![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe güzel, bahçede olmak güzel ama çok yorucu... Benide bekliyor o yorgunluk. Ama ilk sıraladıklarım daha cazip tabii. ![]() Siz tam zamanında gitmişsiniz. Gerçi bu yılki toplantıyı kaçırdınız ama bekleseydiniz, özellikle şakayıkların güzelliğini belkide göremezdiniz. Zira sizinki bayağı erken açmış. Ve de çok güzel. ![]() Eeee! Ne kadar yayla olsada, yinede Mersin. Benim bahçemdekinin fotoğrafını, aynı zamanda üyemizde olan yunuscem dostum fotoğraflayıvermiş. Henüz tomurcuk bile yok. Satın aldığım Büyükdere Fidanlığı ile görüştüm. Onlarda mayıs-haziran arası açtığını söylediler. ''Bizimkilerdede tomurcuklanma başlamadı.'' Dediler. Tabi bende sevindim. Sizin işiniz bana göre daha zor. Zira çok sayıda otsu bitkileriniz var. Onların etrafındaki otları temizlemek hep size düşüyor. Baksanıza çalıştırdığınız kişiler Clematisi bile ot diye yolup atmışlar. ![]() Neyse. Gülü seviyoruz, dikenine de katlanacağız. Sağlık ve mutlulukla yaşayın. Bol çiçekli günler. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kocaman gübre çuvallarını taşıdım, süs bitkilerinin olduğu yeri kendim belledim, çukurları kendim açtım, sonra da oturup kendime acıdım ![]() Aslında şakayık için üzülmeyin, keşke benim şakayık da daha geç çiçeklenseydi, doyasıya seyreder koklardım. Otsu bitkilerden vazgeçemiyorum, ama akıllandım artık, mevsimlikleri iyice azalttım, çok yıllıkların bakımı daha kolay. Bazan çok takıldığım bitkiler olursa bir kaç çeşit mevsimlik yapıyorum, zinnia da bunlardan biri, tohumları geldiğimde ekmiştim, üç günde çimlendiler, bahçemi şenlendirecekler. ![]() Size de bahçe işlerinizde kolay gelsin, gülü ne denli seversek sevelim dikenlerine bulaşmak hoş olmuyor, Dün tırnağımın arasına girdi ot yolarken, saatlerce canımı yaktı ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|