![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Allah ıslah etsin seni diyeceğim geliyor da, ıslah olmaz delisin sen ya )Yine doldurmuşsun heryeri tohumlarla fidelerle. Benim, saksıya diktiğim tek tohum, pamuk tohumu oldu bu yıl. O da çimlenemedi hala ![]() Tüm tohumları bahceye rastgele saçıverdim, kurtuldummmm ![]() Akıllandım mı ben, ne dersin ) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tamam ben deliliğimi peşin kabul ettim zaten ama bana deli diyen şeker, İstanbul'a her geldiğinde elindeki koca valizin içinde neler taşıdı Ereğli'ye acaba ![]() Yok aslında birbirimizden farkımız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Allah ıslah etsin seni diyeceğim geliyor da, ıslah olmaz delisin sen ya) Yine doldurmuşsun heryeri tohumlarla fidelerle. Benim, saksıya diktiğim tek tohum, pamuk tohumu oldu bu yıl. O da çimlenemedi hala Tüm tohumları bahceye rastgele saçıverdim, kurtuldummmm Akıllandım mı ben, ne dersin) -------------------------------------------------------------------------- Valla tebrik ediyorum seni Cemo, tek tohumla sezonu açtın demek Tamam ben deliliğimi peşin kabul ettim zaten ama bana deli diyen şeker, İstanbul'a her geldiğinde elindeki koca valizin içinde neler taşıdı Ereğli'ye acaba Yok aslında birbirimizden farkımız -------------------------------------------------------------------------- ''Al birini, vur ötekine...'' Desem, kırılmazsınız değil mi? Bende. ''sizden gördüm'' bahanesine sığınarak, gider gitmez viyolleri doldurmazsam. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben, tohum ekme işinde akıllandım kardeşşşşşş ![]() Büyük şehirlere gittiğimde, zır deliliğim nüksediyor pek tabii )Nisan ayı gelince, depreşmeye başlıyorum yine. Bu ara, valizleri hazırlama planı yapmaktayız alcen ile ) Ağaç şakayık derdine düştüm de.![]() |
|
|
|
![]() |
|
|