![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Diasca ve bacopalara bayılmıştım, mavi ve beyazı da varmış diascanın. Satıcı bana tomurcukları açmamış olan iki saksının mavi olduğunu söyledi, hemen kaptım, pembe de açsa önemli değil, çok güzeller. Yeni diascalarım. ![]() Bacopalar çok hoş görünüyordu, son kalanı da daha önce aldığıma arkadaş olsun diye aldım. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim bir çok bitki bahçeye geçmeyi bekliyor, biraz daha gelişmeleri gerkir diyordum ama allissiumlar çiçeklenmeye başladı. ![]() Çimlendirmeye son anda karar verdiğim godetıalar, geç kaldığım için fazla gelişemediler daha, 15 gün sonra onlar da dikimlik olurlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Zengarden den aldığım küpeler, gölgede tutmaya çalışıyorum, hepsi de tomurcuklandı. ![]() ![]() ![]() Küpelerin uçlarını daha çok dallanmaları için kopartmıştım, 4 cm. kadardılar, atmaya kıyamadım tabi, viyole diktim, hepsi de tuttu ![]() ![]() Rudbechiaları viyollere şaşırttım ama gelişimleri yavaş gibi. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili eşimde, o tarz gece yürüyüşlerini çok sever. Sizde yürüyün, yararlı olacağına kesin eminim... |
|
|
|
|
![]() |
|
|