![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel mesajınız için teşekkürlerimle başlamak istiyorum. Her satırına imzamı atacağım çok doğru şeyler söylemiş William Gladstone. Bazan çok iyi bildiğimiz şeyler vardır ama bildiğimize inanmayız, ancak başka birisi bunları ifade ettiğinde, " çok haklı yahu" deriz, yani birden gerçeği idrak ederiz. İşte bende de öyle oldu, mesajınızı kağıda geçirip(kendi el yazımla)buzdolabımın kapısına yapıştıracağım ![]() Bazan sızlanmalarım oluyor tabii ama bazı işlere güç yetiremediğimden, bahçede derince bir çukur açmam gerektiğinde yardıma ihtiyaç duyuyorum, buna benzer şeyler işte. Biraz da 44 yıldır benimle olan desteğimi, hayat arkadaşımı yitirmenin acısıyla öfkeleniyorum sanırım. Şükürler olsun ki, bitkilerim var, sizler varsınız, hissettiğiniz anda hemen destek veriyorsunuz, sağolun, varolun. Sevgi ve muhabbetle. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Hocam, nerelerdesiniz? Daha doğrusu ben yoktum aslında Bu aralar biraz devamsızlığım oldu:P Fotoğrafların hepsini tek tek beğenmek yerine buradan iletiyorum beğenimi. Sizin çiçeklerinize olan sevginiz ve düşkünlüğünüz çok hoşuma gidiyor. Sağlık ve huzurla yetiştirmenizi diliyorum çiçeklerinizi. Bir ara aldığınız aplik şeklinde bir saksı vardı, birşey diktiniz mi ona? O tür saksıları çok beğeniyorum, merak ediyorum sizinkini de![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İyi takip ettiğiniz belli oldu, aplik saksılara henüz bir şey dikmedim, ama hemen hemen kesinleşti. Duvar apliklerini çok seviyorum, büyüklüğüne göre içine küçük ve ya büyük sarkıcılar aranje edilebilir. Yakında sergilerim onları da inşallah. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Takip ediyorum elbette, boşuna hocam demiyorum yani, dersi kaynatmıyorum, not alıyorum vs Devamsızlık cezam ne tür bir ceza ola ki? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Derslere katılımınız ne kadar çok olursa paylaşım hakkınız da o denli çok olur ![]() Bir seferliğine görmezden geliyoruz, mümkün olduğunca sık sesinizi, nefesinizi duymak isteriz. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: