizde de var.:dilli: Rezene çayını, hem Karya hem siz için.;) Sütünüzden ona geçer.:p Bizimkiler öyle yapıyor da. Yararını gördüler. :)
Sevgiyle...

Haklisiniz sevgili SDurul. burada emzirme cayi diye melisa, rezen, anason gibi bitkilerden olusan caylar var onlardan iciyorum. Ama yine de aksamlari huysuz, gündüz de cok kisa kisa süreler uyuyor. Umarim zamanla düzelir. Sevgiler.

Orhan Özbilgiç 19-09-2011 22:31

Ben bu fotoları yeni gördüm. İlkine bakıyorum. Bu kız resmen gülüyor be annesi.:D
Hadi bir kehanette bulunayım. Bu kız çoook canlar yakacak. :p
Allah nazardan saklasın. Çok tatlı.

ciceksever70 25-09-2011 17:15

5 Eklenti(ler)
Tesekkür ederim Orhan bey. Artik düzenli olarak foruma giremiyorum mesajlari gec yanitlarsam kusuruma bakmayin.
Kapinin önündeki bahceme bile cikamiyorum, son günlerde tek yapabildigim bir iki caliyi budayip elimdeki nergis ve sümbül soganlarini ekmek oldu. Bahce halâ coskulu bir halde oldugu icin pek kis toparlanmasi yapamadik. Sizlerle bir kac sonbahar görüntüsü paylasmak istedim.

ciceksever70 25-09-2011 17:19

5 Eklenti(ler)
Güller tüm kara leke ve pas hastaligina ragmen acmaya devam ediyor. Veeee nihayet üc yil sonra passifloramin ciceklerini görebildim. Yaz ortasinda cimlendirdigim adacaylarim da büyüyor.

ciceksever70 25-09-2011 17:22

5 Eklenti(ler)
Passiflorayi beklememe degdi. Fazla inip bakamiyorum ama cok cok güzel.

ciceksever70 25-09-2011 17:25

4 Eklenti(ler)
Adacayi ve sevgili Fikreteren`in gönderdigi medine dügmeleri. Cok nadide bir cicek umarim tohum toplayabilirim.

gülsu 26-09-2011 07:47

sn çiçeksever70 bebeğiniz çok tatlı Maşallah. Güle güle büyütün. Allah acı keder göstermesin. Bahçeniz her dönem başka güzel duruyor. Yaza bebekte büyür. Artık beraber bahçede gül budarsınız. Sağlıklı günler dileğiyle. Hoşçakalın.

ciceksever70 26-09-2011 17:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülsu (Mesaj 863139)
sn çiçeksever70 bebeğiniz çok tatlı Maşallah. Güle güle büyütün. Allah acı keder göstermesin. Bahçeniz her dönem başka güzel duruyor. Yaza bebekte büyür. Artık beraber bahçede gül budarsınız. Sağlıklı günler dileğiyle. Hoşçakalın.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Aslinda bahce dogumdan sonra cok daginik kaldi düzenli olarak bicemiyoruz ve toparlanacak cok sey var ama detaylari cekip biraz hile yapiyorum. Umarim ilkbaharda hersey yerli yerine oturur yine.

jineop 26-09-2011 18:49

Herşey hala çok güzel, ellerinize sağlık.

cemo 26-09-2011 20:08

En çok, senin medine düğmesi kızına bayıldım ben. Allahım o saçlar ne ya..maşallahh.
Saçlı cocuk doğuramadım, içimde uktedir hala. :)) Ya o yanaklar kırkbin kere maşallah canım.
Sevgiyle, güzelikler arasında koca bir ömür yaşasın kızımız.

ciceksever70 27-09-2011 07:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 863379)
Herşey hala çok güzel, ellerinize sağlık.

Tesekkür ederim arkadasim, esimin cabasiyla...Bu yil insanüstü bir gayretle hem ise gidiyor hem evde bana yardimci oluyor hem bahceyi cekip ceviriyor. Ben de artik onu kestin bunu bictin diye dirdir etmiyorum. Eve tasindigimizda 15 yil boyunca el sürülmemis bahceyi adam ettik, bir sezonda ihmal de edilse baharda toparlarim diye kendimi avutuyorum.

ciceksever70 27-09-2011 07:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 863411)
En çok, senin medine düğmesi kızına bayıldım ben. Allahım o saçlar ne ya..maşallahh.
Saçlı cocuk doğuramadım, içimde uktedir hala. :)) Ya o yanaklar kırkbin kere maşallah canım.
Sevgiyle, güzelikler arasında koca bir ömür yaşasın kızımız.

Tesekkür ederim Cemo`cugum, cok tatli gercekten. Bizi cok yoruyor ama artik iyice gülücükler yapip bize laf yetistirmeye calisiyor, herseyi unutuyoruz. Benim cocuklarin hepsi sacli dogdu, burada da sarisin cocuklar genelde sacsiz dogduklari icin cok ilgi cekiyor. Nereye gitsek aaa bebegin sacina bak dedikce insanlar nazar degecek diye icim gidiyor.

nergis akasya 08-10-2011 07:48

Merhabalar nasılsınız aranıza yeni katıldım.Bahçeniz muhteşem ellerinize sağlık.bende çok seviyorum doğayı şunu söylemek istiyorum doğayı sevmek yetmez ona aşık olmak gerekir.Ben renklere kokulara şekillere aşığım.çok beğendim bahçenizi çocuklarınızla eşinizle çok mutlu olun bahçenizde.sürekli sizi takip edeceğim.Yalovadan selam ve sevgiler gönderiyorum.

ciceksever70 08-10-2011 11:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nergis akasya (Mesaj 867508)
Merhabalar nasılsınız aranıza yeni katıldım.Bahçeniz muhteşem ellerinize sağlık.bende çok seviyorum doğayı şunu söylemek istiyorum doğayı sevmek yetmez ona aşık olmak gerekir.Ben renklere kokulara şekillere aşığım.çok beğendim bahçenizi çocuklarınızla eşinizle çok mutlu olun bahçenizde.sürekli sizi takip edeceğim.Yalovadan selam ve sevgiler gönderiyorum.

Cok tesekkür ederim güzel sözleriniz icin. Yalova bitki yönünden sansli bir il. Hemen her bitkiye ulasma sansiniz vardir diye düsünüyorum. Aramiza hosgeldiniz. Sevgiler.

jineop 08-10-2011 12:16

Sevgili arkadaşım, yavaş yavaş aramıza yine dönüyorsun bu çok güzel. Prensesimi öpüyorum.

ciceksever70 08-10-2011 12:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 867598)
Sevgili arkadaşım, yavaş yavaş aramıza yine dönüyorsun bu çok güzel. Prensesimi öpüyorum.

Lir`cim kizim sabahlari uyuyor cok sükür ben de biraz bahceyi toparliyorum. Bisme islerimiz bicti simdi sebze bahceleri ve saksilarin toparlanmasi kaldi. Marketlere 1-2 euroya kislik calilar gelmeye baslasi, bosalan saksilara onlari ekeyim diyorum kisin biraz bitki göreyim etrafta. Bu aralar skimmia, gaultheria, pieris gibi bitkiler gelecek. Gaultheria ve pieris saksida kisi geciriyor.

jineop 08-10-2011 12:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 867617)
Lir`cim kizim sabahlari uyuyor cok sükür ben de biraz bahceyi toparliyorum. Bisme islerimiz bicti simdi sebze bahceleri ve saksilarin toparlanmasi kaldi. Marketlere 1-2 euroya kislik calilar gelmeye baslasi, bosalan saksilara onlari ekeyim diyorum kisin biraz bitki göreyim etrafta. Bu aralar skimmia, gaultheria, pieris gibi bitkiler gelecek. Gaultheria ve pieris saksida kisi geciriyor.

Pierislerim yılardır bahçede -12 lerde bile. 3 çeşidindende var. Toprağa ekebilirsin. -28 derecelere dayanıklı;)

ciceksever70 08-10-2011 14:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 867618)
Pierislerim yılardır bahçede -12 lerde bile. 3 çeşidindende var. Toprağa ekebilirsin. -28 derecelere dayanıklı;)

Toprakta da var ama gecen yil denemek icin bir tane saksiya ekmistim. Bu yaz bir tanesi tütün ciceklerinin altinda havasiz kalmis pek bir garip oldu. Umarim düzelir. Ektigimiz cicekler büyüyüp yayilinca aralarda gözden kacanlar da oluyor. :D Ama pieris cok zarif bir bitki cok seviyorum.

ciceksever70 10-10-2011 10:24

5 Eklenti(ler)
Bu hafta havalar iyice sogudu. Gün icinde 6-8 derece arasi oluyor, gece daha da düsüyordur. Sabah kizcagizimla abisini yuvaya biraktik, artik elimde bebek arabasi var daha mobil hale geldim ya kim tutar beni? Hemen kendime yeni sonbahar cicileri aldim. Böylece sezonluklarin saksilarina bunlari ekip kisin da biraz yesillik görecegim. Yeni cicilerim skimmia, euonymus, pieris, leucothoe, vazgecemedigim erikalar ve gaultheria. Gaultheria bir tane kalmisti cok da pejmürde bir haldeydi kiyamadim aldim. Kimbilir belki bizim bahceyi sevip kendine gelir.

ciceksever70 10-10-2011 10:25

1 Eklenti(ler)
Ve gaultheria...

berrinb 10-10-2011 13:36

Sevgili Çiçeksever70 ,maşaallah kızımız büyümüş , saçları harika...Çok güzel bir kız olacağından hiç şüphe yok... Bu arada bahçenizdeki çiçekler de aynı güzelliği sürdürüyorlar...Mor patlarınız ve medineleriniz harika... Birde yeşil ve mor yapraklı bir bitki dikkatimie çekti çok orjinal bir görüntüsü var...İsmi nedir.İlk görüyorum.......
Ellerinize sağlık...Bebeğinize ve size sakin huzurlu günler dilerim...Sevgiler.....

ciceksever70 10-10-2011 14:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 862966)
Adacayi ve sevgili Fikreteren`in gönderdigi medine dügmeleri. Cok nadide bir cicek umarim tohum toplayabilirim.

Berrin hanim bu resimdeki bitkiyi mi sordunuz? Salvia horminum, bir adacayi cesidi. Agustos`ta tohumlarini ektim cok cabuk cimlenip ciceklendi. Toplu halde ekilirse daha da güzel görünecegine inaniyorum. Sevgiler.

ciceksever70 12-10-2011 10:24

5 Eklenti(ler)
Burada simdi kestane zamani. Insanlar akin akin kestane yapilan yerlere kosturur, bahcelerde kestaneler yapilir. Biz de gecenlerde üzüm baglarinin tepesinde bir restoranin bahcesine kestane yemeye gittik. Resimleri sizlerle paylasmak istedim. (Bu arada evde cadi gibi olan kizim üzüm baglarinin arasinda misil misil uyudu).

ciceksever70 12-10-2011 10:32

5 Eklenti(ler)
Resimlere devam...

ciceksever70 12-10-2011 10:34

5 Eklenti(ler)
Resimler...

ciceksever70 12-10-2011 10:36

1 Eklenti(ler)
Ve son bir tane daha...

dağ çiği 12-10-2011 20:12

Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.

Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün.

ciceksever70 13-10-2011 07:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği (Mesaj 869179)
Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.

Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün.

Cok tesekkür ederim sevgili Dagcigi. Sahip oldugumuz en degerli sey ailemiz. Yabanci bir ülkede olunca aile birbirine daha cok baglaniyor, destek oluyor. Cocuklar büyüyene kadar doya doya her anlarini yasamak istiyoruz. Bu bir daha geri gelmeyecek bir zaman cünkü. Sevgiler.

günebakan 13-10-2011 08:20

Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah:)

KAPTANzst 13-10-2011 09:09

Selam.
Gerçekten güzel bir yermiş.
Karadeniz kadar olmasada:p Yeşil bir doğa.
Görüntüler için teşekkürler
Yağmurlu bir günde içim açıldı
1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika

ciceksever70 13-10-2011 10:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 869328)
Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah:)

Benim icin de O dünyanin en güzel kizi sevgili günebakan...

ciceksever70 13-10-2011 10:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi KAPTANzst (Mesaj 869353)
Selam.
Gerçekten güzel bir yermiş.
Karadeniz kadar olmasada:p Yeşil bir doğa.
Görüntüler için teşekkürler
Yağmurlu bir günde içim açıldı
1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika

Sevgili kaptanzst, burasi Avusturya`nin Toskana`si olarak anilan bagcilik bölgesi. Nereye baksaniz ucsuz bucaksiz üzüm baglari görürsünüz. O yüzden fazla ormanlik alan yok. Ancak Karadeniz ormanlarini andiran büyük ormanlar var yerlesim bölgeleri hep ormanlik alanlara yakin zaten. Iklimi ve bitki örtüsü de Karadeniz`e cok benziyor. Mahalle gibi dediginiz kücük bir köy. Burasi cok daglik bir ülke oldugu icin daglarin arasinda irili ufakli köylere rastlamak mümkün. Birkac büyük sehir disinda hayat hep doganin icinde geciyor. Düzenlerini o sekilde kurmuslar. Anadolu`da olan dag köylerinden burayi ayiran yasam kalitesi ve refah düzeyi. Keske ülkemizde de hersey bu kadar düzenli olsa... Sevgiler.

loveflower 13-10-2011 13:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 869369)
Sevgili kaptanzst, burasi Avusturya`nin Toskana`si olarak anilan bagcilik bölgesi. Nereye baksaniz ucsuz bucaksiz üzüm baglari görürsünüz. Birkac büyük sehir disinda hayat hep doganin icinde geciyor. Düzenlerini o sekilde kurmuslar. Anadolu`da olan dag köylerinden burayi ayiran yasam kalitesi ve refah düzeyi. Keske ülkemizde de hersey bu kadar düzenli olsa... Sevgiler.

Sevgili çiçeksever70, çok haklısınız, keşke bu düzen bizde de olsa. Malesef daha önce de konuştuğumuz gibi biz düzenlemek yerine talan ediyoruz güzelliklerimizi.
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz.

Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın.

ciceksever70 13-10-2011 20:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 869422)
Sevgili çiçeksever70, çok haklısınız, keşke bu düzen bizde de olsa. Malesef daha önce de konuştuğumuz gibi biz düzenlemek yerine talan ediyoruz güzelliklerimizi.
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz.

Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın.

Cok tesekkür ederim sevgili loveflower.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025