![]() |
|
![]() |
#3970 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En sevdiğin bölümü ben de çok sevdim. ![]() Şimdi ben çocuk gibi tuttururmuşum, ben de ben de istiyorum diye. Bir kaç kez yüksük otu tohumu ektim, çimlendiremedim. Fide olarak satılıyor mu, bir araştırmak lâzım. Ayrıca gazanyaların da coşmuşlar resmen. Ben her bahar alıyorum, kışın da ölüyorlardı. Bu sene ilk kez gazanyalarım kışı atlattı. Umarım böyle bolca açarlar. ![]() Güller, clematisler, gerberalar, salvia güzellikleriyle bizi bırakma diyorlar. Bodrum papatyasını da unutmadım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Ağaç Dostu
|
Tek kelime ile harika, çiçekte en sevdiğim renk mavidir. Senin bahçende mavinin senfonosi çalıyor. Ben de büyük bir zevkle dinliyorum Eline, emeğine,kesene gönlüne sağlık.. sevgilerimle........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Ağaç Dostu
|
Ben bu VyVan Pennel kadar inatçı bir Clematis görmedim, üç defa kurudu, bu sene yine dipten sürmüş, çiçeğini de görürüm inşallah. ![]() Bu güzel yapraklının adı sanırım Yılan yastığı idi. ![]() Bu geçen yıldan beri duruyor, ben bir şeye benzetemedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili adalet yağcı, inanın bahçeniz harika ,elinize emeğinize sağlık.bütün çiçeklerinize bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemin teklifsiz misafirleri, artık onlara misafir gözü ile bakmıyorum, demirbaş oldular ![]() ![]() Sevgili Durul'cuğum, gelin tacı iyi görünüyor değil mi? ![]() Geçen yıl dökülen tohumlardan çimlenen örümcek çiçeği fidecikleri. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canım Durul'cuğum, sen tuttur, tuttur da bana sonbaharda hatırlat ne olursun. Beynim kayıt yapmıyor artık, anlık yaşıyorum ![]() Gazanyalar ne kadar yaşayacak bilmiyorum, genelde iki yıl diyorlar, bekleyip göreceğiz. Salvia gerçekten müthiş bir bitki, rengi sahiden de lacivert gibi, satıcı dona dayanıksız dedi ama öyle gözüm kaldı ki bir tane olsun alayım dedim. Yüksükotlarının fidesi olmuyor, tohumdan kolay yetişiyor aslında, neyse, sen yine de hatırlatmayı unutma ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Demek ki neymiş; "Nazar etme ne olur çalış senin de olur" ![]() Güzel dileklerin için binlerce teşekkür canım, benden de sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. Hani bir laf vardır, "Adım Hıdır, elimden gelen budur" aynen öyle işte ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili CAN Adalet Hanım etmeyin eylemeyin bu güzellikler için bu ev-bahçe satılmaz inanın. Hobi için, ruhu dinlendirmek için birebir gerçekten. Zorlandığınızı biliyorum baktınız daha çok zorlanıyorsunuz bitkilerinizi azaltırsınız. (Dedim ama dediğime ben de güldüm sonradan hangisini gözardı edebiliriz ki?) Maşallah, ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel; tekrar baktım en güzeli hangisi diye. Hepsi en güzeli Adalet Hanım. Ellerinize, gönlünüze sağlık. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | |
Ağaç Dostu
|
Gayet güzel görünüyor, çok neşeli. Benimki şekilsiz bir şey oldu. Bir de, geçen yıl falan daha çok çiçeklenmişti. Bu sene tek çiçek sapında üç çiçek oluşturdu. Alıntı:
Sevgiyle, Sağlıkla kal. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine'ciğim, çoook haklısın. Keşke seninle komşu olsaydık, birbirimize yardım eder işleri yorgunluğu azaltırdık. Sen de biliyorsun, bahçe yapmak zor iş, hele de düzenli bahçe yapmak benim gibiler için neredeyse imkansız. Olduğu kadar idare edeceğiz, götürebildiğim yere kadar devam edeceğim. Güzel dileklerin duaların için binlerce teşekkür canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben sana fide yapayım diyeceğim ama, yüksükotu fideden olmuyor maalesef. Yine de bir çare düşünürüz, üzülme sen canım. Benden de gönül dolusu sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Bahçe tabi ki kolay bir iş değil emek, çaba, iş, ilgi ister. Hele hele düzenli bahçe, ben de mümkün değil olamaz. ![]() Dediğiniz gibi olduğu kadar, götürebildiğimiz yere kadar inşallah Sevgili Adalet Hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Yüreğinize,emeğinize sağlık...Çok güzel bir bahçe...Rengarenk... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |