![]() |
Ben diyecektim ki ayın Uzaylı benden önce davranmış,kızınız size çok benziyor maşaallah,inşaallah gaz sorununu en kısa zamanda atlatırsınız,kolay gelsin.
|
Ben diyecektim ki sayın Uzaylı benden önce davranmış,kızınız size çok benziyor maşaallah,inşaallah gaz sorununu en kısa zamanda atlatırsınız,kolay gelsin.
|
Güzel kızımızın tatlı annesi merhaba,
melisayı denedin mi ya da papatya çayını? |
Alıntı:
|
Tesekkür ederim sevgili uzayli ve umutyolcusu. Ben de kendi bebekligime benzetiyorum. Sevgili uzayli simdi bile bize oyuncak cikti. Abileriyle giydirip giydirip resim cekiyoruz.
|
Sevgili çiçeksever, son eklediğiniz çiçeğinize maşallah diyorum, çok şeker. Mis gibi de kokuyordur şimdi, bu benzersiz çiçek. Arkadaşı ellibeş günlük oldu. Aynı şikayetler hemen hemen bizde de var.:dilli: Rezene çayını, hem Karya hem siz için.;) Sütünüzden ona geçer.:p Bizimkiler öyle yapıyor da. Yararını gördüler. :)
Sevgiyle... |
Alıntı:
|
Ben bu fotoları yeni gördüm. İlkine bakıyorum. Bu kız resmen gülüyor be annesi.:D
Hadi bir kehanette bulunayım. Bu kız çoook canlar yakacak. :p Allah nazardan saklasın. Çok tatlı. |
5 Eklenti(ler)
Tesekkür ederim Orhan bey. Artik düzenli olarak foruma giremiyorum mesajlari gec yanitlarsam kusuruma bakmayin.
Kapinin önündeki bahceme bile cikamiyorum, son günlerde tek yapabildigim bir iki caliyi budayip elimdeki nergis ve sümbül soganlarini ekmek oldu. Bahce halâ coskulu bir halde oldugu icin pek kis toparlanmasi yapamadik. Sizlerle bir kac sonbahar görüntüsü paylasmak istedim. |
5 Eklenti(ler)
Güller tüm kara leke ve pas hastaligina ragmen acmaya devam ediyor. Veeee nihayet üc yil sonra passifloramin ciceklerini görebildim. Yaz ortasinda cimlendirdigim adacaylarim da büyüyor.
|
5 Eklenti(ler)
Passiflorayi beklememe degdi. Fazla inip bakamiyorum ama cok cok güzel.
|
4 Eklenti(ler)
Adacayi ve sevgili Fikreteren`in gönderdigi medine dügmeleri. Cok nadide bir cicek umarim tohum toplayabilirim.
|
sn çiçeksever70 bebeğiniz çok tatlı Maşallah. Güle güle büyütün. Allah acı keder göstermesin. Bahçeniz her dönem başka güzel duruyor. Yaza bebekte büyür. Artık beraber bahçede gül budarsınız. Sağlıklı günler dileğiyle. Hoşçakalın.
|
Alıntı:
|
Herşey hala çok güzel, ellerinize sağlık.
|
En çok, senin medine düğmesi kızına bayıldım ben. Allahım o saçlar ne ya..maşallahh.
Saçlı cocuk doğuramadım, içimde uktedir hala. :)) Ya o yanaklar kırkbin kere maşallah canım. Sevgiyle, güzelikler arasında koca bir ömür yaşasın kızımız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar nasılsınız aranıza yeni katıldım.Bahçeniz muhteşem ellerinize sağlık.bende çok seviyorum doğayı şunu söylemek istiyorum doğayı sevmek yetmez ona aşık olmak gerekir.Ben renklere kokulara şekillere aşığım.çok beğendim bahçenizi çocuklarınızla eşinizle çok mutlu olun bahçenizde.sürekli sizi takip edeceğim.Yalovadan selam ve sevgiler gönderiyorum.
|
Alıntı:
|
Sevgili arkadaşım, yavaş yavaş aramıza yine dönüyorsun bu çok güzel. Prensesimi öpüyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu hafta havalar iyice sogudu. Gün icinde 6-8 derece arasi oluyor, gece daha da düsüyordur. Sabah kizcagizimla abisini yuvaya biraktik, artik elimde bebek arabasi var daha mobil hale geldim ya kim tutar beni? Hemen kendime yeni sonbahar cicileri aldim. Böylece sezonluklarin saksilarina bunlari ekip kisin da biraz yesillik görecegim. Yeni cicilerim skimmia, euonymus, pieris, leucothoe, vazgecemedigim erikalar ve gaultheria. Gaultheria bir tane kalmisti cok da pejmürde bir haldeydi kiyamadim aldim. Kimbilir belki bizim bahceyi sevip kendine gelir.
|
1 Eklenti(ler)
Ve gaultheria...
|
Sevgili Çiçeksever70 ,maşaallah kızımız büyümüş , saçları harika...Çok güzel bir kız olacağından hiç şüphe yok... Bu arada bahçenizdeki çiçekler de aynı güzelliği sürdürüyorlar...Mor patlarınız ve medineleriniz harika... Birde yeşil ve mor yapraklı bir bitki dikkatimie çekti çok orjinal bir görüntüsü var...İsmi nedir.İlk görüyorum.......
Ellerinize sağlık...Bebeğinize ve size sakin huzurlu günler dilerim...Sevgiler..... |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Burada simdi kestane zamani. Insanlar akin akin kestane yapilan yerlere kosturur, bahcelerde kestaneler yapilir. Biz de gecenlerde üzüm baglarinin tepesinde bir restoranin bahcesine kestane yemeye gittik. Resimleri sizlerle paylasmak istedim. (Bu arada evde cadi gibi olan kizim üzüm baglarinin arasinda misil misil uyudu).
|
5 Eklenti(ler)
Resimlere devam...
|
5 Eklenti(ler)
Resimler...
|
1 Eklenti(ler)
Ve son bir tane daha...
|
Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.
Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün. |
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah:)
|
Selam.
Gerçekten güzel bir yermiş. Karadeniz kadar olmasada:p Yeşil bir doğa. Görüntüler için teşekkürler Yağmurlu bir günde içim açıldı 1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz. Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025