![]() |
Bu tebriği babam adına aldım kabul ettim. Çok teşekkürler
|
Alıntı:
Sanat/zenaat, insanın içinde olan cevherin dışavurumudur bence. (Çok mu felsefî oldu yahu) |
Sevgili Füsun hoşgelmişsiniz her zamanki gibi bahçe muhteşem, fotoğraflar muhteşem ellerinize sağlık. Sakin, ferah, tertemiz, rengârenk, bakımlı, sağlıklı güzel mi güzel bir bahçe...
|
Sevgili Füsunank bir geliyorsunuz pir geliyorsunuz muhteşem fotoğraflar hele ağaçların çiçek açmış hallerine bayıldım harikalar Teşekkür ederiz bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için:)
|
Burası ne kadar harika bir bahçe,cennet gibi.Maşallah,nazar değmesin.
|
çok çok güzel ellerinize sağlık.düzenli güzel ve uyumlu.sağlıkla huzurla bahçenizde yaşam dilerim.
|
Sevgili Günebakan, o ağacımız bir harika. Çok teşekkürler.
|
SN. Tika bazen bende bakıp bakıp "cennette miyim acaba" diyorum gerçekten. Babam sağolsun. Aminnnnn ve çok teşekkürler.
|
Sn. Sebaye bu bahçeye verilen emekleri Yalova da vermiş olsaydık bambaşka olurdu bu bahçe. Ne güzel bir iklimde ve ne güzel bir yerde yaşıyorsunuz.
Hepimiz mekanlarımız da sağlık ve huzurla yaşayalım inşallah. Teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Dünden bir foto ile hepinize iyi haftalar dilerim.
|
1 Eklenti(ler)
Fare kulakları ve petunyalar çok güzel bir renk uyumu içinde
|
1 Eklenti(ler)
Bir haftada sanki hepsi daha bir gelişmiş
|
2 Eklenti(ler)
Kartopu kışa kadar böyle kalsa ne kadar güzel olur.
|
2 Eklenti(ler)
Elmalar ve erikler büyüyor
|
1 Eklenti(ler)
Her sene olduğu gibi Adalet (Clematis) ablacığım bu senin için.
|
1 Eklenti(ler)
Bu kır çiçekleri de bahçe sayfamızı ziyaret edip beğenide bulunan dostlar için.
|
1 Eklenti(ler)
Günaydın, hafta sonunuz güzel geçsin. Bahçede son durum bu şekilde.
|
5 Eklenti(ler)
Artık bir de minik sıpamız var.;)
|
5 Eklenti(ler)
........
|
5 Eklenti(ler)
Birde bu cepheden görelim :)
|
5 Eklenti(ler)
Çok mu oldu fotoğraf :)
|
Allah sevdiklerinizle beraber iyi günlerde oturmanızı nasip etsin. Ellerinize sağlık müthiş.
|
Sevgili Füsun; maşallah her zamanki gibi bahçe süper. Valla bahçenizi gezerken sanki bahçe değil de, parkta geziyormuşum gibi geliyor bana. Köpeğimizden sonra sıpamız da çok güzel olmuş, hoşgelmiş... Ellerinize, gönlünüze sağlık...
|
H doğan teşekkürler, hepimiz mutlu mesut sağlıklı yaşayalım evlerimizde , bahçelerimizde inşallah.
Yenigine biraz park gibi bizim bahçe , doğru dediniz :) Sizinde yorumunuza sağlık. |
Ben bu bahçeyi özlemişim. Bakmam için birilerinin, sayfayı ilk sıralara taşıması gerekiyormuş.
Bu ne zevk...Bu ne özen...Bu ne renk uyumu... Bayıldım valla. Örnek alınacak birçok öğe. Babanızın da ellerine, yüreğine sağlık. Keyfini çıkarmışsınızdır inşallah! |
Sevgili Füsunank ,
Bahçeniz çok güzel ve düzenli. Saksılarınıza (beyaz uzun) bayıldım. Bende Akçay'da bahçeme almak isterim. Nerden aldınız plastik sanırım. Ayrıca küçük sıpa da şirinlik içinde. |
:) Şimdi tekrar baktım bahçenize, özlemişiz bahçenizi onu farkettim Sevgili Füsun; hoşgelmişsiniz. Sevgili Füsun evet gerçekten de bahçeniz insana huzur veren, bakımlı, itina gösterilmiş bir bahçe. Emeklerinize, gönlünüze sağlık.
|
Bahçeniz çok güzel emeklerinize sağlık...
|
bahçenizin ilk sayfalarında şu aslen ingiltereli olupta kıbrıstan gelen ebruli sardunyadan büyüyünce paylaşırım demiştiniz...üzerinden yıllar geçmiş.büyüdü mü?büyümüşse talibimde..bana da verirmisiniz? bahçenize bayıldım...ileriki yaşlarımda Allah kısmet ederse bende böyle bi yer düşünüyorum...***.
|
Mesajlarınızdaki övgü ve güzel dilekler için çok teşekkür ederim.
Sardunya ne yazık ki iyi durumda değil Sudem. :( |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025