![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan ve Dağ çiği, yaz sonunda abutilon tohumlarınız hazır ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Yücel bey, her zaman derim ki; Çiçeklerin, müziğin ve renklerin olmadığı bir dünyada bir dakika bile yaşamak istemem, gerçekten de renklere vurgunum. Sevgili Bahar, ben de merak ediyorum, bir gün çeşitleri saymak istiyorum. Bu kadar küçük bir bahçeye bu kadar çeşit sığdırmak hiç doğru değil aslında, gel gör ki, göz görünce gönül katlanmıyor işte. Cumhur bey, sırada liliumlar var ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodur türleri çok sevdiğimi anladım, bodur dahlia, bodur hatmi, bodur karanfil, vb. Küçük bahçelere uzun boylu bitkiler olmuyor, kısa bitkiler daha geniş gösteriyor, Yeni aldığım bodur karanfil. ![]() Sayın Kgursan beyin lisianthuslarla birlikte hediye olarak gönderdiği begonyalar çok sağlıklılar, biri çiçeklendi bile. ![]() Küpeleri yaylaya taşıdım, ithal ve yerli olanların hepsi de tomurcuk ve ya çiçekte. ![]() Mavi küpe açtı nihayet, tam mavi değil, hatta ilk açan ile son açan arasında renk farkı var. ![]() Tekrar teşekkürler sayın Malbman. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Lobelyaların saksısına ektiğim latinlerden birisi açık pembe çiçek açtı, küçük bir fark küçük bir mtluluktur ![]() ![]() Lilium açtı, darısı diğerlerine. ![]() Sıcaktan dalları ve çiçekleri kuruyan lobelyaları sulamaya devam ediyorum, bir kaç gün önce beklediğim sürprizi gördüm, ikinci parti lobelyalar bir aya kadar şaşırtılacak kıvama gelirler. |
|
|
|
![]() |
|
|