![]() |
O zaman bende bol bol foto çekmeye ve yayınlamaya devam ederim sevgili nurguldk. ;) Salıncak Praktiker den alındı.
Sallanan hamak |
Alıntı:
|
Sn. Mandalinci teşekkür ederiz. Her bahçe ayrı güzel. Sizin bahçenizde gayet güzel. Daha çok foto paylaşmanızı dilerim. Her yerini görelim fikir alalım.
Sn.ciceksever70 minik olanlarını tercih edin derim. Daha bol çiçek veriyor ve düşen tohumlardan yenileri çıkabiliyor. İri çiçeklilerin ömrü kısa oluyor. |
Günleriniz bahçeniz kadar güzel geçsin.İnsana huzur veriyor.
|
Sevgili Füsun gerçeketen harika fotoğraflar :) Japon ayvası, hercailer ve çok güzel bir bahçenin görüntüleri..Ailenizle birlikte uzun yıllar keyfini yaşayın:)
|
Sevgili füsun çok güzel tek kelimeyle harika....
|
Sayın FüsunANK görüntüler tek kelime ile harikaydı.Bahçe girişiniz deki hercailer,pembe ağacın altındaki salıncak tablo gibiydi.Japon dikeniniz de çok güzel açmış,çok keyif aldım. Hayırlı baharlar dilerim,Selamlar.
Hazır bahçenizde yakalamış iken Burak Alkan arkadaşı çok aradım,bahçelerde,balkonlarda bulamıyorum.Nerede kendisi bir malümat verebilirmisiniz.Teşekkürler. |
Sevgili füsunANK, bahçenizin o güzel kıpırtılarını çok güzel fotoğraflamışsınız, hayranlıkla gezindim. Emeklerinize değmiş doğrusu, ellerinize sağlık.
|
Sevgili füsunANK cennet dedikleri yer burası olmalı.Çok güzel, emeğinize sağlık.Gezmeye doyamıyorum üyelerin bahçelerini doğrusu.Her bahçede ayrı güzellikler karşılıyor beni:)
|
Sn.snow-in-summer, ne kadar güzel bir dilek. Amin , hepimizin öyle geçsin inşallah.
Sevgili adaşım, Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Japon ayvaları bu hafta daha da çiçeklenmiş. Seyrine doyum olmuyor, keşke yaz boyu öyle kalsa çiçekleri :) Sn.burak alkan benden değil bahardan tüm güzellikler , en güzel mevsim. Sn.berrinb ziyaretinize sevindim :) Ben de sizin o boğaz manzaralı bahçenize hayranım. Size de hayırlı baharlar, yazlar. Keyifli günler. Sn. Burakalkan'ın bildiğim kadarı ile kendine ait bir sayfası yok. Yalnış bilgi değildir umarım. Sn.Ozbey teşekkürler, birazdan ben de sizin bahçeyi ziyarete geliyorum . :) Sn.loveflower,teşekkürler. Ben de bazen düşünürüm, buralar bu kadar güzelse, cennet gibi diyorsak acaba cennet nasıldır, ne doyumsuzdur. Arkadaşların bahçeleri de çok güzel gerçekten, bir hayli zaman alıyor gezmek . Ama ruhumuzda bayram yapıyor bu sayede. |
5 Eklenti(ler)
Adalet ablacığım bu elma çiçekleri senin için.
|
5 Eklenti(ler)
Bütün bitkiler faliyette :) Leylaklar tomurcukda, elmalar bol bol çiçek açmış. Soğanlar büyümüş. Sadece bir hafta içinde gelişmiş hepsi.
|
4 Eklenti(ler)
Gelincikler minicik ama çok güzeldi.
Eklenti 210608 Kadın tuzluğuda bolca tomurcuk yapmış. Eklenti 210609 Eklenti 210610 Bu arıcık o kadar çok polen toplamıştık ki uçamıyordu ağırlıktan. Ayağındaki polenlere bakar mısınız. Eklenti 210611 |
Ne ilginç bir görüntü bu böyle. :eek:
Arıların polenleri böyle ayağında taşıdığını hiç bilmiyordum. Bu sayfa belgesel olma yolunda ilerliyor. Her yeni fotoğraf grubuyla birlikte yeni bir ayrıntı öğreniyorum. :) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu da benim ağacım.
Eklenti 211179 Bu bitkinin adını bimiyorum ama rengi çok hoş. Büyük şelale havuzunun kenarında hoş bir görüntüsü oldu. Eklenti 211180 Sevgili Hercai menekşe , arılar poz vermeyi pek sevmiyor. Keşke poz verselerdi de diğer ayağındakini ve vücuduna bulaşanları da görebilseydin. Beni izlemeye devam et :p Sn. Mandalinci havuz boşaltılabiliyor evet. Tahliyesi var. Ama arada kova ve bilek gücüde işe karışıyor :) |
Füsun hanım,havuz için nilüfer nasıl olurdu,denedinizmi?
|
Hayır denemedik sevgili Handan. Belki zaman içinde düşünülebilir.
|
Alıntı:
Kimbilir, daha nelere dikkatimizi cekeceksiniz. Her bir kareniz cezbediyor beni. Ve sizi izlemeye devam edeceğim ben de:) |
Alıntı:
Ajuga (mayasıl otu). |
Bu bitkinin adını bimiyorum ama rengi çok hoş. Büyük şelale havuzunun kenarında hoş bir görüntüsü oldu.
Eklenti 211180 füsunANK, bu bitkiyi bende çok seviyorum bendede var adı ajuga, havuzunuz çok güzel küçük ama oldukça hoş ve güzel duruyor, arıyı bu kadar yakından yakalayıp, fotoğrafını çekmek büyük bir beceri ister, elinize emeğinize sağlık. |
Alıntı:
Hercai menekşecim, bahçemizde bir sürü şifalı ot varda haberim yok. Sağolasın. Sen de bu ara arıları sıkı takibe al, bak neler göreceksin. :) Sevgili Satı Uğurtan arıyı uzaktan çektim aslında. Fotoğraftan kırpma yolu ile büyüttüm. Arılar bir çiçekte ancak 1-2 saniye duruyor. Yakalamak çok zor gerçekten. Bu yükü ağır olduğu için daha ağır hareket ediyordu , uzaktanda olsa yakaladım onu :D |
harika bir bahcenız var fusun hanım..ben çiçek bakımına daha yenı basladım..bahcem yok ama balkonumda bakıyorum..bugun de gül..sardunya ipek çiçegi aldım...arkadasım gülçinın bahcesınde oturup sürekli çiçeklerle ilgili konuşmak çok güzel..yakında onun çiçekleri açsın fotografları sayfaya yükleyecegız sizde bizim çiçekleri görün:))
|
Teşekkürler bambu34. Merakla bekliyorum, hatta bekliyoruz . Yeni bahçeler görmeyi ben ve diğer üye arkadaşlarım hepimiz severiz .
|
1 Eklenti(ler)
Geçmiş yıllarda bahçede çektiğim bir fotoğraf. Hercai menekşe için. ;)
|
Tamam anlaşıldı, Ankara toplantısına ben makinemi alıp geliyorum ve fotoğraf dersi alıyorum. :D
Ne kadar detaylı... Çekirge resmen gözünü dikmiş bana bakıyor. |
Sevgili hercai menekşe
BELKİ FIRÇA VE BOYALARINIDA ALIP GELMEK İSTERSİN Senin sayende sayfamın linkini de paylaşmış olayım :p |
Füsun Hanım
Ankara'ya ailece ziyaretinize gelip,bahçenizi gezmiş kadar oldum.Çok zevklice ilgilenilmiş bir bahçe.Elinize emeğinize sağlık.(eğer evliyseniz) Eşiniz ve çocuklarınızla huzur içinde bahçenizin tadını çıkarmanız dileğiyle... Ayrıca eklemeliyim; Fotoğraf makinanızın Makro Modunu çok iyi kullanıyorsunuz.Sanırım resim dersleri esnasında yakın çekim ve portre derslerini iyi öğrenmişsiniz :) Darısı birkaç ay önce satın aldığım orman gibi bahçenin düzenlemesini bitirdiğimde bizlerin başına.... iyi günler... |
çekirgede süper poz vermiş yani...dogal güzel
|
Sn.ugurtelefon, hoşgelmişsiniz sefalar getirmişiniz. :) Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Fotoğraf makinem minicik bir makine. Ama ben onunla bir sürü iş başardım. Bir kısmı şanstı. Bu çekirgede olduğu gibi. Çünkü hiç kıpırdamadan durdu ve kendisine yaklaşmama itiraz etmeden bana poz verdi. Ortaya bu görüntü çıktı :D Sağolsun. Bahçeniz hayırlı uğurlu olsun. Acele etmeden , düşünerek organize ederseniz arzu ettiğiniz sonucada daha çabuk ulaşacağınızdan eminim. Güzel günler geçirmeniz dileği ile. Sn.26esk konu mankenliği yapıyordu resmen :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025