![]() |
Allah sizlere sağlıklı ömür versin Gülenyüz. Teşekkür ederim. Havalar ısındığında bahçe işleri bir nebze bizi acıdan uzaklaştırır belki evet.
Elma kurdu hoşgeldiniz bahçemize. Bundan sonra takip edersiniz inşallah. Denizardacan ne yazık ki Gölbaşı dediğiniz gibi birden yapılaşmaya başladı. Biz de o sakin ve doğal halini seviyorduk. Siz de hoşgeldiniz bahçe sayfamıza. Yenigine bende mesajınızı gördüğüme sevindim. İnşallah hepimize sağlıklı, huzurlu baharlar olsun da paylaşalım güzel şeyleri . |
bu sardunyayı nereden aldınız acaba
|
Hangi sardunyayı anlayamadım Sn. s-bilge
|
Sevgili füsunANK,
Dünden beri bahçenizi geziyorum. Çok güzel maşallah. Biz de birkaç ay önce Eryamanda bahçeli bir eve yerleştik. Site bizimkisi, öyle müstakil bahçe kadar rahatlık ve özgürlük yok ama Ankara şartlarında bahçeli evde yaşamak herhalükarda büyük şans..Umarım zamanla bizim küçük bahçemiz de sizinki gibi güzel,keyifli ve bakımlı olur. Paylaşımlarınız için teşekkürler, emeğiniz ve çabanız için tebrikler.. |
Çok teşekkürler. Evinizde güle güle sıhhatle oturun. Azim, sabır ve araştırma ile harika bir bahçe sahibi olacağınızdan eminim.
|
Alıntı:
|
O bana Kıbrıslı bir komşumdan gelmişti ama durumu pek iyi değil ne yazık ki :(
|
Selam
Merhaba sevgili Füsunank,bahar geliyor yine..Gölbaşı paylaşımlarına devam.. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve beğeniyle izliyorum,sezon, herkese bol renk,güzel kokular ve tabii ki neşe:D getirsin...
|
Çok teşekkürler Neslihan, size de sağlıklı, keyifli sezonlar olsun inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
Cumartesi günü yağmur yıkadı her şeyi, pırıl pırıl oldu ağaçlar. Epeydir paylaşımda bulunmamıştım. İşte bizde son durum bu ..
|
1 Eklenti(ler)
Petunyalar yerlerine yerleşti, kartopları açtı. Renklendik.
|
2 Eklenti(ler)
Kartopu yağmurla ıslanınca çiçeklerini zor taşıdı, dallar yerlere inmeye başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Karşı tarlalar da yeşillenince her yer yemyeşil oldu. Hardallar çiçek açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Bu görüntüyü çok seviyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Şöyle bir genel olarak bakalım dimi ne var ne yok.
|
1 Eklenti(ler)
Aslanağızları Galatasaray'lı galiba :p
|
1 Eklenti(ler)
Bi de burdan bakalım..
|
1 Eklenti(ler)
Cuma günü resim kursunu bahçede gerçekleştirdik. Fotoğrafta kurs hocamda çıkmış resim yaparken.
|
1 Eklenti(ler)
Elmalar çiçek açtığında da çok güzeldi renkler.
|
1 Eklenti(ler)
İşte o günlerden birinde baba-kız sabah kahvaltısı yaptık çimlerin üzerinde
|
2 Eklenti(ler)
Elma çok olacak galiba
|
2 Eklenti(ler)
Misafirler sohbette ben fotoğraf çekiminde
|
Sevgili Füsun;
Tertemiz fotoğraflarla gezdirdiğin bahçen yine her zamanki gibi dingin güzelliğini sergiliyor. Ağaçların formları dikkatimi çekti, zamanında budamayı kim yaptı ise dengeli bir görünüm yaratmış ağaçlarda. Bahçede resim kursu, çok keyifli olmuştur eminim. |
1 Eklenti(ler)
Ve son olarak hepinize meşhur Gölbaşı "sevgi çiçeği" ile sevgilerimi yolluyorum.
|
Adalet ablacım şimdilerde en renkli en güzel zamanı tüm bahçelerin. Resim kursu muhteşemdi bahçede, ilk kez doğaya bakarak resim yaptık. Daha doğrusu yapmaya çalıştık.
|
|
Tertemiz , huzur dolu ....ne zaman baksam böyle hissediyorum.
Geldiğimde burada kalmak istiyorum , itirazınız varmı ? |
Tabii ki uğrarım ablacım.. Sanatçı değilim bennn amaaa. :o Ben boyacıyım.
|
Alıntı:
|
Sn füsunANK tertemiz, düzenli, özenle bakılmış bir bahçeyle karşılaştım şuan. Bahçeniz gerçekten çok güzel ve huzur dolu.
Sizi tebrik ediyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025