![]() |
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever70 harika kar ,kış manzaralarınız için çook teşekkürler..Tabloluk yerler ...Ne güzel, vallahi bana göre çok şanslısınız...Güle güle tadını çıkarınız:))
Yeni yılınız kutlu olsun,eşiniz ve güzel bebeklerinizle beraber mutlu, sıhhatli başarılı bir yıl dilerim canı. selamlar sevgiler ..:)) |
Sevgili çiçeksever70 yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim.. ;)
|
Sevgili Çiçeksever yeni yılını kutlar, sevgili ailenle birlikte sağlıklı , mutlu uzun yıllar dilerim . Sevgilerimle.
|
Mutlu yıllar çiçeksever
|
Alıntı:
|
Sevgili Peris, sevgili Fatos, sevgili gülbirsen cok tesekkür ederim ben de size cok mutlu bir yil diliyorum. Sevgiyle kalin.
|
Nerde yaşam varsa orada umut da vardır. 2012 yılında tüm umutlar ve başarılar seninle olsun.
Mutlu yıllar... |
Sevgili ciceksever70,mutlu yıllar.
|
Mutlu,güzel, sağlıklı yıllar dilerim.
|
Mutlu,güzel, sağlıklı yıllar dilerim.
|
Selam
Sayın çiçeksever , sizden güzel kar fotoğrafları bekliyordum ama 23 gündür yoksunuz. İnşallah kötü bir durum yoktur. Saygılarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bitki delileri ne alemdesiniz? Bizde hava sicakligi neredeyse 20 derecelere cikinca bu hafta bahcede derleme toparlama islerine basladim. Manolyalarin altindaki yapraklar temizlendi agac kabuklari serilecek, rhododendron, acelyalar, clematisler ve hanimeli gübrelendi. Gecen yildan kalma yaz ciceklerinin kuruyanlari ve kuru yapraklari toplama islemi devam ediyor. Her gün az da olsa bir seyler yapmaya calisiyorum. Bahcede calistikca da tabii cok mutlu oluyorum. Tüm bitki delilerine iyi bir bahce sezonu dilerim.
|
Vayyy 20 derece demek. Biz eksilerdeyiz burada. Bahceler kar altında. Güneş yüzünü bir gösterse bize de, bak neler yapacağız:))Kukumav kuşu gibi oturuyoruz ne yapalım. :)
Birkaç fotoğraf koy da yeşillik görelim. Yeşile hasret kaldık. |
Bahçeniz çok güzel,bayıldım doğrusu...bende bir toprak ve bitki sevdalısıyım,bu siteye bahçeli bir eve taşındıktan sonra sürekli uğrar oldum,vaktim olmadığından sıkça girememiştim,inceledikçe hayranlığım artıyor görseller harika,çiçeklerin kokularını dahi hissederek bakıyorum... Çoooook teşekkür ederim ellerinize sağlık....
|
hımmmm bitki delileri sıfatını beğendim,hava eksilerde daha,baheçeye girmeme daha çoooooooook var,sizi azıcık kıskandım.....booool toprak kokulu saatler.
|
Bahçe açılışa hazırlanıyor anlaşılan, sizler baharı yaşarken bizler bi gıdım güneşe hasret kaldık.
Bahçe sahipleri, bu sene erik badem yiyemeyeceğiz diyorlar, on günlük sıcak bir devrede erikler ve bademler çiçeklenmiş, şimdi ise kardan yollar kapanmış. Güzel bahçenin fotoğraflarını özledik sevgili Çiçeksever, arada bir Karya bebişin ve delikanlı abilerinin fotoğraflarını da ekle, gelişime şahit olalım :) Ana Vatandan kucak dolusu sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevgili ciceksever70 tesadüfen diğer başlığınızı 'bahçeyi nasıl adam ettim' buldum, oradan bu başlığa atladım ve 1 haftadır başından sonuna okudum ailenizle birlikte evinizde mutluluklar dilerim. Çok güzel keyifle takibettiğim bir bahçe o kadar ki 1 haftadır durup durup ben Avusturyaya gideceğim diyorum iş arkadaşlarım şaşırıyor en sonunda yumşak karnımdan vurdu biri 'sen burda üşüyorsun orda kesin donarsın' Şimdilik dursun bakalım ben sizin bahçenizi seyrediyorum güzelliklerle kalın.
|
5 Eklenti(ler)
Resim eklemek icin ciceklerin acmasini bekliyordum ama sanirim sezon basinda bir kac resim ekleyip, sonradan degisimi izlemek daha keyifli oluyor.
|
5 Eklenti(ler)
Daha yapacak cok isimiz var ama bahcede is hic bitmez zaten.
|
5 Eklenti(ler)
Armandii tomurcukta cok mutluyum...
|
|
5 Eklenti(ler)
Birkac ilkbahar güzelligi daha...
|
4 Eklenti(ler)
Düzenli calismaya gayret gösteriyorum ancak saksilardan kurtulamadim. Ortancalarim yaprak dolu.
|
Sevgili SDurul, birincisi beyaz cicekli manolya stellata, sari cicekli kerria japonica. Sürgünler de sakayik. Size de bol cicekli günler dilerim. Sevgiyle kalin.
|
Bahar manolyalarla başlamış ne güzel...
Sevgili SDurul bahçe sahibinin küçük afeti var. Kimbilir ne zaman bakıp yazabilecek. İzninle arkadaşım ben soruyu yanıtlıyorum. ilki Magnolia stellata( yıldız çiçekli manolya), ikincisi Kerria japonica (kanarya gülü) Sürgünler şakayık sürgünleri olmalı. |
Vallla bravo sevgili çiçeksever70, ben bebişle bu sene balkona bakamadım. Hamaratsın vallahi cadıyla nasıl yapıyorsun bu işleri :)
|
Sevgili ciceksever70 yaşadığınız yer ne kadar güzelmiş. Hayran kalmamak mümkün değil. Evinizin sıcaklığı monitörden bile dışarı fışkırıyor doğrusu. Bu güzelliklerin keyfini ağız tadıyla sürmeniz temennisiyle..
|
Alıntı:
|
Şu, bembeyaz gelin olmuş çalıya bayıldımmmm..
Sana bahar gelmiş arkadaşım. Yakında ortancalar çiçeklenir o yol masal yolu olur. Ben, şakayık 2 sürgün verdi diye sevindirik oldum ya, utandım şimdi benimkinden:)) 3 çocukla bu kadar düzene, yıldızlı pekiyi verilir ancak. Kocaman bir maşallahhh sana. Keyfini de sürmeyi unutma:)) |
Ben de bu saksıdakileri merak ettim.
|
Alıntı:
|
|
Hay Allah, onlar paskalya yumurtalari bu hafta burada paskalya haftasi herkes bahcesine bir seyler asar. Tavsanlar, yumurtalar bir anlamda da bahari karsilamak bayram kutlamasi ile birlikte. Ikinci resim ise Viburnum Bodnantese Down. Soguklara dayanikli zahmetsiz bir cali.
|
1 Eklenti(ler)
Sakayiklarim cogalmis. Alti yumru ekmistim bugün en az on tane saydim. Umarim cicekleri de cogalmistir. Diplerine de ekinezya tohumlari attim.
|
4 Eklenti(ler)
Japon ayvami gecen yil kusa cevirmistim yine de bana güzel cicekleriyle tesekkür etti. Kisin bir saksiya rudbekialarin kuruyan ciceklerini atmistim. Aynen cicegin üstüne cimlenmis tohumlar. Biraz daha büyürse bahceye aktaracagim.
Celikten köklendirdirim kartopunu bahceye aktardim. Unutma beniler de yavas yavas aciyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025